Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Egy korszak vége
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig II.
- Digitális Állampolgárság Program
- Karácsonyi pofára esés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
lancy
tag
orok hala Ati007 kolleganak tulajdonosa lettem egy wireless lan adapternek. minden muxik mint a meseben.
-
lancy
tag
samu b650 vagy b7000,8000 nel kulso vinyo (2,5') hasznalat eseten eleg az usb altal kiadott 5v vagy kell kulon tapkabel esetleg a 2 usbs kabel mukodike?
a boltban azt mondtak ha a winyot sajat kabelevel hasznalom 40 cm akkor eleg az 5v de ha hosszabbra rakom akkor nem...
tapasztalat?
thx
-
lancy
tag
hi
samu b650, b7000, b8000 tulajok probaltak mar 2gb nal nagyobb mkv t lejatszani penrol vagy exhddrol persze ntfs particion, nekem nem is latja a 2gb nal nagyobb fajlokat
van uj firmware a tipusokhoz a samu oldalan sztm jobb es gyorsabb lett a tv (1007rol 2004re)
-
lancy
tag
válasz peterqe #6843 üzenetére
ja sztm is plazma tvnek a felbontasaval lesz a gond az nvidia grvben van olyan opcio hogy le tudod fixalni a felbontast
+ be lehet allitani a drvben azt hogy ha radugod a tvt azonnal ismerje fel
(mulimonitor beallitasoknal hagyod a drvt es ha radugod pik-pak fel kell hogy ismerje) -
lancy
tag
sztm egy tv vasarlasnal:
1. mennyi penzed van
2. mire akarod hasznalni
3. meret
4. garancia ido
5. forumokami itt le van irva az max segithet a dontesben de senki ne varja hogy valaki azt mondja vegyel x tvt mert az uberallesz...
-
lancy
tag
elnezest kerek a helyesirasi es mas hibamert nem gondoltam hogy ezzel szetoffolom a topicot
-
lancy
tag
ahogy en vennek lcd tvt
tv nezes:
82 cm nel nagyobb tvnel sztm hala a magyar szolgaltatoknak az adas kepminosege eleg gyenge pl foci meccset nem neznek rajta
a full hd tvek kepminosege szerintem rosszabb mint a sima hd tvke (magyar szolgaltatok adasat nezve!!)
Pc:
csak 1:1 pixeles tvet vennek (pl lg)
full hd nem ajanlom azt a felbontast meg nem sok pc birja normalisan jatekra vagy filmre (nincs is sok full hd film, net savszel sincs hogy beszerezzuk) mire minden feltetel adott lenne 3-4 ev fog eltellni de akkor mar nem lcd tvet fogunk venni, ha visszaveszed a felbontast akkor torzitani fog a kep
hd-t ajanlom mert a felbontast jateknal is lehet hasznalni a mostani hardverek mellett es filmek is elerhetok ra
xbox, ps3:
sztm a hd es full hd kozotti kulonbseg 106 cm felett lathato, ha nagyon megnezzuk
dvd,divix, xvid (sima 700mb film vagy 350mb sorozat):
106 cm folott a full hd tvn mar lathato hogy a dvd,divix, xvid film minosege sem az igazi ezekre a tvkre, folskalazos asztali lejatszok ide vagy oda. ha ilyeneket nezek asztali lejatszoval akkor visszakapcsolok rgb re vagy scartra
hd, full hd film:
sok hds filmet lattam es egy par full hdset is de sztm nagyon-nagyon nezni kell a kulonbseget 126cm alatt ahoz hogy az ember ramondja hogy huuu ez sokkal jobben igy dontottem:
20% tv 60% pc (hd, divix) 15% dvd 5% wii (component bemeneten)LG 42LC2RR (tokeletesen elegedett vagyok vele)
most nem vennek tvt max ugy majusban amikor az arak is lemennek 1 kicsit sztm es az uj LG modellekrol mar kiderult hogy jok vagy rosszak
-
lancy
tag
szivesen leirnam a velemenyem az lcd tv k rol (hasznaltam parat es olvasok mar 3 eve par forumot a temaban) de nem szeretnem ha minden soromba belekotnenek es szetcincalnak a mondandom
-
lancy
tag
hat az lg tvm igen csak ki van hasznalva pc dvd tv jatek meg minden 6 honapig nem volt gond akkor jott ez a problema amit leirtam
1. en orultem hogy valaki a szervizben felfogta hogy mi a problemam es nem kuldott el a francba
2. kiderult hogy van megoldas
3. ket hezen belul megcsinaljak
4. ezek utan a szerviz azt mod a hibarol amit akarsztm ez eredmeny, le tudnek irni par szervizes tortenetet amitol tepnetek a hajatok
-
lancy
tag
6655 kerdesemre meglett a valasz egyenesen a gyartotol...
mint kiderult az lg tft ken 2 db firmware fut 1 visz mindent a masik csak a szamitogep kimenetert felelos es a hdmi/dvi ajzaton keresztul lehet frissiteni igy mivel a szerviznek nem volt rendelniuk kellett ezt a specko kabelt ha megjon 5 perc alatt megoldjak a problemat
a hiba akkor lephet fel ha a pc mukodese kozben ki be kapcsolgatjuk a tvt
-
lancy
tag
ja probaltam a kihuzast mert olvastam hogy az sok problemanal segit de itt nem segitett van rajta D-sub csatlakozo de a hdmi es d-sub kozott azert eleg nagy a kepminoseg kulonbseg
sztm gariba kihivom a szereloket csinaljak meg de felek nem nagyon fogjak erteni a problemam
-
lancy
tag
sikerult olyan dolgot tapasztalnom amit meg kell osztanom veletek
adott egy LG 42 LC2RR tv ami ossze volt kotve egy hdmi kabel es egy hdmi-dvi atalakitoval egy pc vel minden gyonyoruen mukodott tegnapig most se kep se hang
amit probaltam:- uj kabel + atalakito
- masik lcd n mukodott mind a regi mind az uj kabel es atalakito
- video kartya masik dvi kimenete
- videokartya driver stbami erdekes a tv hdmi kimenete tokeletesen mukodik egy asztali yamadaval
tehat
a video kartya mindket dvi kimenete muxik egy masik lcd vel a regi es uj kabelpar is muxik
kerdes
letezik az hogy valami kiment az lcd tvben ami kiabal a szamitogepnek hogy haho en egy ilyen meg olyan tv vagyok?
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest