Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- talmida: My Art II.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
Aktív témák
-
philoxenia
MODERÁTOR
Írj személyes bejegyzést, a topikot zártam !
-
stangli
senior tag
Értelme a bejegyzésnek? Talán egy blogba való bejegyzésnek... Addig is tanulmányozd ezt az iménti bejegyzést
-
remixboy
tag
máma valahogy tovább aludtam a keletétől...asszem 9:30 fele ébredtem...komásan ugyan de ,mondom kéne valamit kajálnom,.na mondom lemegyek a konyhába és csinálok magamnak valami élelmet...
jövök le az emeletről,félpucéran aszt látom hogy a szomszédba van valaki...nézem,nézem,(még komás állapotba,kb 1 percig,mondom magamban ez nem a muter?) nézem a haját kicsit tupérozott volt, huu mondom...itten valami nem smakkol...
Rám köszönt hogy:hello...nagy csönd hirtelen... akkor esett le hogy ez nem a muter,de még nem is hasonlit rá.. XD
nézem,még mindig nézem,ránézésre olyan 20 évesnek látszott ...én is visszaköszöntem neki hogy :sziaezentúl mindig húzok fel egy gatyát még mielőtt kimennék XD....
Aktív témák
- Netgear R6400 DualBand AC1750 router
- Gainward GeForce RTX 5080 PHOENIX 16GB - Alza garancia 2028.11.08 - BESZÁMÍTOK!
- IPhone 16 128GB gyári független mint az új 2026.08.24. Apple jótállás
- IPhone 17 Air 512GB gyári független hibátlan 2026.12.17. Apple jótállás
- iPhone 13 mini 128GB gyári független új akku!
- Apple iPad Air 2 (A1567) 16GB Wi-Fi + Cellular Asztroszürke
- Új Lenovo Thinkpad X1 2in1 Gen9 WUXGA Ultra 7 165U 12mag 32GB 512GB Intel Arc iGPU Win11 Garancia
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
- LG 27GX700A-B - 27" OLED Tandem / QHD 2K / 280Hz 0.03ms / 1500 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

habár ha vastagon befújod legközelebb vele a fejed, nem ismer fel a csaj...