- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- Sol4r: DDR2-es processzorok összehasonlítása "azonos" órajelen
- RIOS Gépház: Új design az IT Cafe-n!
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- gerner1
Aktív témák
-
MAxxYD
tag
válasz
Router #30960 üzenetére
Bocsi, hogy beledumálok, de nem teljesen tiszta, hogy mivel is próbálkozol....
Egyszer DVI-VGA átalakítót emlegetsz, egyszer meg DVI-HDMI-t. Egészen pontosan hogyan próbálod rákötni a TV-t a gépre?
Milyen monitorod van?
Amit az edigiek alapján le tudtam szűrni, valahogy így kellene csinálnod:
1. kimenet: Monitor VGA csatival (mivel csak ez van)
2. kimenet: DVI-HDMI átalakító az LG HDMIx csatijára (nem tudom , hogy azon melyik a PC-s)
Ezek után lehet, hogy kell egy VGA driver reinstall, de mostanában nekem anélkül is ment minden.
A TV-t elvileg fel kellene ismernie mint második monitort, utána Extended desktora állítani és uccu neki.
Az én tévém LG 32LC52 csont nélkül megy HDMI-n keresztül akár egyedüli monitorként használva is bármelyik VGA kimenetre van kötve. Még a BIOS-t is tökéletesen megjeleníti.
A kártya persze más (GF9600GT), de 8600GT-vel sem volt gondom. Egy alaplapi videókari lehet, hogy kissé nyűgösebb.
Esetleg megpróbálhatod a TV-t a DVI-VGA átalakítóval VGA kanóccal rákötni, de akkor ne felejtsd el átállítani PC RGB-re a bemenetét (lehet, hogy ezzel próbálkoztál?).
Az LF széria nem mai darab, akár amiatt is lehetnek gondok. Én anno egy 32LBxx-et vettem először, ami ment ugyan rendesen, de skálázási gondjai voltak, annak ellenére, hogy középkategóriás modell, szemben az LC52-vel, ami belépőszintű.....
Aktív témák
Hirdetés
- Brutálisan ütős játékélményt mutatott be a 8K Association
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 5
- Fotók, videók mobillal
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Arena Breakout: Infinite
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest