- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- weiss: Pant* rant
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MobilosFeca
tag
válasz
MobilosFeca #2317 üzenetére
uh, rájöttem, hogy még s második fresnelt is az első tükör elé kéne vinnem, hisz a panel szélessége 21 cm...- szóval tükörrel sehogy sem tudom annál közelebb tenni
de nem baj, így csak egy tükör meg egy objektív lesz a felső részben így azoknak az állítgatása sokkal egyszerűbb lesz...
-
Dr Smoke
aktív tag
válasz
MobilosFeca #2317 üzenetére
Szerintem írd be még egyszer! Beírtam az adataidat többször is, és mindig 200mm körüli távolságot ad ki az izzó és az F1 között. Nem kötözködni akarok, de szerintem valamit elírtál.
Új hozzászólás Aktív témák
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- ID-COOLING Space SL360 White 360 mm ARGB CPU vízhűtés
- Zalman R1 White - Ha valami egyedire vágysz 2.0!
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Intel Laminar RM1 PWM Intel CPU Hűtő (Socket 1700) - Új, bontatlan - Eladó!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- KAMATMENTES , BANKMENTES részletfizetés ASUS ROG Strix G814JIR-N6012W Notebook
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere- Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest