Hirdetés
- Digitális Állampolgárság Program
- Szólánc.
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tökéletes töketlenség
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Jéghorgászat
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
-
LOGOUT.hu
A ledek energiahatékonyságuk és a tömeggyártás miatti egyre alacsonyabb árukkal mind népszerűbb fényforrások. A legelterjedtebb foglalatok (pl E14, E27) mellett a sokat használt foglalatokon (pl GU 10, GU 4, MR 16) át ma már a ritkán használt, speciális foglalatok (pl R7s) számára is van ledes alternatíva. A ledes fényforrások a fogyasztók megszokásainak megfelelően formájukat tekintve is igazodnak a korábbi technológiákon alapuló fényforrásokhoz, így találunk kompatibilis ledes alternatívákat pl halogén izzóink helyére is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tt_to
tag
válasz Dr. Szilikát #21410 üzenetére
Mondanám hogy teljesen értem, de az hazugság lenne , de köszönöm a részletes magyarázatot, számomra ebből az jön le hogy vibrál, tehát felejtős, ezt egyébként mintha pár másik szintén 220as terméknél olvastam volna pár vásárlói megjegyzésnél tehát akkor biztosan így van.
Akkor nézek 24V valami COB ledet, mert hogy talán most ez a legjobb ha jól értelmeztem a különböző oldalakon olvasva. Esetleg Aliról tudsz olyat linkelni ami ár/érték arányban jónak számít? Vagy milyen típusú led az ajánlott arra amire nekem kellene mert olvastam itt 5050-es meg egy csomó más számozást, de sajnos nem nagyon értek hozzá, nem is gondoltam hogy ez ennyire bonyolult.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
HÁZIREND, kérem megszívlelni.
- AiXun T3B T210 forrasztóállomás + tartozékok
- Delonghi Autentica Cappuccino (ETAM 29.666.T) magyar nyelvű automata kávéfőző
- ArenaRacer Dark Desert 2 Black/Blue - Bontatlan - 5év gari!
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest