- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
-
LOGOUT
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabix01
tag
válasz
Stormcharger #8132 üzenetére
De én ezt nem értem honan tudják hogy mia felhasználó nevem a lolon? Hogy kapom meg a championt?
-
Szabix01
tag
Sziasztok.
Köszönöm a sok választ tegnapesti kérdésemreMa lenne 1 olyan kérdésem hogy szerintetek melyik a legjobb champion és miert?
Jelenleg a kedvencem nekem Akali mert az ultijanak szinte soha nincs cdje ha ügyes vagy és nagyon jol lehet vele rajtaütést kezdeményezni + nagyonerős
Jo persze a nagy ragevel rendelkező szutykok(pl Jax,warwick,) ellen olyan 11es szintig nem sokat ér
de utána lehet osztani a pofonokat rendesen
Jah és hallottam olyanról hogy ha facebookon tetszikelsz valamit a lol oldalan akkor tán lehet kapni 1 free championt?(ez azthiszem Tristrana) Ez igaz?
Válaszotokat előre is köszönöm.
Üdv Szabix01 -
Szabix01
tag
Hello
Olyan kérdésem lenne a játékkal kapcsolatosan hogy
- Mit jelent az a rövidités hogy ks?
- Az érdekelne még hogy rp pontot lehet e majd valahogyna szerezni? (Vagy csak ugy lehet ha veszek pénzért)
- Valamilyen tippet tudnátok adni hogy gyorsabban fejlődjek vagy több xpt kapjak a játékok során?Üdv Szabix01
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Xiaomi Poco M6 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Asus TUF Gaming FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 8GB- 2 év garancia
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest