- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibi970307
tag
Igen, ezzel tisztában vagyok, ezért vagyok kíváncsi, hogy akinek egy Xiaomi mondjuk 1-et ír ki, annak látható-e a levegőben por. Csak mert nekem így érdekes, kb ha felcsiszolnám a parkettát, akkor lenne akkora por, hogy mutasson 50 körüli értéket. Pedig pont ezért vettem, látszik a levegőben a sok szálló por, egy fekete üvegasztal másnap már tele van porral.
-
solti
senior tag
válasz
tibi970307 #2998 üzenetére
a sima látható por != pm2.5
-
tibi970307
tag
Sziasztok!
Akinek a PM2.5 érték lemegy 10 alá, az a levegőben, napfényben lát porszemeket a levegőben?Nekem egy Blitzwolf AP1 van, amikor először bekapcsoltam, 30 körüli értéket mutatott, ez sok idő után lement 15-re (6-7 óra). Azóta bármelyik szobába viszem, 10 körüli értékeket mutat mindig. Ma takarítás közben elég sok por került a levegőbe, de akkor is csak 30-ig ment fel. Jelenleg is a levegőben látok szálló port, de csak 10-et ír ki. Ez egyébként még nem is ment lentebb soha.
-
-cobra-
aktív tag
A zajjal egyáltalán nincs bajom, minimumon gyakorlatilag hangtalan, a laptopom ventije hangosabb, mint a légtisztító (láttam én is ezt a tesztet, lehet ők fogtak ki "hibás" példányt). Lehet rosszul tettem fel a kérdést. Abban vagyok bizonytalan, hogy AUTO módban ilyen alacsony PM érték mellett minimumon üzemelve nem tudom, hogy tényleg meg tudja-e forgatni a levegőt egy 18m2 szobában, vagy csak maga körül szűri ki, ezzel becsapva az érzékelőt. 9-10-nél alacsonyabb értéket még nem láttam, lehet kipróbálom, hogy MANUAL-ba teszem egy napra ~25%os sebességre.
2H-is lehet PM érték alapján ki-be kapcsolni, app tudásban ua. a kettő.Lehet túl jó nálunk a levegő, mert láttam olyan teszteket, ahol pár hét használat után brutál por volt a szűrőn (rendeltem is hozzá aliról plusz electrostatic filtert), ehhez képes nálunk minta új lenne.
-
66zio
aktív tag
válasz
-cobra- #2995 üzenetére
Mit értesz nem hatékony alatt? 9-10 jó.
„Az Európai Unióban a PM2,5-koncentráció egy évre vonatkozó egészségügyi határértéke 25 mikrogramm köbméterenként (μg/m3), az Egészségügyi Világszervezet (WHO) által ajánlott határérték pedig 10 μg/m3. Az Amerikai Egyesült Államokban végzett átfogó kutatás viszont arra a következtetésre jutott, hogy amennyiben a PM2,5 éves átlagos koncentrációja meghaladja az 5 mikrogrammot köbméterenként, akkor már az elhalálozások számának kimutatható – és a koncentráció növekedésével nagyjából arányos – emelkedésével lehet számolni (ld. az 1. ábrát).”
[link]
Vagy áramfogyasztás szempontjából? Nálunk mindig megy ha van itthon valaki, este leviszi 001-re is. De ha a rendeljkinai tesztjét nézem, akkor megértem, hogy nálatok miért nincs így, elég hangosnak tűnik.
[link]Nekem 3H van, nem tudom 2h-nál lehet-e ilyet, de az appban lehet programozni. Pl.: azt is, hogy X érték felett kapcsoljon be, x alatt kapcsoljon ki.
-
-cobra-
aktív tag
Sziasztok!
Pár hete használok egy Xiaomi 2H légtisztítót a gyerekszobában, amivel alapvetően meg vagyok elégedve. Beütemeztem, hogy 7:00-19:00-ig menjen minden nap automata módban. Reggel általában 20-30 körül szokott lenni a PM érték, aztán napközben lemegy 9-10-re. Az érzékelő szerintem jól működik, mert valamelyik nap amikor kint 150-es volt a levegő és kinyitottam az ablakot, akkor felment az érték 50 körülire és fentebb is kapcsolt a ventilátor. A kérdésem az lenne, hogy mivel elég alacsony a PM érték idebent, így gyakorlatilag minimumon megy egész nap, szerintetek ez így hatékony? Vagy inkább ütemezzem manuálisra magasabb, de még nem zavaró fokozaton?
-
MadKet
tag
Sziasztok,
Télen a fűtési időszakban elég száraz a levegő, ezért tavaly vettünk egy Xiaomi tárcsás párásítót. Aztán nemrég jött az ötlet, hogy egy diffúzort is vennénk, főleg azért hogy illóolajokkal tudjuk használni. Találtam egy Aromax 5az1-ben készüléket, ami légtisztító is, de véleményt sehol nem találtam róla. Specifikációk alapján elég gyengének tűnik. Kíváncsi lennék hogy volt-e valakinek tapasztalata ezzel az Aromax készülékkel?
Visszaolvasva itt fórumban, illetve egy-két Xiaomi (3H), Blitzwolf (AP1) tesztet, esélyes hogy inkább ezekből választok majd, árban is erre a kategóriára gondoltam + egy diffúzor az illóolajnak. Esetleg valami jó diffúzort tudtok ajánlani?
Köszi előre is!
-
xerobyte
aktív tag
Sziasztok!
Végül egy -kevésbé ismert- electrolux készüléket vásároltam és gyarapítanám a topic tudását én is eddigi tapasztalataimmal (ha jól emlékszem eddig egy értékelés volt itt erről a készülékről).
Electrolux PA91-604GY (=AEG AX91) beszámoló következik.
Fő funkciók: légtisztítás, ionizálás, PM1,2.5,10, TVOC, Páratartalom mérés, 5 filter (köztük aktívszén), 4 féle egyben cserélhető viszonylag drága szűrűtípus, WIFI-s mobil applikáció, modern (stílusos) megjelenés, 17-49dBA zajszint, intuitív felület.Történet: magasabb kategóriás levegőtisztító, ionizáló, párásító berendezést kerestem, amely csendes. Az összes funkcionális igénynek csak a kifejezetten ronda szerzetek feleltek meg (csak a nappali központi helyére tudom elhelyezni a készüléket úgy, hogy értelme is legyen), így elkezdtem kompromisszumokat kötni.
Végső versenyzők:
- Sharp KCG60EUW: a kinézetén kívül végül azért esett ki, mert bár a low fokozat elég halk, de a medium már zavarná pl. a nyugodt éjszakai TV nézést. Utólagos megfigyelés: valószínű túlpörögtem és tipikusan mire TV-t nézünk már nem kapcsol a légtisztító low fölé, tehát nyugodtan lehetett volna a sharp, ha a külső nem számítana.
- Daikin ururu mck55w: hasonló a sharphoz, talán jobb fokozatelosztással. Ha nagy lakásom lenne és a sarokba lenne letéve egy félreesőbb helyen a légtisztító ez lett volna a befutó, egyértelműen a legjobb termék (funkcionálisan). A táblázatom negatív rublikájába az "ormótlan XX. századi szuperszámítógép-szerű doboz" mellé egyedül az került fel, hogy nincs hozzá applikáció, pedig a Daikin klímáiban már évek óta elérhető...csak innen kispórolták...ennyi pénzért pedig illett volna belerakni.
- Panasonic F-VXR70G: ebben is megtalálható a lég+ion+pára szentháromság, lényegében hasonó megjelenést és tudást ígér, mint a sharp vagy daikin, egy minimálisan szebb, de nagyságrendileg ugyanaz, maradnék a daikinnél csupán a márka jó híre miatt. A panasonic egyébként fokozatbeosztásban a sharphoz hasonlít, de mintha annak csendesebb változata lenne, árban is hasonlóak.
- Toshiba CAF X116XPL: ebben már nincs párásító, a zaj katalógusértékek jók, megjenése végre 21. századi, de nem tud szakítani a nagy fehét (/fekete) doboz koncepcióval, nincs hozzá app. A végül kiválasztott electrolux direkt versenytársa volt funkcionalitásban és árban is, végül a kinézet miatt engedtem el.
- PHILIPS AC3858/50: a kakukktojás, mert se pára, se ion, cserébe philips (túl)árazás és sok pozitív tapasztalat, értékelés. Jól is néz ki, app is van. Végül ez maradt az Electroluxal (PA91) szemben (hogy pontosítsak a párom közölte, hogy ezt a két modellt hajlandó beengedni a házba miután megmutattam a katalógusképeket)Az electroluxot 130K áron sikerült megszerezni, ami bajnok ár elnézve az árukereső árdiagramját. Amennyiban a PHILIPS AC3858/50 is ilyen árban menne, akkor még törtem volna a kobakom, az ionizációról még alkotom a véleményem, annak hatása inkább hosszútávú megfigyelés, mint rövid sprint.
Amennyiben el tudtam volna szem elől rejteni, akkor a majd kétszer ennyibe kerülő Daikin mck55w-t választottam volna.Electrolux PA91-604GY észrevételek:
- az (igazi) eu piacon AEG AX91 néven fut a széria, értékelések a német amazonon találhatóak szép számmal, pozitívak
- az applikációt most cserélték le, már Electrolux Wellbeing néven fut, hát vannak vele bajok, szokásos módon a felhasználó a béta tesztelő, de azért lehet használni
- a levegőminőség színes led autó módban annyira smart, hogy sötétben magától elalszik...amíg nem olvastam el a manualt rendesen addig azt hittem elromlott
- gyerekzár módból a két gomb egyszerre nyomvatartásával tudod kihozni (4mp), ha az app épp kifagynaFő tapasztalatok:
- szépen teszi a dolgát, fire and forget: bekapcsolod, beállítod, smart-ra teszed és elfelejtheted, megoldja
- 30m2 nappalikonyha beltéri páraelszívó mellett generált orbitális tonhal steak sütés szagának kipörgetése: 10 perc (nyilván a teljes halszagot nem varázsolja ki ennyi idő alatt, de a pm2.5 250-ről 10 alá csökken és érezhetően jobb lesz a levegő, ez szellőztetéssel másnapra álna elő)
- csendes, tényleg, pedig én erre nagyon háklis vagyok
- a kinézete tényleg elfogadható, nem ez lesz a lakás dísze így sem, de megugorja a lécet egy modern lakás dekorját sem vágja teljesen tönkre
- könnyű mozgatniRemélem segítettem (hosszú távon valószínűleg nem fogom a topicot napi szinten követni, de PM-re szívesen válaszolok).
-
Tarokk79
aktív tag
Sziasztok,
Ma vettem egy Mi Air Purifier PRO-t. Bakapcsolatam és olyan 3-4 körüli értékeket mutatott. Bekapcsoltam a robotporszívót a nappaliban körülötte és nem ment fel ez az érték Lehetséges, hogy Budapesten a XIII. kerületben (100m-re a Váci úttól) a lakásban csak 3 körüli érték lenne?
Ha igen, akkor van értelme a készüléknek?Előre is kösz
-
AlexDaywalkr
tag
Sziasztok!
Légmosó készülékek közül melyik amelyik ajánlott? Árban max. 100k-ig mennék el. Valaki használ Venta márkájú készüléket?
Alex
-
r.mark
csendes tag
Sziasztok!
Az volna a kérdésem, hogy aki Airfree-t használ vagy ismeri, annak mi a véleménye erről a tesztről:
http://www.testfakta.com/test/which-air-purifier-to-buy-test-gives-answers/
Én kicsit szkeptikusan nézegettem eddig ezt a terméket, mert fura, hogy nincs szűrője, és úgy gondoltam nekem a cég termékről szóló saját működési leírásánál több bizonyíték kellene, hogy tényleg ér valamit.
E teszt alapján konkrétan 0 port/pollent tüntet el a levegőből. Ugyanakkor német tesztek alapján meg jó.
Viszont maga a cucc német vagy svájci azt hiszem, tehát lehet, hogy érdekeltek jó színben feltüntetni.
Kíváncsi volnék a véleményetekre. -
madmike
őstag
Sziasztok!
Xiaomi 3H-nk pár napja érdekes dolgokat művel. A gyerekszobába van rakva. Korábban általában 5 alatti értékeket írt. Ez most rendre 100+. Aztán gondol egyet és lemegy a megszokott 5-re, következő pillanatban megint elszáll az egekbe és felpörög a ventilátor. Próbáltam kifújkálni a szenzort,de nem ért semmit. Mi lehet a gond? -
nyalabka
csendes tag
szintén utókornak: Iceklíma szerint itthon egy okos szabályozás miatt csak a magyar cégek által gyártott szuper légtisztítóknak adnak CE tanúsítványt, így Sharp/Philips stb kiesik ilyen téren. Viszont biztosítóval egyeztetve a Prémium elfogadja ezen kívül azt, aminek a vámtarifa száma 9018-9021 közé esik. Hátha van ilyen, ennek próbálok utána járni
-
nyalabka
csendes tag
válasz
koxkids #2984 üzenetére
én is néztem ezt a promót és h kb mennyi lehet a reális ára, de úgy látom h ez egy kifutó széria, az AC2889 lehet talán helyette az újabb típus, ez ugye párásítani nem tud csak légtisztító. Viszont! Az AC2889 most H&M tagsági kártyával 40%-kal olcsóbb a philips shopban, 96ezer Ft, én erre szavaznék inkább, ha esetleg feleség rendelkezik ilyennel
korábban vettünk Shell promóban Philips gőzállomást, szintén kifutó modell volt, de egyébként azóta is használjuk kb 4. éve működik, 1x javíttattuk gariban, nem volt semmi gond h Shellen keresztül vettük. -
Sziasztok!
Légtisztító vásárlásán gondolkozunk párommal. Most a Shell - Philips promó akció keretében van lehetőség a Philips 2000i (AC2887/10) légtisztítót 79.199Ft-ért megvásárolni.
Mit gondoltok? Ez jó vétel lehet? Nem szükséges nekem alkalmazásos vezérlés, a lényeg hogy tegye a dolgát.Köszi!
-
válasz
zazenke #2977 üzenetére
Nem gyenge. A kettő ugyanaz, vagy csak ugynúgy néz ki?
Azt még értem, hogy egy magyar cég ebből akar meggazdagodni, hogy drágábban adja tovább, de az amazonon is 30k körül van. (A magyar cég helyében vigyáznék a kínai noname-ekkel, mert ha akár saját hülyeségéből is, de egy vásárló megbetegszik miatta, és utána forgalmazótol kérik a papírokat a gépről, abban nem nem vagyok biztos, hogy mindegyiknél vannak...). A Salinovo legalább annyit csinált, hogy tanúsítványt szerzett, lehet, hogy ennek kérik meg az árát.
Szerk. közben látom, hogy kínai oldalról linkelten is vannak tanúsítványok, meg, hogy az nagyker. -
66zio
aktív tag
Sziasztok,
szeretnék venni egy légtisztítót és valószínűleg egy xiaomi 3h lesz. Viszont olvastam, hogy párásítók is bezavarják, a párát szennyeződésnek érzékeli és feljebb kapcsol.
Milyen fajta párásító nem zavarja be? Egyáltalán létező probléma ez?
Igazából még nem mértem páratartalmat, várok a készülékre, viszont most olyan jó árban tudnék hozzájutni a xiaomihoz, hogy lehet megrendelem, csak ha kiderül, hogy alacsony a páratartalom akkor párásító is kellene, csak nem akarom, hogy a két eszköz egymásnak essen. -
Cece04
tag
Sziasztok,
van valakinek tapasztalata, légtisztítót el lehet számolni egészségpénztárra? És, ha igen akkor melyiket és hol?
-
Sziasztok!
Ózonizátort keresek levegőtisztításra és penész ellen.
32g/h-s lengyelországi stock-ból Aliexpress
6g/h-s német Amazonról
Nem tudom, hogy egy ilyen terméknél szabad-e bízni az Aliexpresses megoldásban, ill. jobb-e egyáltalán a látszólag kisebb teljesítményű amazonosnál. -
xerobyte
aktív tag
Végignyálazva a topicot meg a netet arra jutottam, hogy levegőtisztítás + párásítás + ionizátor csak a nem túl megkapó sharopkban van, pl.: Sharp KCG50EUW.
A nagy márkákban vagy ionizátor vagy párásító nincs, szóval a 3in1 nagyon ritka, van valami, ami elkerülte a figyelmem?
Ezen kívül kb egy találat volt [link] viszont erről semmit sem találtam. -
schumi
aktív tag
sziasztok
kb.18-20nm-re szeretnék légtisztítót venni
lényegében 2 fő csapásvonal van a philips és a xiaomi
Philips amiben szimpatikusabb hogy külön szén szénszűrője is van, illetve a xiaomival ellentétben ha jól olvastam jobban kezeli a levegő károsanyag értékeit, viszont cserébe kicsit drágább a philips, de nekem úgy jön le hogy pontosabb és hatékonyabb -javítsatok ki ha tévedek.amiket néztem
-Xiaomi Mi Air Purifier 3H
-Xiaomi Mi Air Purifier Pro
-Philips AC1214/10 Series 1000i
-esetleg Series 2000i AC2729/50 (de ha jól sejtem ez csak párásításban tud többet)
-ezek közül melyik a jobb, hatékonyabb ? vagy ha 80e-ig bezárólag van egyéb tipp szivesen fogadom
(philips 1000i-nél esténként kézzel kell bögdösni hogy álljon át esti módra, vagy időzíthető ? )
-
xerobyte
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék egy jobbfajta légtisztítót, mindenféle filterel, párásítóval (ionizáló is jöhet, ha nem termel káros mennyiségű ózont). Fontos lenne, hogy éjszaka meg se nyikkanjon, de működjön.
- egy előszobában lenne, ahonnan könnyen hozzáférne egy 28nm2-es amerikai konyhás nappalihoz, illetve egy ajtónyílásnyi helyen tudna 'befújni' a 8nm2-es hálóba. Ez vállalható layout vagy inkább 2 különállóban kellene gondolkozom?
- miket tudnátok ajánlani? Ár megkötés nincs, amíg van értelme kifizetni valamit. Allergiás vagyok némely pollenre és a belváros szélén lakunk + a konyhában az elszívó nem kivezetett, a cirkó pedig belső égésű. -
cs_dy
tag
Sziasztok!
Kinéztem két légtisztítót. 50m2 alatti helységben kéne. Ezek közül ajánlott valami hosszabb távon ár/érték arányban? Geek vagyok hozzá, tud valaki segíteni?
https://www.sharplegtisztito.hu/sharp-fpj60euw-plasmacluster-hepa-filteres-legtisztito.html
https://www.sharplegtisztito.hu/sharp-ki-g75euw-plasmacluster-hepa-filteres-legtisztito-parasito-3377.html
Köszönöm!
-
törölt tag
Kérdés, mennyit számít, hogy pl fent (vélelmezhetőleg a készülék tetején vagy fene tudja pl philips-nél)
Vagy a készülék alsó részében pár centire a talajtól van az érzékelő?
-
vonyarc
tag
Rosszul írtam, 2S a tipusa.
-
vonyarc
tag
Lehet valahogy reszetelni a szűrő elhasználtságát jelző 0%-ot új szűrő vásárlása nélkül?
2H a készülék.
Köszönöm. -
-cobra-
aktív tag
Köszi megnézem.
2H elvileg tudja az ütemezést appon keresztül, bár olvastam valami mizériát az EU/kínai szerverrel kapcsolatban. Időkapcsolóm van itthon, viszont nem tudom ha áram alá kerülnek ezek, akkor csak standby-ba kapcsolnak, vagy pedig a legutóbbi beállításon működnek tovább. -
-
-cobra-
aktív tag
Köszi a válaszokat, akkor ez majd kiderül. További kérdéseim lennének, illetve tapasztalatokra lennék kíváncsi. Egyelőre úgy gondoltam, hogy az emeleti gyerek- és hálószobába vennék 1-1 légszűrőt (18+19m2), mert úgy vettem észre, hogy a fenti szobákban jelentősebb a porosodás, így gondolom a szálló por mennyisége is (csak padlófűtés van az egész házban és a nyitott lépcsőházban gondolom sok minden felszáll). Feleségem érzékeny az éjszakai zajokra (sajnos az én horkolásomra is
), így kicsit tartok az éjszakai használattól. Jól gondolom hogy ezek AUTO állásban is 7/24 mennek, tehát nagyon tiszta levegő esetén sem kapcsolnak ki? Úgy látom a 2C-t nem lehet ütemezni, így ha nem akarom hogy éjszaka menjen, akkor minden reggel-este kapcsolnom kell kézzel, igaz? Ez esetben akkor lehet a 2H lenne jobb választás nekem. Ahogy nézem a Banggood price history-t volt már ez 90$ is (jelenleg kuponnal 125$, ami gyakorlatilag hazai ár), reménykedem, hátha lesz valami jó kis 11.11-es akció.
-
-cobra-
aktív tag
Még egy kérdés: a hálószobában/gyerekszobában használunk télen ultrahangos (Medisana) párásítót, mert a padlófűtés miatt nagyon száraz bent a levegő. Sokszor szemmel láthatóak a szobában a finom pára/víz részecskék amikor besüt a nap, nem fogják ezek a részecskék bezavarni a légtisztítót?
-
ntomka
nagyúr
válasz
-cobra- #2955 üzenetére
20-30 között a legtöbb készülék már kapcsol egy magasabb fokozatot. Most nézd meg újra ezt a táblázatot.
Amúgy a pollen nem a 2.5-ben jelenik meg, inkább a 10-ben. De még attól is nagyobbak többnyire. Ahhoz pollen térképet vegyél. Szóval amikor azt látod, hogy a PM2.5 és 10 érték tök jó, attól még lehet pollenből Dunát tudnál rekeszteni. Légúti allergiával egyáltalán nem túlzás venni egy ilyen gépet, mindegy milyen tisztának érzed a levegőt, meg fogsz lepődni mikor mellette vagy pl. parlagfű szezonban.
Kint eső után a legtisztább a levegő. A szél sem mindig jó, mert lehet PM2.5 helyett hoz egy adag PM10-et vagy a mezőről a pollent.
-
-cobra-
aktív tag
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni, hogy milyen esetben indokolt/szükséges légtisztító vásárlása? Kecskeméten lakom, megnéztem az idei statisztikát PM2.5-re és úgy látom, hogy általában elég alacsony ez az érték erre felé. Ráadásult a mérőállomás a belvárosban található, én pedig a város szélén, nagy erdős terület mellett lakom, feltételezem itt még jobb a helyzet.
Olvastam, hogy a lakásban lévő port részben csökkenti a légtisztító - de mi elég gyakran porszívózunk (HEPA szűrős Elux és Roidmi F8)-, illetve allergiás időszakban hasznos - viszont nyilván nem tudjuk megúszni a parlagfűs időszakban a gyógyszer szedését.
Nem szeretnék "feleslegesen" vásárolni, főleg hogy két szintes a ház, így eleve min 2 készülékben gondolkodom (Xiaomi 2C-re gondoltam).
Mi a véleményetek? -
Champipi
aktív tag
Rákerestem a mostanában divatos vertikális mohára. Izlandi Zuzmó néven fut. Nagyon ígéretesnek tűnt légtisztítás gyanánt.
Aztán kiderült, hogy ez elszottyadt kóró, csak lefújják zöldre és odaragasztják egy falapra.
Halott növény, lefestve. Méregdrágán.
Marad a légtisztító.
-
MTünde
csendes tag
Hello,
Ne gondold, hogy egy légtisztító kitakarítja a port a lakásból, nem fogja beszívni a lerakódottat, csak a levegőben keringő nagy részét.. Nekem párásító-légtisztítóm van, ionos, a porszemeket megköti, lerakódik, azaz nem lélegzed be. Porszívózni, port törölni, padlót is fel kell törölni rendszeresen.Nekem 1-2 nap alatt minimálisra csökkent, ma már lényegesen tisztább a levegő és nem áll a por a bútorokon takarítás után egy órával már. -
Horkica
friss újonc
Üdvözlet! Egy osztályba szeretnék fertőtlenítős légtisztítót venni. 23 ember van a teremben, a terem 51 nm és 5 m a belmagasság (265 a légköbméter). Melyik készülék lenne Önök szerint használható? Köszönöm a segítséget!
-
speedernet
aktív tag
Üdv urak!
Mennyire megoldott a Sharp légtisztítók szervizelhetősége?
Ment már tönkre valakinek?
Ettől kicsit tartok hogy nincs minden sarkon szervíz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G! 12+256GB Szürke
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest