Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke farmerzsebe
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
Aktív témák
-
adriankoooo
senior tag
válasz ORCA58 #44516 üzenetére
Nekem ha jol tudom 2001-ben eloszor Maxtorom volt az asztali gepemben, az olyan 3 evig birta -igaz 24 orat ment a gep szinte.. Aztan WD kb. ugyan ennyi ideig birta ennyi hasznalattal, tobbi meg nem volt, de szeirntem ennyi hasznalattal igazabol csak szerencse kerdese, hogy meddig birjak a melegben/porban +egy kulso merevlemez nincs annyira igenybe veve (idoileg, iras/olvasasilag) mint egy darab merevlemez egy asztali gepben. +ha tonkre megy, nem gond cserelni a merevlemezt egy masikra a kulsoben, igy igazabol mindegy, hogy melyiket veszi a delikvens. Na jo, en új 2,5"-est nem vennek ar/ertek szempontjabol. Azert emeltem ki az újat, mert volt egy elromlott laptopom es abbol kivettem a merevlemezt es vettem hozza egy kulso hazat 2000 Forintert, ebben az esetben nyillvanvalo, hogy ezt erte meg
Guriga1234: a te WD-d mennyire hangos? A testveremnek is van WD-je, volt is nalam, de nem emlekszem, hogy van -e hutese/ill. mennyire hangos. Igy nyilvanvaloan ha nem emlekszem ra, nem lehetett valami nagyon hangos. Ez esetben nem ertem Erika hutesi problemajat es, hogy miert jobb a 2,5"-es a hutes szempontjabol
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG (QE75LS03D ) FRAME ! 190CM 4K SMART CSÚCS TV ! 2024 MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE85QN900DT) 215CM NEO-QLED 8K 144HZ 2024 CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- Sony XR-77A95L QD-OLED egy éves, magánszemélytől, bolti új árnál 700.000 Ft-al olcsóbban eladó
- SAMSUNG (QE75Q800T) 190CM 8K SMART PRÉMIUM LED TV ! AKCIÓ
- Sennheiser IE600 (Garanciális)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest