Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
Új hozzászólás Aktív témák
-
LadaLord
aktív tag
válasz
wesker24 #21901 üzenetére
Helló Mindenki!
Remélem, jó helyre írok.
A helyzet a következő:
Adott egy Aerocool PGS Qs-200 kuckó, benne elől-hátul a két gyári ventivel. Elől szívja befelé, hátul fújja kifelé a levegőt. A procin egy Xigmatek Gaia hűtő tesz szolgálatot. Gondoltam egyet, és mivel ezek a gyári ventik túl hangosak, ezért innen apro-ról beújítottam két db Noctua NF-12S 800 ventit. Vagyis még nem kaptam meg, de úton vannak. Jelenleg idle 27-28-29 fokos a CPU. Ezeknek a Noctua ventiknek a légszállítása valamivel azért gyengébb, mint a mostani ventiknek, ahogy néztem a specifikációkat. Szerintetek észrevehető lesz ez a különbség a CPU hőmérsékletén? Ha igen mennyire? Abban bízok, hogy a hangszint különbséget azt azért jobban észre lehet majd venni....Köszi előre is a válaszokat!
Üdv,
T.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest