- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
hewek
csendes tag
sziasztok!
LCD tv-t szeretnék vásárolni mert a régi katódsugárcsövest kibasztam az ablakon.. nem akarok rá sokat költeni találtam 2őt is elég olcsón. mi a véleményetek erről a kettőről? és eza dinamikus kontrasztarány meg a fényerősség amik megvannak adva "jónak" számít?
előre is köszi a segitséget!LG 19LG3050 vagy LG 19LG3100
-
Scooby
aktív tag
Üdvözletem mindenkinek.
A segítségeteket szeretném kérni, mert abszolút nem vagyok jártas tévék terén.
Led Lcd (Full Hd~106cm) tévét szeretnék vásárolni egy üzletbe, ahol agresszívan kivan téve a napfénynek. Elsődlegesen videók és konzolokhoz kellene. 4HDMI, USB mindenképpen kellene rá. Nézegettem teszteket és leírásokat, de nem igazán értettem a szaknyelvet és a panelek minőségbeli különbségét. Látószög és az alapvető dolgokat értettem, de biztos vagyok benne hogy, nem a nagyobb számú a jobb elvén kell gondolni. Márka teljesen mindegy, ár ~ 330.000. Előre is köszönöm a segítséget!Scooby
-
BBéci
legenda
válasz
nightshadow #3585 üzenetére
Az inportőr/forgalmazó ajánlott fogyárát szoktam nézni, nem a legolcsóbb sufniét.
Bocs!
A C9000 képe mindent ver, nem csak a kinézete és a távirányítója. -
nyunyu
félisten
válasz
najtitu #3569 üzenetére
1. alacsony input lag (játék miatt kéne elsősorban)
2. legyen rajta d-sub csatlakozó, hogy össze tudjam kötni a pc-vel (asszem ez mostanában már alap, de ki tudja)
3. legyen rajta rca audio kimenet, hogy a hangját rá tudjam kötni hifi-re
4. 100Hz
5. full hdCCFL-es Philips 32PFL5405H vagy a FULL LED-es 5605H?
1,2,4,5 stimmel, 3 hatareset, mert csak 1xRCA van rajta, hazimozihoz digitalis csatlakozasra.
Ha analog hangkimenet kell, akkor csak minijack all rendelkezesre.
(En minijack-2xRCA kabelllel kotottem az erositore, mert az egyetlen digitalis koax bemenetere a szamitogep van kotve, optikai lenne szabad, de az meg a TV-n nincs.)D-Sub szerintem mar ciki 2010-ben, ekkora felbontasnal nem lesz eles az analog jel, inkabb HDMI-s kartyat hasznalnek (alaplapomon van HDMI
)
Attol meg ott figyel az oldschool D-Sub a Philipseken, DVI viszont nincs. -
nyunyu
félisten
válasz
macskajancsi #3567 üzenetére
a full ledes (nenm edge) lcd tv-k árban mennyitől kezdődnek?
150k korul mar kapsz egy Philips 32PFL5605H-t, vagy a mas szinu kavaval ellatott 5625-ot.
-
zsiresz
csendes tag
sziasztok
elég kezdő vagyok amiért elnézést kérek.a segitségeteket szeretném kérni.van egy sharp lc-32d653e full hd-s lcd tv-m.számitógéppel szeretném össze kötni ami sikerült is hdmi-hdmi kábellel.a baj viszont az hogy a TV csak korlátozottan pc kompatibilis.ha nem az általuk előirt felbontások valamelyikét használom akkor nincs kép a TV-n.igy csak 1280*1024-ben tudom nézni.mit lehetne tenni hogy max felbontásban is müködjön?előre is köszönöm
-
coleen
aktív tag
Szia!
Nekem egy 46EX500 van, immár két napja a birtokomban
A képe gyönyörű, a csatlakoztathatósága rendkívül rugalmas.
A képpel csak egyetlen kifogásom van: a képernyő jobb és bal oldalán 6-8 cm-es függőleges sávban sötétebb a kép, viszont ez szinte csak fehér vagy nagyon világos háttérnél vehető észre. Ez amúgy nem tudom mennyire jellemző a TV-kre.100%-ban monitornak használom amúgy, analóg TV szerepet nálam nem tölt be.
Coleen
-
kola99
tag
Üdv
szeretnék tanácsot kérni , melyk tv-t válasszam/ letisztult a kép 2 félére/1 Sony KDL-55ex500 450e ft
- Háttér világítás CCFL 100Hz 263 watt2 Sony KDL-52ex700 458e ft
- Háttér világítás EDGE LED 100Hz 142 wattHasználnám Tv-zés mellett ps3-al játékra, és külső winchesterről film nézésre is
Köszönök sorsdöntő válaszotokat
ui: / BBéci te melyket választanád ? / -
-
coleen
aktív tag
A netezés? Nagyon állat!
Mondjuk oda már kicsit sok a 2,8 méter, kb. 2,3 méterről láthatók jól a betűk, apró grafikák 1920-as felbontásban. Amúgy én szemüveges vagyok, és direkt egy kicsit gyengébb szemüveget viselek, szóval lehet h a sasszeműek 3 méterről is jól látnak mindent
De a felbontást 1680-ra állítva is nagyon jól használható, gyönyörűen konvertál kisebb felbontásokba (nem úgy, mint sok TFT monitor!).
A netről leszedhető 1920x1080-as felbontású háttérképek hihetetlen minőségben jelennek meg, köszönő viszonyba sincsenek azzal, mintha egy sima TN paneles TFT monitoron néznénk
A TV rendkívül "intelligens", én nem hittem volna, h ennyire. Nem kell ügyeskedni semmiféle vga driverrel, Hz-ekkel, semmivel! Full automatikus minden, persze van lehetőség manuális finomhangolásra.
A youtube-on láthatóak olyan felvételek, ahol ennek a típusnak a magas input lagjét mutogatják. Hát nem tudom azokat mivel produkálták, de nekem wireless egérrel próbálgatva sincs input lag! Illetve nagyon-nagyon minimális mértékben megfigyelhető, ha nagyon akarom, de ha nem koncentrálok csak erre, akkor észre se lehet venni a "késést".
Szóval aki nem 10000 Hz-es 6000 dpi-s egérrel és 500 fps-sel nyomja a Quake Warsban, annak tökéletesen megfelelő lesz!
-
joered80
csendes tag
Sziasztok!
Egy Philips 32PFL5624H típusú lcd televízióm van, és észrevettem, hogy néha halk, de észrevehető alapzajt, zúgást bocsát ki. Szerintetek ez normális?
-
Ádyka
őstag
A Philips 32PFL5625, és 32PFL5605 tipusai akkor nem edge LEDeesek, jól tudom?
Ezekről valahogy nem nagyon dicsekszenek a gyártók.Az edge ledes készülékek nagyon vékonyak, míg a full ledesek egy normál ccfl lcd vastagságával vannak egy szinten.
-
BBéci
legenda
válasz
Smoothy #3571 üzenetére
Csak optikain viszek ki hangot, az mindenféle forrásnál működik.
(#3568) gejala
A C9000 csupán 6 mm vastag. Hogyan férnek el a panel mögött LED-ek?(#3565) fnatic
Jól értem? A HDMI kimenetet 1920x1080-ra állítod, mégis a tévé közepén van csak kép???
Mit ír ki a tévé, milyen felbontású jelet kap? -
Smoothy
tag
Hy!
köszi az infot!
Esetleg abban tudnál segíteni, hogy a merevlemezről filmnek a hangját mért nem tudom hifi rendszerre továbbítani?!
Pedig a tv-n a HD és DVD filmnek is van hangja, és pl a szimpla adóknak van hangja a hifin, de ha dvdről játszok le valamit, akkor süket, talán a tv nem adja ki a usb-merevlemezről lejátszott filmek hangját csak bizonyos kimenetre!?
-
najtitu
csendes tag
Sziasztok!
Egy jó 32"-os LCD tévét ajánlhatna nekem valaki!
A kritériumok a következők (sorrendben):
1. alacsony input lag (játék miatt kéne elsősorban)
2. legyen rajta d-sub csatlakozó, hogy össze tudjam kötni a pc-vel (asszem ez mostanában már alap, de ki tudja)
3. legyen rajta rca audio kimenet, hogy a hangját rá tudjam kötni hifi-re
4. 100Hz
5. full hdKöszi előre is!
-
gejala
őstag
válasz
macskajancsi #3567 üzenetére
Jól érzed, sokkal drágábbak a backlit LED-ek.
Samsungnál például csak a csúcskategória ilyen, tavaly B8500 volt a neve, idén C9000.
C9000 egyébként nem is kapható még, de egy 40-es legalább 600e Ft lesz szerintem, 46-55" biztosan ilyen milliós tétel kategória. Viszont a jó hír, hogy a legjobb LCD lesz a piacon (mint ahogy a B8500 még mindig az). -
macskajancsi
aktív tag
-
BBéci
legenda
válasz
headhunter #3552 üzenetére
m2ts-t nem kedvelik a tévék lejátszói, át kell nevezni ts-re, úgy már felismerik.
-
TayRol
nagyúr
kerdes: 32' adott, dvb-c/t tuner, full hd, nagyreszt analog, kesobbiekben digitalis tv nezesre. 120-130k a keret. tipp? 5405h?
-
BBéci
legenda
válasz
macskajancsi #3559 üzenetére
A CCFL-esekben véletlenül nem az LCD panel mögött vannak a fénycsövek? 6-8 db?
-
206 cc
senior tag
válasz
macskajancsi #3559 üzenetére
Szia!
Azért ne keseredj el......legalább keveset fogyaszt!!
-
BBéci
legenda
válasz
macskajancsi #3550 üzenetére
Vásárlás előtt kellett volna elolvasnod párszáz hozzászólást, Úgy tűnik, némi fogalomzavarban szenvedsz. Ne haragudj, ezt így szokták mondani.
Kevered az EDGE LED technológiát a FULL változattal. -
fnatic
tag
Feltettem új drivert a 8600gt-mhez és egyszerűen nem tudom beállítani az lcd tv-vel, pedig a régivel működött! (klónban azt hiszem..) Szétvet az ideg! Mindjárt mondom h mi a gáz.
Nah.. szóval az van, hogy a 17"os monitorom 1280-ban fut, amikor átállítom klónra így a tv-n a képnek csak egy része látszik.
-
206 cc
senior tag
válasz
macskajancsi #3550 üzenetére
Szia!
Remélem nem tévedek a magyarázattal(a fórumtársak majd kiegészítik,javítják!!!).
Az általad vásárolt "LED TV" sajna pont un. Edge-Led technológiával készült vagyis a kereten elhelyezett ledek világítják meg prizmák-tükrök segítségével a lcd panelt,hátulról.
A "homogén" mégsem annyira homogén világítás hibája a cloud effekt vagyis előfordulnak fényesebb és mattabb felületek a képernyőn.
Ezt látod,mint "foltos háttér" hibát.
Gondolom én!
Aktív témák
Hirdetés
LCD TV topic összevonásra került a LED TV topiccal.
Fáradjatok át a másik topicba a kérdésekkel!
- Yettel topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Külpolitika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest