Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
philoxenia
MODERÁTOR
Írj személyes bejegyzést, a topikot zártam !
-
stangli
senior tag
Értelme a bejegyzésnek? Talán egy blogba való bejegyzésnek... Addig is tanulmányozd ezt az iménti bejegyzést
-
remixboy
tag
máma valahogy tovább aludtam a keletétől...asszem 9:30 fele ébredtem...komásan ugyan de ,mondom kéne valamit kajálnom,.na mondom lemegyek a konyhába és csinálok magamnak valami élelmet...
jövök le az emeletről,félpucéran aszt látom hogy a szomszédba van valaki...nézem,nézem,(még komás állapotba,kb 1 percig,mondom magamban ez nem a muter?) nézem a haját kicsit tupérozott volt, huu mondom...itten valami nem smakkol...
Rám köszönt hogy:hello...nagy csönd hirtelen... akkor esett le hogy ez nem a muter,de még nem is hasonlit rá.. XD
nézem,még mindig nézem,ránézésre olyan 20 évesnek látszott ...én is visszaköszöntem neki hogy :sziaezentúl mindig húzok fel egy gatyát még mielőtt kimennék XD....
Aktív témák
- Samsung Galaxy A05s 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Pad X9a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GIGABYTE RX 9070 XT 16GB GDDR6 GAMING OC ICE - Új, 2 év gari - Eladó!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Natural Titanium használt, karcmentes 90% akku 6 hónap garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4398, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman T3 Plus FSP 650W
- Lenovo Thinkpad P15 Gen 2 - 82 akkuciklus - 27% ÁFÁS
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

habár ha vastagon befújod legközelebb vele a fejed, nem ismer fel a csaj...