Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
jolti05
őstag
válasz
canniball #5623 üzenetére
Pedig reménykedtem, hogy a procihűtő, azt cserélném a legszívesebben.
Most nem tudok belenézni a gépbe, kicsit macerás és nem emlékszem, de chipset hűtőt le lehet kötni az alaplapról? Ugyanúgy kapja a kakaót, mint a cpu-cooler?
Azzal a 3k-s hűtővel meg van elégedve a haverom, azt mondja, hogy elég halk. Neki is 3500+a van, mint nekem, csak az már am2, és ő hangosnak tartotta a gyári hűtőt.
Természetesen, mielőtt mármit is eldöntenék, ki fogom próbálgatni, hallgatózok, hogy melyik hűtő hangos.Oibacsi: A freezer nekem is szimpatikus volt mindigis, csak nem vagyok benne biztos, hogy elég halk, viszont jól hűthet, amire nekem nincs igazán szükségem. Az 5500 forint még egészen baráti lenne, ha utána érezhetően elcsendesedne a gép.
Azt kifelejtettem, hogy a ház oldalán is figyel egy 9cm-es venti, JNC házhoz adták, 3 kék ledből már csak 1 ég, és valószínűleg csapágyas is, mivel bekapcsolás után pár percig kattog, aztán helyreáll.
Új hozzászólás Aktív témák
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Xiaomi Redmi 10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest