- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- A jövő számítógépei
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tazsam01
tag
Sziasztok, segítség kellene mert elakadtam.
Jelenleg egy dög nagy sok éves chieftec házban (táp még felül) nyugszik a konfig.
Alaplap: Asus TUF Sabertooth R2
Proci: FX-8350
A gyári hűtőt be se indítottam, egyből kidobtam és rátettem a régi Silent knight 2-őt, elbírja és úgy ahogy van szeretem, ezzel a résszel nincs is gond, viszont a házhűtő ventilátorok már elég hangosak.
Egész pontosan 4 darabról beszélünk
- hátul valami noname 12es (mondjuk ez halk) fúj kifele.
- Oldalt 2 db Coolink SWIF-922 van felfogatva amik befele tolják a processzor hűtőre és a videó kártyára a levegőt
- Elől pedig a ház alsó részén helyezkedik el a chieftec ház eredeti gyári játékventilátora (ez talán 6 cm-es), ez szintén befele fúj.A rendszer bevált szép és működik de lecserélném valami halkabbra, első körben a két Coolinket váltaná le két Noctua mert ezekről rosszat nem hallottam aztán meglátjuk, hogy vállnak be.
Viszont itt megállt a tudomány, jelenleg ezeket a légkavarókat valami trükkel tudja szabályozni az alaplap pedig 3 tűs csatlakozók vannak dugva a 4 tűs alaplapi csatlakozókra. Egyedül a CPU hűtő 4 tűs.
Innentől kellene egy témában jártas szaki aki rábök egy konkrét típusra a SWiFek helyett Noctuában, hogy azt kell vennem és el is magyarázza, hogy miért.
Jó ezeket keverni, hogy fele PWM a másik fele meg nem?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Windows 11
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest