Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• MrCsiT

addikt

válasz updog #1926 üzenetére

Ismét köszi a tanácsokat :R

Végül, visszavittem az 5930/10-est, és lett egy AC2729/50 helyette.
    Amikor olvastam a tulajdonságait az újnak, akkor esett le, hogy végig zavart az a réginél, hogy ha már azzal reklámoznak egy terméket, hogy jobb lesz a levegő tőle, hogy lehet úgy kivitelezni, hogy az ne írja ki sehol a levegő aktuális minőségét? (páratartalmat kivéve) :F
    Ami még fura kicsit, hogy - igaz, az 5930/10 szerintem újabb modell - hogy az 5930/10-hez 70 m2, míg a 2729/50-nél 30 m2 max. szobaméret van megadva, holott a 2729/50 légszállítása magasabb.

Az AC2729/50 modell - igaz, sajnos csak a 2,4 Ghz-es - wifihez hibátlanul csatlakozott a Google play-ből letölthető Air Matters app telepítése után. Ebből vezérelhető a termék, és nem csak, hogy mutatja az aktuális adatokat, de visszamenőleges óránkénti statisztika is elérhető, oszlop diagram formájában. Ez nagyon tetszett, mert így reggel láttam, hogy pl. este 23-0 órákban 39 % -ra esett a páratartalom, éjszakai módban, automata ventillátor beállítás mellett. Ezt már kicsit keveslem, így kipróbálom majd, hogy 1-esre állítva a ventit, hátha más lesz a végeredmény. Magasabbra nem állítanám éjszakára, mert a zajra érzékeny a család :)

Amit nem értek, hogy ha víz az volt a tartályban, akkor az automata miért engedte 40% alá a páratartalmat,
    mikor 50% volt beállítva rajta? :F

Új hozzászólás Aktív témák