Aktív témák

• Jules5

csendes tag

válasz hdmi #35169 üzenetére

Szia HDMI,

Az egyenetlen háttárvilágítást ÉN nem tapasztaltam, mint ahogy írtam én is olvastam róla, hogy ez látható egyes tesztelőknél, fórumozónál (én úgy gondolom, hogy nem voltak kellően beállítva a készülékek /gondolom gyári beállítással próbálták vagy minimális módosítással/, mint írtam nagyon sok paramétert lehet állítani, nekem is vagy 2-3 napba telt míg megtaláltam a helyes értékeket).
    Az 1-2 éve készült felvételeken azt értem, hogy az új műsorok filmek minősége már nagyon jó, sajnos nem tudom jobban meghatározni, a képek élesebbek, nem elmosódottak, a színek élénkek.(talán még a nyers film minősége vagy típusa is más mint amivel most dolgoznak-nem tudom)

Sajnos HD filmet még nem tudtam nézni rajta, de valahogy majd sor kerítek rá.

2,5-3 méterről nézem, így tényleg moziszerűnek hat minden film :K
    A 100 HZ-en én is gondolkoztam, nézegettem, összehasonlítottam az üzletekben a normál adásokat (nem azt amikor szuperlassú vagy gyors tesztadások mennek és bizonyítják a 100 HZ létjogosultságát) és egetrengető különbségeket nem láttam. Teniszt ill.focit sem mindennap nézek így úgy gondoltam azt a +50-60 eft plusz pénzt inkább másra költöm :DD

A 100 HZ-ről meg egy külföldi fórumon olvastam, hogy V és W tv-ben egy és ugyanaz a panel van és ugyanaz a képmegjelenítő processzor dolgozik bennük, egyedül a sw -ben különböznek!

üdv.

Aktív témák