- Asszociációs játék. :)
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- A jövő számítógépei
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pityu.
nagyúr
Pwm ventilátornál is meg lehet csinálni,hogy mondjuk mennyi legyen a max de azon belül maradjon a pwm? Meg nem tudom a dupla ventilátoros megoldás működhetne e amit írtam? Egyszer próbáltam mert ehhez a hűtőhöz adtak másik venti felfogatót is a hátsó részre de két különféle ventilátor hasonló tulajdonságokkal inkább csalódás volt. De gondoltam ha két ugyan olyan ventilátor lenne rajta az lehet jobb eredményt hozhatna meg kicsit jóval olcsóbb mint egy új hűtő.
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
Met
nagyúr
Ráértem kutakodni.
Ez az oldal alapján nekem az ARGB kell amit az Asus megcímezhető Gen 2 csatlakozónak hív.20%-os kedvezménykódot az éves AlzaPlus+ előfizetésre - 23muM9Ktbr6Y
-
Met
nagyúr
Attól tartok hogy nem tudom használni
Vennék másik házat.Egyik ház, benne van a vezérlő amire lehet ventiket dugni vezérléshez.
Másik ház, nincs benne vezérlő de lehet jobb lenne mert van belőle fehér.14 napos elállás most nem játszik.
Azt meg nem akarom hogy megveszem, nem jó és akkor szarakodok az eladással.20%-os kedvezménykódot az éves AlzaPlus+ előfizetésre - 23muM9Ktbr6Y
-
SunMount3r
nagyúr
-
smiti
veterán
Sajnos már vettem, a helyi boltban ajánlották a 0.5-t, de az sajnos tényleg vékony. Annyit elértünk vele így, hogy már tudjuk, hogy neked lesz igazad.
Most egyelőre össze van rakva, de nyaralás után azért rendelek majd olyat, ami jó is lesz...
mod: A hazai kínálatot böngészve egyelőre csak 1.0 vagy 1.5miliméterest találok.
[ Szerkesztve ]
1TB M.2 SSD keresek emberi áron.
-
Jimbow
csendes tag
Köszi mindenkinek. Igen, az egyik elsőt leszámítva gyári Zalman ventik, azokat tudom cserélni, ha lenne értelme. Az első felső P12, a gyári Zalmant eggyel lejjebb tettem.
A PCI alá valò is talán elfér, ami említesre került (kérdés: a kártyára fújja a levegőt vagy onnan szívja?).
Kabelek elrendezését kb kimaxoltam, de hátha tudok faragni meg, sajna kevés a hely erre a HDDt tudom lejjebb tenni, a lenti ventinek az eléggé akadály.
Új házat nem vennék, csak ha nagyon muszáj...eleve nem tiszta, hogy a 80C-s hotspot mennyire gáz, a nem hotspot érték alacsonyabb. Vegyes infòkat olvasok erről.
A konfig Zalman z3 plusz, i5 12400 BQ pure rock 2-vel, ott rendben van a hőmérséklet. A kártya gigabyte rtx 3060 ti oc de hùzás nélkül. Gigabyte B660 gaming DDR4 alaplap.
-
Micsurin
nagyúr
Ehhh ennyi erővel rendelhettem volna 360 ARGB-t is
Igen valahogy úgy igazából lehet csalok, 2db 1,5mm-es alátét a ventillátor tálca alá hátha, felfelé a levehető tető felé van még egy 5-6mm csak nem tudom mennyire csapja meg a szellőzést ha közelítem a radit a tetőhöz.
(NZXT H700 a berhelés alanya)Esetleg CM MF120 Halo? Bár az meg gyengébb lesz tapasztalatok szerint hűtés tekintetében, az van 3db a frontban és kicsit csalódás.
Szépnek szépek csak kicsit meh a légszállítási mennyiség (kézre érzed már pl a gyári NZXT vagy a LightWing2-höz mérten.(Utóbbi beférne de 10k/db-ért ne nevetessenek, szeretem a BQ-t de ennyire nem prémiumok. )[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
Köszi francba pedig nagyon tetszene az LF ii-n 3db Bionix ARGB de akkor kb felejtős, lehet megy a sima P12-ből akkor majd az ARGB.
Nem a ventik ára a bajom ez a bajom
Jobbra a VRM teteje kb éppen elfér itt a gyári P12-es a radiátor és a VRM közt.
Szerettem volna ha már Arctic valami “gyári” RGB gyűrűs ventit feltenni + a Bionix erősebb is picit ha jól rémlik.The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest