Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: AnyDesk átverés
Új hozzászólás Aktív témák
-
csapos2
addikt
válasz
tomikiru
üzenetére
Nos, az, hogy öreg róka lennék, erős túlzás. Vannak itt többen is, akik sokkal jobban értenek a dolgokhoz mont én. Jómagam mindössze annyit tettem, hogy a neten talált infókat felhasználva, kipróbáltam mit tudok összehozni. És bejött.
Azt, hogy milyen lesz a kép fresnel nélkül, nem tudnám megmondani, de elképzelhető, hogy jó lesz, tekintve a nem túl nagy különbséget az LCD és a vetítő optika átmérője között. Próbálgattam én is, de nekem nem jött be. -
csapos2
addikt
-
csapos2
addikt
válasz
tomikiru
üzenetére
A fresnel lencsére azért van szükség, hogy az LCD-n áthaladó fényt párhuzamosítsa. Az alkalmazott fémhalogén lámpa fényét felfoghatjuk egy pontból kiinduló fénynek - nem teljesen az, de megteszi. Az elmélet az - hátulról előre haladva - hogy lámpa, fresnel, LCD, fresnel, vetítő optika. A lámpából érkező fényt a fresnel párhuzamosítja, így az megfelelő módon halad át az LCD panelen. Az LCD és a vetítő optika közötti fresnel pedig ismét fókuszálja a képet, de most már a vetítőlencsékre.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- PocketBook Touch Lux 5 (PB628) /hibás/
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi