Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AuraSync kibeszélő topic
- Digitális Állampolgárság Program
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
Aktív témák
-
nightshadow
veterán
válasz adriankoooo #46822 üzenetére
Pár hete váltottunk szót a 3D-és tv-kről s hogy majd mennyibe fognak kerülni itthon, s ha jól emlékszem te azt írtad, hogy olyan 350k körül lesz egy 40”-es 3D-és LCD. Erre mondtam, hogy közelebb lesz az az 500k-hoz. Mindketten tévedtünk. Megjelent az egyik Sony 3D-és 40”-es ára két magyar internetes áruházban is, s egy 40”-es 700k-ba fog kerülni.
Dollárba vagy yenbe megadott árakat nem szabad átváltani, mert semmi köze a valósághoz. A világ legnagyobb LCD-jét meg lehetett venni a Nyugatinál a MM-ba potom 35 millió Ft-ért. Ugyanez a tv Japánba, ha a yen-t átváltod, akkor „csak” 17 millió Ft lett volna.[ Szerkesztve ]
-
nightshadow
veterán
válasz dabadab #46670 üzenetére
Szerintem félre értettétek azt, amit én a dinamikus kontrasztról írtam, vagyis hogy csak egy adat a sok közül, ami maximum arra jó, hogy támpontot adjon a tv-ről, hogy nagyjából hol helyezkedik el a termékpalettán tudás szerint.
Arra gondoltam, hogy ha egy mai tv, (tehát nem pár éves modell) mondjuk a dinamikus kontrasztja 30,000:1., akkor az nagy valószínűség szerint belépőszintű modell (lásd philips 3-as sorozat, Sony P,S sorozat, Samsung 3-as sorozat). 50,000-70,000:1 körül van alsó-közép szintű modelleknek (Philips 5-ös sorozat, Sony V sorozat, Samsung 5-ös sorozat), a közép, felső közép meg 80,000-100,000:1 körül van (Philips 7-es,8-as sorozat, Sony W,Z sorozat, Samsung 6-os, 7-es sorozat). Nyílván vannak kivételek, tehát nem állítom, hogy ez aranyszabály. Tehát csak azt állítottam, hogy van összefüggés a dinamikus kontraszt és a panel, elektronika fejlettsége között, tehát csak egy támpont, semmi más. Azt viszont egy szóval se állítottam, hogy csak ezen adat alapján meglehet mondani, hogy két tv közül melyik a jobb.
A másik állításom, hogy egy pár évvel ezelőtt egy középkategóriás tv dinamikus kontrasztja 10,000:1 körül van, ma 100,000:1 körül. Tehát továbbra is szerintem megállja a helyét az, hogy egy mai középkategóriás tv-nek jobb képe van, mint egy pár évvel ezelőtti középkategóriásnak, mert csak van összefüggés a dinamikus kontraszt és a panel és az elektronika fejlettsége között. -
nightshadow
veterán
Pár éve még egy tv-nek a dinamikus kontrasztja 10,000:1 volt. Ma 100,000:1 az átlag egy középkategóriásnál. Azt azért bátran ki lehet jelenteni, hogy a 100,000-nek jobb a képe, mint a 10,000-nek. Tehát valamilyen szinten mégis lehet következtetni a készülék fejlettségére, s ezáltal a képminőségre.
-
nightshadow
veterán
válasz Remiel #46662 üzenetére
A dinamikus kontraszt az egy adat a sok közül, s még csak nem is a legfontosabb. Az viszont általában igaz, hogy minél jobb a panelja, elektronikája egy tv-nek, ez a szám annál magasabb. Ma általában egy középkategóriás tv-nek a dinamikus kontrasztaránya 100,000:1 (lásd B650, W5500). Egy alsó középkategóriának megfelel a 60:000:1.
[ Szerkesztve ]
-
nightshadow
veterán
válasz Pro Koryak #46598 üzenetére
2010-es belépőszíntű modell Bravia Engine 2-vel. Szerintem jobban jársz a 2009-es alsó-közép színtű modellel, melyben már Bravia Engine 3 van kb. ugyanennyiért. [link]
[ Szerkesztve ]
-
nightshadow
veterán
Az enyém úgy működik, hogy amikor tanító üzemmódban van, akkor pl. a Dimarson távirányítón megnyomom mondjuk a play gombot, majd a tanítható távirányítón is a play gombot, s ekkor megtanulja a jelet. A két távirányító egymással szembe van, kb 10 cm-re egymástól. Ezt mindegyik gombbal el kell játszani, s ezután el lehet rakni a Dimarsont.
Ilyenem van egyébként: [link]A lényeg: "Tanuló funkció nem gyárilag beállított készülékek távvezérlőjeleinek elsajátításához "
[ Szerkesztve ]
-
-
nightshadow
veterán
válasz stophunter2 #46331 üzenetére
Én úgy tudom, legalábbis a CES-en készült több interjú alapján, hogy hagyományos LCD-t sehogy se lehet 3D-sé alakítani (tök mindegy hány HZ-es), csak kifejezetten 3D szabványt támogató LCD képes 3D-re.
Jelenleg viszont még egyetlen 3D-és készülék se kapható, csak valamikor nyáron jelennek meg. Azokon viszont rajta van a 3D-és lógó és a 3D Ready felirat (mivel ez egy új szabvány), mint pl. a Sony KDL-40LX900-on. Tehát mindenképp új tv-t kell vennie annak, aki 3D-t akar. [link][ Szerkesztve ]
-
nightshadow
veterán
válasz ZCoyote #46285 üzenetére
5 méteres nézési távolságból nem lehet látni a különbséget egy 42-es képernyőn a HD Ready és a Full HD között. Ettől függetlenül érdemes Full Hd-t venni, mert ez nemcsak felbontásban, hanem elektronikában, a panelben, meg minden egyébben jobb a HD Ready-nél. Jelenleg a fórumon a nagy kedvenc és egyben ár/érték szempontjából az egyik best buy a Samsung B650-es. Ráadásul ebből tudsz venni 46”-at is, mert az is bőven belefér a te általad megadott keretbe.
Ennek a tv-nek csak egy hátrányt szoktak felhozni, mégpedig a tükröződő képernyőt. Ha nagyon világos a lakás, főleg ha szembe lesz az ablakkal, akkor nem ajánlott (sötétítéssel ez is kiküszöbölhető). -
nightshadow
veterán
Kompromisszumként ott van a 40B620-as, ami gyakorlatilag egy „butított” 40B650-es. Pont azok a multimédiás funkciók hiányoznak belőle, amire nincs szükséged, azaz DLNA, USB Movie 2.0, internet@tv, viszont a 100Hz az benne van. Ez már „csak” kb. 35k-val drágább a 40B550-nél.
[ Szerkesztve ]
-
nightshadow
veterán
válasz indeus #46088 üzenetére
Nem tudom hol olvastad, de a WD HD TV Rev2, meg a WD TV Live is megvette a DTS licenszet, s így van benne DTS 2.0 downmix.
Audio - MP3, WAV/PCM/LPCM, WMA, AAC, FLAC, MKA, AIF/AIFF, OGG, Dolby Digital, DTS
Az első WD HD TV valóban nem játszott le pár mkv-t, de a Live szinte már mindent visz. Érdemes ezt a fórumot olvasni: [link]
[ Szerkesztve ]
-
nightshadow
veterán
válasz pocok1970 #46086 üzenetére
A multimédiás képességekben egyértelmű a Samsung fölénye, mert USB-ről pl. mkv-t a Sony nem tud lejátszani. A Samsung internet@tv-je is sokkal jobb, mint a korlátozott tartalmú Sony Applicast (világóra, naptár jelenleg). A többiben nagyjából párba van a két készülék. Egyéni ízlés dönt. Én csak azért választanám a Sony-t, mert nagyon világos a lakás, s a Sony-nak nem tükröződik a képernyője, meg a DVD íróm is Sony, legalább passzolnának egymáshoz.
-
nightshadow
veterán
válasz indeus #46077 üzenetére
Szerintem sokkal jobban jársz egy különálló mediaplayerrel, mert a tv az elsősorban tv, és csak egy extrának minősül a többi ficsőr között a multimédiás képesség. Egy mediaplayer meg szinte minden formátumot támogat, feliratokat kezel stb. 20-25k-ért van már pl. a WD HD TV.
-
nightshadow
veterán
válasz szakalistvan #45872 üzenetére
A 100Hz az csak magasabb árfekvésű, full HD tv-ékben található meg, a HD Ready-ben nem. Állítólag analóg tv adást a Philips tudja a legjobban megjelenteni. Itt van pl. a Philips 32pfl5404, argep.hu szerint kb. 106k:
tulajdonságok: [link]
árak: [link]Nyílván meg kell nézni élőben, s összehasonlítani a képminőséget a te általad nézett Samsungokkal, s amelyik tetszik, azt kell megvenni.
[ Szerkesztve ]
-
nightshadow
veterán
válasz szakalistvan #45862 üzenetére
Ha jól értem, akkor te 100 k-ért szeretnél legalább egy 37-es tv-ét, ha nem nagyobbat? Ennyiért nincsen, még normális 32-es se nagyon.
-
nightshadow
veterán
Az internet@tv azt jelenti, hogy bizonyos widgetek elérhetők. Ezek olyan minialkalmazások, ami egy konkrét funkciót nyit meg, mint pl. a parancsikonok a számítógép asztalon. Ha jól tudom, akkor magyar nyelvű a YouTube és az időjárás widget.
Az előbbi hozzászólásomba a listát objektív alapokon szűkítettem le, mint pl. a Samsung B650 egyértelműen, objektíven jobb a B550-nél. Viszont ha azt kérded, hogy két hasonló tudású tv-nél, mint pl. a B650 és a 7404 közül melyiket ajánlom, erre már nem tudok válaszolni, mert ilyenkor már szubjektív dolgok döntenek, s ezt mindenkinek magának kell eldönteni. Pl. nálunk nagyon világos a lakás, s a Samsungnak fényes a kijelzője, s eléggé tükröződik, nálam emiatt esik ki. Nyílván másnak meg mások a szempontjai. Első lépésnek mindkettőt meg kell nézni élőben, s amelyiknek tetszik a képe, s az ára, azt kell megvenni.
[ Szerkesztve ]
-
nightshadow
veterán
válasz -ebola- #45849 üzenetére
Jó hosszú a listád, mindenesetre egy párat egész könnyen ki lehet logikailag zárni. Pl. ha a tudás és a képminőség a szempont, akkor a Samsung LE-32B650 kiüti a többi Samsungot (B530, B550, B553, B554). A Sonynál szintén a V5500 kiüti az S5600-at és a P3600-at. A Philipsnél a 7404 kiüti a 5604-et. Az LG-nél sajnos nem tudok segíteni, mert azt nem követem, mivel nekem nem szimpatikus mint márka.
Tehát maradt a listádon a Samsung LE-32B650, a Sony KDL-32V5500, Philips 7404, és az LG-k. A V5500-as Sony-t is kihúzhatod a 100Hz hiánya miatt, mert a B650 és a 7404 is 100Hz-es. -
-
nightshadow
veterán
Egy jó pár éve emlékszem, hogy a Samsung név még a futottak még kategóriába tartozott, egyet jelentett a gagyival. Ha valaki akart venni tv-ét vagy videót, akkor biztos hogy a lista végén szerepelt, ha egyáltalán rajta volt. Előbb nézett Panasonicot, Sony-t, stb. Gyakorlatilag nagyon kis idő alatt a semmiből piacvezető lett. Hogy ez a bámulatos fejlődés szerinted hogy függ össze a magyar társadalom tv nézési szokásaival, azt nem tudom, de gondolom úgy hogy nem tartod elismerendőnek ezt a teljesítményt. Ha ez nem teljesítmény, akkor az Orion, Videoton pályafutása az micsoda?
Korábban szó volt róla, hogy az Egyesült Államokban nemrég hódította el a Samsung a piacvezető szerepet a Vizio-tól. Utánanéztem a Vizio-nak a honlapjukon. 2002-ben alapították 3 fővel! 2004-ben gyártották az első LCD és plazma tv-ét. Öt év múlva az USA-ban 2009 első fél évében piacvezető s ekkor is mindössze kb. 160 főt alkalmazz. Egyébként múltkor egy közgazdásztól hallottam a rádióban, hogy a mai multik többsége ugyanígy sufni vállalkozásként indult. A leghíresebb talán a Microsoft.
Természetesen tisztában vagyok vele, hogy Magyarország az nem az USA. De el tudjátok azt képzelni, hogy itthon 3 barát összeáll, megalapít egy korábban ismeretlen nevű céget, s 5 év alatt legalább a magyar piacon lenyomja a Sony-t, Panasonicot, meg a többit.
Természetesen lehet ezeket a teljesítményeket a Barátok közthöz hasonlítani, még ahogy elnézem, tapsot is szerezni itt a fórumon. Hiszen fikázásban világelsők vagyunk. -
nightshadow
veterán
Világelső a Samsung: [link]
-
nightshadow
veterán
A B550-be jobb panel van, 70,000:1 din. kontraszt, 4 HDMI, 2 Scart csatlakozó. A B530-ba gyengébb panel, 60,000:1 din. kontraszt, 3 HDMI, 1 Scart csatlakozó, meg designbeli eltérés.
A B550 és B551 között csak designbeli eltérés van. A B550 kb. 8k-val drágább a a B530-nál az argep.hu szerint, annyival többet megér a B550.[ Szerkesztve ]
-
nightshadow
veterán
Számítógépes módban (Game mode) mindegyik tv kikapcsolja a 100 Hz-et meg egyéb képjavító funkciót, pont ez a lényege, mivel ezek a képjavító funkciók nagyon megnövelik a tv input lag-jét. (A tv-be megérkező jel, és annak a képernyőn való megjelenése közti idő az input lag, milliszekundumba mérendő. Nem egyenlő a képernyő válaszidejével.)
Ennek általában fps játékoknál van jelentősége, mert ahol te látod az ellenfelet, a valóságban már nem ott van az input lag miatt, s lelő, ezáltal játszhatatlan lesz a játék.[ Szerkesztve ]
-
nightshadow
veterán
válasz scope2007 #45508 üzenetére
Ez az LC-37DH65, amit belinkeltél, már kb. két éves típus, s több fórumon is olvastam, hogy a menüje a DVB-T használatakor belassul, s gyakorlatilag használhatatlanná válik. Itt a fórumon is volt róla szó, bal oldalt a keresőbe keress rá a hegyirabló felhasználó névre.
Ennek a típusnak az utódja a DH77-es, erről itt egy magyarnyelvű teszt.[link][ Szerkesztve ]
-
nightshadow
veterán
válasz scope2007 #45457 üzenetére
Ár/érték/tudás arányban szerintem a Samsung LE-32B650 a best buy kb. 145k-ért. Viszont ennek mind a kávája, mind a képernyője fényes.
Ha mindenképp matt képernyős kell, akkor szerintem Sony KDL-32W5500 kb.173k-ért. Ennek a Samsunghoz képest a multimédiás képessége gyengébb (internet@tv helyett Applicast minimális szolgáltatással, mkv-t nem lehet penről lejátszani, stb.) Ezt leszámítva a többi nagyjából ugyanaz, mint a Samsung. -
nightshadow
veterán
válasz Lanchadan #45178 üzenetére
„Azaz jó hír, hogy mindenképp működni fog.”
Attól függ, hogy a szolgáltató is támogatja-e vagy sem. Mint írtam korábban, én két UPC-s emberkét is megkérdeztem, s ők azt mondták hogy a UPC jelenleg és a jövőben sem kívánja támogatni a set-top boksz nélküli használatot, így a UPC-nél nem működik.
[ Szerkesztve ]
-
nightshadow
veterán
válasz Lanchadan #45072 üzenetére
Nálunk UPC van, 2 set-top boksz, a kettőt különböző időpontban két külön ember kötötte be. Mindkettőt direkt megkérdeztem, hogy technikailag lehetséges-e, hogyha később veszek egy LCD tv-ét, amiben van DVB-C tuner, hogy mellőzem a set-top box-ot? Mindkettő azt válaszolta, hogy nem, mert a UPC ezt nem támogatja, s a jövőben sem kívánja a UPC set-top boksz nélkül adni a szolgáltatásait.
Én is több helyen olvastam, hogy volt akinek sikerült mellőzni a set-top boksz-ot, de az egyik se UPC-s volt. -
nightshadow
veterán
válasz v2izzy #45063 üzenetére
A panel és a képminőség is gyengébb az 5-os szériánál a 6-hoz képest. Nézd meg az LE-40B620-ast, ez ugyanaz mint a 650-es, csak „extrák” nélkül. Nincs internet@tv, DLNA, USB 2.0 Movie. Viszont a 100Hz az megmaradt. Gyakorlatilag egy "butitott" 650-es. [link]
[ Szerkesztve ]
-
nightshadow
veterán
Anrab, hcs57,
Tudom, hogy ti otthon vagytok a Philipsben. Tudtok valamit a 2010-es modellekről, mert én nem nagyon találtam infót a neten. Egyáltalán ott voltak a CES-en a tv-ikel?
-
nightshadow
veterán
válasz adriankoooo #44872 üzenetére
Akkor itt egy másik példa, ez az árgép szerint is kb. fél milla: KDL-40ZX1 [link]
-
nightshadow
veterán
válasz adriankoooo #44860 üzenetére
Pedig egy 40"-es tv-ért bőven lehet többet kérni. A Sony 40X4500-nak, ami tavaly elötti modell, a hivatalos ára még mindig 580k (pedig csak 2D-és). [link]
[ Szerkesztve ]
-
nightshadow
veterán
válasz Zoli_The_Hun #44857 üzenetére
Az argep.hu szerint 205k körül: [link]
-
nightshadow
veterán
válasz adriankoooo #44856 üzenetére
A cikk szerint a legolcsóbb 3D-és tv kb. 350k lesz. Én többre számítottam.
-
nightshadow
veterán
Nem tudja valaki, hogy a Philips bemutatta-e az új LCD-it 2010-re a CES-en, mert erről nem nagyon találok infót a neten.
-
nightshadow
veterán
Egy szlovák honlapon megjelentek az új Samsung modellek árral együtt:
LE-40C550 700 Euró kb. 189k
LE-40C650 850 Euró kb. 230k
LE-40C750 1000 Euró kb. 270kforrás: [link]
-
nightshadow
veterán
válasz guriga1234 #44644 üzenetére
Vagy pedig ismerve ezt az országot, ahol az ügyeskedés, meg a másik átb@aszása nemzeti sport, még igaz is lehet.
-
nightshadow
veterán
Érdekes cikk az Electro World-ről. Gondolom nem csak a laptopokra igaz: [link]
-
nightshadow
veterán
válasz adriankoooo #44638 üzenetére
Ha nem sokkal a megjelenés után veszed meg az új Samsung C650-et, akkor a B650-es példájából kiindulva kb. 100k-át buksz (ha nem többet) egy novemberi vételhez képest. Ebből már egy jó házi-mozi erősítőt is lehet venni.
[ Szerkesztve ]
-
nightshadow
veterán
Ezzel a korábban szóba került „kamerával” kapcsolatban lenne kérdésem a hozzáértőkhöz, mert én elég földhöz ragadt emberke vagyok. Adott egy tv, amibe van kétfajta érzékelő:
1. Jelenlét-érzékelő – a technológia érzékeli a mozgást, így ha kimegy, a képernyő automatikusan lekapcsol a beállított idő után, és ismét bekapcsol, ha ismét visszatért (illetve a televízió készenléti állapotra vált, ha egyáltalán nem tér vissza)
2. Fény-érzékelő – a TV automatikusan érzékeli a helyiségben uralkodó fény erejét és színhőmérsékletét, majd a kép minőségét ezeknek megfelelően optimalizálja, így tévénézés közben nem fárad el a szeme
És akkor amit nem értek, hogy jön kintről a McGyver nevű hacker, és feltölt valamilyen szoftvert az interneten keresztül a tv-re és az egyszerű mozgásérzékelőből csinál egy arcfelismerésre is képes, high-tech kamerát és figyeli a vonal végén, amint épp majszolom a chipset a BL meccs alatt? Mert tényleg vagy én vagyok maradi, vagy túl sok amerikai akciófilmet néztetek.
[ Szerkesztve ]
-
nightshadow
veterán
válasz coleen #43044 üzenetére
„Nem tudjátok, hogy mikorra eshetnek jobban a LED LCD-k árai?”
Szerintem már leestek, íme pár példa:
Le-40b650 megjelenéskor kb. 340k most kb. 204k (-136k)
Le-40b550 megjelenéskor kb. 300k most kb. 156k (-144k)
Kdl-40w5500 megjelenéskor kb. 380k most kb. 228k (-152)
Kdl-40v5500 megjelenéskor kb. 300k most kb. 185k (-115k) -
nightshadow
veterán
„Ezek után a Sony-t nem ajánlom senkinek,nagyon megszívtam.”
Ez a kijelentés így túlzás szerintem. A Sonynak jelenleg 37-es méretben 4 féle típusa kapható, ezek a következők sorrendben KDL-37P5500, KDL-37S5500, KDL-37V5500, KDL-37W5500.
A P5500 állítólag kimondottan a bevásárló központoknak (Tesco, Auchan) készült, egy igen gyenge készülék, engem két helyen is óvtak a megvásárlásától az eladók, mikor érdeklődtem a készülékről, mert 200k-át egyszerűen nem ér meg. Ami érdekes, hogy a Sony is mintha szégyellné ezt a típust, ugyanis a hivatalos sony.hu honlapon semmilyen szinten nincs megemlítve, mintha a készülék nem is létezne. Egyébként mind a P5500 és S5500 az „elavult” Bravia Engine 2-őt tartalmazza, ami arról híres, hogy az SD adást elég gyengén képes megjeleníteni. Szerintem ezek közül egyiket se szabad megvenni.
A V5500 és W5500 között csak az a különbség, hogy a W5500 az 100Hz-es. Viszont mindkettőben már az új Bravia Engine 3 található. A W5500-ról itt van egy magyarnyelvű teszt, ha érdekel: [link]Egyébként a Sonyval az a legnagyobb probléma, hogy a konkurenciához (főleg Samsunghoz) képest nagyon túl van árazva, ezért ár/érték arányban a Sony a legrosszabb választás. Csak a nevet fizeted meg.
-
nightshadow
veterán
válasz adriankoooo #42623 üzenetére
Konkrétumot még nem olvastam, de a 2010-es CES-en (Las Vegas január 7-10) fogják bemutatni a nagyközönségnek a különböző gyártók a 2010-es modelljeiket. Előtte nem is lesz róla konkrét információ szerintem, utána meg felkerülnek a net-re a képek és a készülékek speckói. A boltokba pedig általában valamikor tavasszal kerülnek a 2010-es modellek.
-
nightshadow
veterán
Főleg, ha figyelembe vesszük, hogy az elöbbi hozzászólásomban belinkelt képen szereplő KDL-37V5500-at az argep.hu szerint megkapod kb. 187k-ért: [link]
Ebben a 100Hz-et leszámitva minden megtalálható, mint ami a jelenlegi csúcskészüléken ebben a méretben, a 37W5500-on.
Tulajdonságok: [link]
Én megpróbálnám a pénzt valahogy visszakérni.[ Szerkesztve ]
-
nightshadow
veterán
válasz Norbika 88 #40834 üzenetére
Engem meglep, hogy ilyen sokan átalítjátok a service menüben a B550-et B650-re a service menüben, pusztán azért, hogy egy filmet le tudjatok játszani egy pendrive-ról. Kockáztatva ezzel a tv normális működését, meg a garanciavesztést. Szerintem már az nem tesz jót a tv-nek, hogy emiatt 10 másodperccel megnő a bekapcsolási idő. Egyszerűen nem hiszem el, hogy akinek van 160 ezer vagy több egy tv-re, az ne tudjon egy WD HD TV-ét venni magának 20-25 ezerért. Bár igaz, mindenki úgy b@sza el a tv-jét, ahogy akarja.
[ Szerkesztve ]
-
nightshadow
veterán
válasz g_peti11 #40248 üzenetére
Idézet a W5500 tesztből az input lag-re vonatkozóan:
„Meg kell említenünk az input lagot is, ami normál beállításokkal elég nagy, 52 ms. Ez több mint 1 képkocka csúszást jelent filmek esetén! Ezt játék módban valamennyire lecsökkenthetjük, de a 28 ms még így sem mondható elhanyagolhatónak – ezt fontolja meg mindenki, aki játékkonzollal is összekötné a tévét.”
forrás: [link]
[ Szerkesztve ]
-
nightshadow
veterán
válasz tisztaegbolt #39690 üzenetére
az ára
-
nightshadow
veterán
válasz ZewaDeluxe #39383 üzenetére
Mivel zavartalak össze? Megkérdezted, hogy mi a különbség a B650 és B620 között, s erre írtam az internet@tv-ét és és DLNA-t.
Egyébként nekem jelenleg még nincs tv-ém, de nekem a Samsung/Sony, amelyik szimpatikus. Konkrétan most a Sony KDL-40W5500-al szemezek.
Szerintem 200k körül jelenleg a 40B650 az egyik legjobb.[ Szerkesztve ]
-
nightshadow
veterán
válasz ZewaDeluxe #39376 üzenetére
A Samsung.hu szerint nincs más különbség.
Aktív témák
Hirdetés
- 5 Channel Live Mixer F-5A Számla+Garancia
- Sony XR-77A95L QD-OLED egy éves, magánszemélytől, bolti új árnál 700.000 Ft-al olcsóbban eladó
- SAMSUNG (SP-LFF3CLAXXXE) DLP SMART PROJEKTOR ! 2024 MODELL! AKCIÓ!
- Samsung 65 QLED Smart LED Televízió, 163 cm, 4K Ultra HD
- Samsung 55" QE55S90CATXXH 4K UHD Smart OLED TV
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest