Hirdetés

Aktív témák

• adriankoooo

senior tag

válasz ORCA58 #44516 üzenetére

Nekem ha jol tudom 2001-ben eloszor Maxtorom volt az asztali gepemben, az olyan 3 evig birta -igaz 24 orat ment a gep szinte.. Aztan WD kb. ugyan ennyi ideig birta ennyi hasznalattal, tobbi meg nem volt, de szeirntem ennyi hasznalattal igazabol csak szerencse kerdese, hogy meddig birjak a melegben/porban :) +egy kulso merevlemez nincs annyira igenybe veve (idoileg, iras/olvasasilag) mint egy darab merevlemez egy asztali gepben. +ha tonkre megy, nem gond cserelni a merevlemezt egy masikra a kulsoben, igy igazabol mindegy, hogy melyiket veszi a delikvens. Na jo, en új 2,5"-est nem vennek ar/ertek szempontjabol. Azert emeltem ki az újat, mert volt egy elromlott laptopom es abbol kivettem a merevlemezt es vettem hozza egy kulso hazat 2000 Forintert, ebben az esetben nyillvanvalo, hogy ezt erte meg :)

Guriga1234: a te WD-d mennyire hangos? A testveremnek is van WD-je, volt is nalam, de nem emlekszem, hogy van -e hutese/ill. mennyire hangos. Igy nyilvanvaloan ha nem emlekszem ra, nem lehetett valami nagyon hangos. Ez esetben nem ertem Erika hutesi problemajat es, hogy miert jobb a 2,5"-es a hutes szempontjabol :B

[ Szerkesztve ]

Aktív témák

Hirdetés