- Út a Korea turistaparadicsomba, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sraff
tag
Szia!
Az én képméretem már tapasztalati érték, igaz a vetítő lencsém 316mm fókusztávú. Nagyobbal sajnos nem tudtam eddig kipróbálni.
A 400W meleg lesz, hidd el.
Főleg, ha állítva lesz a projektor, azaz a fresnelek és az lcd fektetve. A meleg pedig ugye felfelé szál. Én úgy fogom csinálni, hogy két 12-es venti alulról nyomja be a levegőt és egy 14-es felül szívja ki. Ezek a fresnel-lcd-fresnel szendvicset hűtik. Vettem egy fordulatszám állítót, amivel majd be tudom lőni a legjobb beállítást. Egy autós hőmérő fogja mérni az lcd tetején a hőmérsékletet.
A fresnel egyébként képes eldeformálódni a hőtől. Van olyan írásvetítős fresnelem, ami a szélén kb. fél cm-nyit megnyúlott. Kis projektorhoz jó lenne még.
Episzkóp lencse: Egyszerűen nem látta a teljes lcd-t a közepe a képnek éles volt, a szélei meg nagyon elmosódottak. Utánajártam, ennek az episzkópnak a munkafelülete 19 x 19 cm volt. És ez bizony kevés. Lehet egyébként, hogy még az A4-es episzkóp objektíve is necces lesz.
Fix módon nem növelhető a fókusztáv. Az átcsiszolást pedig tényleg egy optikustól kell megkérdezni.
Nem budapesti vagyok, hanem szabolcs-beregi.
Ha lehet tőlük online rendelni, akkor majd úgy fogok venni egyet.
Egyébként ma folytattam én is az enyémet. Meghoztad hozzá a kedvemet. Legutóbb tavaly decemberben nyoltam hozzá. Az elemek kb. harmada már készre van festve.
Kitartás!
Sraff
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Darkflash GR12 Darkstorm Házhűtő ventilátor - 3-as csomagban
- CORSAIR Hydro X Series XD3 RGB INGYEN FOXPOST
- ASUS ROG Ryujin III 360 ARGB (Micro hibás) INGYEN FOXPOST
- Cooler Master MASTERLIQUID 360L CORE vízhűtés eladó /Garanciás/
- NZXT Kraken Elite 360 RGB White + Lian Li UNI Fan SL Infinity ARGB 3-pack - Alza garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Rampage SHIVA DeepCool 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3298
- BESZÁMÍTÁS! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest