Új hozzászólás Aktív témák

• Druantia

csendes tag

Hétvégén olvasgattam a témában és mint ez lenni szokás, inkább több kérdésem lett mint amennyi választ kaptam.

Alapjában véve e kettő között gondolkodom:
    [link]
    [link]

Vagy ezeknek a párásítós megfelelője. Az a baj, hogy fogalmam sincs száraz vagy épp túl párás a levegő a lakásban téli hónapokban, szóval lehet várok 1-2 hónapot a vétellel, csak hogy tudjam melyiket válasszam. És ha jól sejtem a párásító funkciót nem lehet kikapcsolni, ha fel van töltve vízzel az párásít.

Addig is, néztem egy ilyen légminőség monitort aliexpressről: [link]
    Árából adódóan nyilván nem valami nagyon profi cucc, de számomra teljesen jó lesz szerintem.

Az egyik nagy kételyem, hogy ha bent van egy komolyabb légtisztító a nappaliban, az mennyire van ráhatással a hálószobára? A lakás kb 60nm. Abból kiindulva hogy a légkondi esetén is nagyon nehezen egyenlítődik ki a hőmérséklet a két szoba között, nem igazán.

Ti mit ajánlanátok? Azért azt túlzásnak érzem, hogy a hálóba és a nappaliba is vegyek egy 150e-es gépet. Esetleg egy sima ventillátort berakni, hogy keverje a lakásban a levegőt? Vagy az egyik helyiségbe egy sokkal egyszerűbb légtisztítót rakni pl. Ikeának a Förnuftig légtisztítója, vagy egy olcsóbb Xiaomit.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés