- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- kraftxld: Untappd lista
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kocska89
tag
válasz
Steve 53 #5940 üzenetére
Próbáltam már, néztem sok leírást. Ha érintő panelen nyomom menü és távon is, baloldalon bejön egy üres kis ablak, mint a hol a csatorna száma lenne. De kódot nem lehet bírni. Ugyan ez ha csak a távon nyomom, vagy ha csak az érintőn.
Valószínű lesz szervize táv kell hozzá.
Neten van "irhack" nevezetű valami. hangkártyára infra led, de valamiért nem megy nem látom villogna a led ( telefonnal)
-
-
Throme
veterán
válasz
Steve 53 #188 üzenetére
Helló!
Jah, ügyes volt az előző tulaj!
Nekem nem tekergetett senki semmit. Ilyen. Nem nyúlok bele, de nem is értek hozzá. Számítógépet ritkán csatlakoztatok rá. Ja és csak hdmi-n keresztül néztem.
Most amúgy is szervizelés alatt van. Ha korábban rátalálok erre a fórumra meg is kérdeztem volna mi lehet a gond (bekapcsoláskor kb 1 mp-et van kép és hang, majd se kép se hang. bekapcsolva marad a tv, a zöld led-ből ítélve, de még a menüje se jelenik meg... ), valamint mire számítsak.
-
axlrose32
őstag
-
axlrose32
őstag
válasz
Steve 53 #172 üzenetére
Szia!
A külső oldalon nem polárszűrő a fólia...:-S Fordítsd pl egy lcd monitor polarizált fénye felé és meglátod, hogy semmi nem történik.
Egy törött kijelző belső oldaláról kell leszedni hozzávalót és úgy kell forgatni, ahogy az eredeti is volt. Ez a "behangolás"
Ha kidobtad a régit, akkor babra munka.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- BestBuy topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Le Mans Ultimate
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gumi és felni topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Phanteks Eclipse P400 Glacier
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest