Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Jéghorgászat
- Digitális Állampolgárság Program
- Tökéletes töketlenség
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Szólánc.
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
-
LOGOUT.hu
A ledek energiahatékonyságuk és a tömeggyártás miatti egyre alacsonyabb árukkal mind népszerűbb fényforrások. A legelterjedtebb foglalatok (pl E14, E27) mellett a sokat használt foglalatokon (pl GU 10, GU 4, MR 16) át ma már a ritkán használt, speciális foglalatok (pl R7s) számára is van ledes alternatíva. A ledes fényforrások a fogyasztók megszokásainak megfelelően formájukat tekintve is igazodnak a korábbi technológiákon alapuló fényforrásokhoz, így találunk kompatibilis ledes alternatívákat pl halogén izzóink helyére is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
macilaci78
nagyúr
válasz AssAssynn #20859 üzenetére
B5 Passatom volt még egy hete... 1999-es gyártmány, a gyári lámpa csak pislákolt. +200% Osram NightBreakert bele. Jobb lett, de a jó nem ilyen.
Felpolíroztattam a búrát kívül. Jobb lett, de a jó nem ilyen.
Kicseréltem új Depo lámpára. Rendes fénye lett, de a vetítési képe szar.
Itt megbántam, hogy kidobtam a régi gyári lámpát, vettem egy felújított bontottat. Jó lett a fénye, de tákolt volt a lámpatest. Belül a vezetékek megégve, a búrában a foncsort tartó csonk törött, stb.
Elküldtem egy fb-csoportban dícsért és a szerelőm által is ajánlott maszekhoz, megcsinálta faszára.
3 hónap után alacsony sebességgel összetörtem a kocsit.A lámpás sztori kb 200 ezerbe fájt, mire a végére jó lett. Ha az eredeti gyári lámpatest felújíttatásával kezdem, 60 ezerben megállt volna és lett volna 5 szép évünk együtt.
A tulajnak üzenem, hogy írjon privit és megadom a gyöngyösi maszek elérhetőségét. Ha nem tudja megcsinálni, vagy tényleg használhatatlan a típus lámpája, azt ingyen is megmondja.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
HÁZIREND, kérem megszívlelni.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest