- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Szekszárdi pumpa pálya
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok! Egy daewoo lcd tv, samsung lcdvel szerelve a képen látható hibát produkálja.Azon a részen ahol fel van gyűrődve a kép vibrál is,és a feliratok tükör képe is látszódik.
Fő panel SL-500P, LCD LTA320AB02 , T-CON 320AB02CP2LV0.3 .Mi okozhatja a hibát,és mennyibe kerülhet a javítása?
-
Bellavita21
csendes tag
Sziasztok,
2009-ben vásárolt Panasonic TH 37PV80-as plazmatévém meghalt. 7 villanásos jelzést ad a lámpája, külföldi oldalakon azt olvastam, hogy ez egy nagyon nagy bajt jelent, SV/SC/SD meghibásodás, aminek cseréje nem is biztos, hogy lehetséges. S azt is olvastam, hogy ez egy szériahiba, és emiatt a Panasonic meg is hosszabbította a garanciát, mert bizonyos számú óra után a tv -nél kijön a hiba. Mivel keveset néztem tévét, nekem természetesen a garanciális idő lejárta után jött ez elő. Mit tudtok erről? Mit csináljak? Azért elég luxus, hogy 3 évente új tévét kelljen vennem, főleg, hogy most pénzem sincs rá!!!! Segítsetek! A páréves hűtőmet is most nyáron kellett kidobni, totál kivagyok, hogy a baromi drága termékeket párévente le kell cserélni....
-
CsabaTompa
tag
-
axlrose32
őstag
Szia!
Bajt nem csináltatok, főleg ha ugyanolyan vagy kompatibilis.
Táphiba esetén bármi lehet még, (valószínűleg javítható is lenne az eredeti), tönkremehetett a main, az y-sus az y-drive vagy a control board is.
Amikor egy pillanatra van kép, akkor teljes képernyőn vagy csak részlegesen? -
CsabaTompa
tag
Egy munkatársam akinek a szakmája elektroműszerész (de már nem dolgozik benne) kicserélte a készülékben a tápmodult. Valahonnan volt neki, (ezzel bajt nem csináltunk remélem) egy működőképes. Ezzel már bekapcsol a készülék, hang van, csak kép nincsen. A kép csatorna váltáskor bevillan, de csak ritkán. Egy pillanatra.
Ez gondolom már előrehaladás. Most merre lehet gondolkozni?
Mindenféleképpen ha megyek a nagyvárosba elviszem neked, de mivel a gyereknek van egy csomó alkatrésze ehhez a típushoz, gondoltam először egy cserét megér. -
xtevo
őstag
Sziasztok!
Egy olyan problémám lenne, amiben szeretném ha segítenétek, hogy adott egy régebbi Samsung LCD TV LE37B530. Ennek ugye 3 hdmi kivezetése is van, nah mindegyiken ugyanazt a hibát produkálja. Össze van kötve a számítógéppel egy 5méteres hdmi-hdmi kábelen keresztül (aranyozott vég.) és ha bekapcsolom a tv-t, ugye rögtön megjelenik az "asztal", de villog...
Próbáltam kiterjesztett asztallal, illetve szinkron megjelenítéssel az se volt jó...
Azt tudom, hogy a TV max 50Hz-re képes, gondolom a gépet is ez alapján kell belőnöm, de akkor is egy darabig viszi, aztán be-bevillan, mintha laggolna...Köszi a segítséget előre is!

-
lepeselek
csendes tag
Sziasztok!
Újabb probléma. LG IPS224V-PN monitor. Annyira új, hogy még a védőfólia is csak részben lett leszedve, hogy az egész képernyőt lehessen látni. Eizo és nokia monitorteszten is ugyanazt mutatja a szürkeárnyalatos résznél.
Másik monitoron ez itt egyszínű szürke.
Ez hiba, vagy így tökéletes?
-
axlrose32
őstag
-
kissit
csendes tag
Szia,
Szeretném a segítségedet kérni tápzúgással kapcsolatban. Kb 1 hónapos a samsung ps43e450 készülékem, és elnémítva illetve kis hangerőnél kb 2-2,5m távolságról hallani lehet a zúgást. Főleg este zavaró, mikor a gyerek miatt halkan használom. Felhívtam a samsung szervízt, ott azt mondták, hogy ez normális. Elmúlt hétvégén megnéztem barátom samsung ps51d490 készülékét, és az fele ennyire sem zúg, azt csak akkor hallottam, mikor közel hajoltam a tv-hez. Kérdésem lenne, hogy lehet-e vele vmit kezdeni, érdemes-e a szervízt zargatni emiatt, vagy nyugodjak bele, hogy kifogtam egy jobban zúgó készüléket?
Válaszodat előre is köszönöm. -
axlrose32
őstag
-
lepeselek
csendes tag
Szia!
Segítséget szeretnék kérni.
LG 32LH3000 tv
Bekapcsoláskor egyet villan a képernyő (feketéből egy pillanatra szürke lesz, majd ismét fekete) és csak a standby lámpa villog tovább lustán.
Erre mondják, hogy se kép, se hang.Meg lehet ennyiből mondani mi a probléma? Hol, ki tudná megnézni, megmondani,javítani?
Előre is köszönöm.
-
axlrose32
őstag
Szia!
Ne próbálgasd, tönkretehet a szűretlen táp mást is.
Reméljük a kattogás nem azért maradt abba mert már sikerült.
Ahogy telefonon beszéltük, ha elhozod ingyen megállapítom hol a gond, aztán meglátjuk. -
Steve 53
csendes tag
Szia!
Megjavulni, nem fog! A tapasztalat szerint az ilyen próbálkozások néha tetemes károkat okoznak, persze készüléke, és hiba mibenléte válogatja
-
CsabaTompa
tag
Most próbáltam megint (mert az embert csak izgatja), és már nem kattog. Látszik, hogy valamit próbál, villog a led kijelző fehéren, de semmit nem csinál. Csak akkor lehet hallani kattogást, mikor bedugom a konnektorba, és mindjárt próbálja magát kapcsolni.
Most ez jobb vagy nem?
Eddig soha nem figyeltem, hogy eddig kattant-e mikor bekapcsolt, vagy nem. -
CsabaTompa
tag
Sziasztok.
Nekem egy LG 42PC1R Plazma tv-m van. Szuperül elvoltam vele, de a tegnapi naptól nem kapcsol be, csak kattog. A led elkezd fehéren villogni hallatszik, hogy próbálja magát bekapcsolni, de nem sikerül neki, majd egy fél perc kapcsolgatás után visszaáll alap helyzetbe.
Mi lehet vele? Tudom így nem megállapítható, de hátha valakinek volt ilyen jelensége.
Köszi. -
GSTLeslie
csendes tag
-
GSTLeslie
csendes tag
-
feiglistvan
csendes tag
jó lenne ha valaki esetleg eger térségében be válalná a javitást meg kőszőném...
-
feiglistvan
csendes tag
hello tudna valaki segiteni mi baja lehet a tvnek SAMSUNG SP43R1HL1 be akarom kapcsolni és villan a piros led és sipol kb.4 másod percig és enyi nem kapcsol be meg éri még szervizbe vinnem ???? ja és még anyi hogy meg probáltam hangfalat dugni rá mert azt hitem lejővet van rajta és azota csinálja ezt
-
axlrose32
őstag
-
geller25
csendes tag
Köszönöm a gyors választ, már csak azt kérdezném (egy döglött TV után) mennyire gyakori ezeknél a meghibásodás?
-
axlrose32
őstag
-
Gabor970
addikt
bocs, hogy beleugatok, de Te jó irányban keresed a megoldást. Szerintem a lehető legjobb irányban
Pana plazmánál sztem nincs jobb, mit vehetnél. Pénztárcád szerint válassz bátran a típusok közt, én mindenkit a min 50" irányába terelnék! Nem írtad mennyi a rászánt pénzmag, ha bővebbek a lehetőségek, esetleg érdemes Samu PS60E530/550-ben vagy pláne PS60E6500-ban gondolkodni. A méret nagyon sokat dob egy TV esetén! -
geller25
csendes tag
Üdv mester!
Sajnos a SHARP processzorhibás, így még egy ok hogy új tv után nézzek.
Az lenne a kérdésem hogy tapasztalataid milyen készüléket javasolsz/nem javasolsz.
(Én jelenleg a Panasonic plazmák felé húzok)
-
axlrose32
őstag
-
Gabor970
addikt
Botfán van egy TV szerelő, nekem 8000Ft-ért cserélt 11 éves 72cm samu tévémben képcsövet. Balatoni nyaralóba én sem akartam még újat venni- Próbálta a régit regenerálni, de nem sikerült. Ő megpróbálja neked akár regenerálni is. Botfára be, balkanyar, majd a bal oldalon levő buszmegállóval szemben. Jellemzően nyitva van a nagykapu, meg TV-ket látsz az udvarban is a fal mellett

-
GSTLeslie
csendes tag
Sziasztok!
Kérdésem lenne a TV-mel kapcsolatban:
A mellékelt képen látható oldalról induló csíkozódás jelentkezik ha TV adást nézünk (kábel TV).
(Jobboldal, felső rész...)Egyéb bemenetről (scart, hdmi) még nem tapasztaltam...
Lehet, hogy az analóg tuner fog dögleni?
Esetleg próbáljak finomhangolni a csatornán?
Vagy meg fog dögleni?2 éves LG plazma - típust most fejből nem tudok, de ha kell, akkor megírom...
Köszönöm, GST Leslie
-
axlrose32
őstag
-
axlrose32
őstag
-
axlrose32
őstag
-
axlrose32
őstag
-
Myrd
csendes tag
Szia!
A kb. 7 éves Daewoo dlp-32b3t LCD tv-nk a tegnapi nap folyamán az alábbiakat kezdte el produkálni:
- bekapcsolás után 4-5 mp-ig van kép, ami azután elsötétül, hang ezután is van.
- ez a hiba mindenféle bemeneten jelentkezik és folyamatosan fennáll.Nem tudom ehhez a hibához tartozik e, hogy kb. 5 éve (a garancia lejárta után) a képernyő jobb oldalán megjelent egy 8-10 cm-es függőleges sáv, ahol a színek sötétebbek voltak. ez nem terjedt, különösebben nem zavart, az a tv szerelő aki megnézte, azt mondta, hogy nem érné meg javíttatni.
Köszi!
-
sepimi
csendes tag
Üdv! nekem egy LG RE-44SZ21RD dlp-s projektoros tv-m van az lenne a baj, hogy csak sötétben lehet látni a képet. Elől a 3 jelző lámpából csak az első világít ami azt jelzi, hogy be van kapcsolva a tv. Az izzó-é és a hőmérséklet jelző nem világít, de az izzó világít mi lehet a baj?
-
törölt tag
Sziasztok!
Lenne egy samsung projektoros tv-nk (sp43t8he). 2 gond van vele:
- nézés közben teljesen váratlanul és tetszőleges időben kikapcsol standby módba és csak sokadik bekapcsolásra hajlandó visszakapcsolni, aztán jó egy darabig (van hogy 5 percig, van hogy 2 óráig...)
- a másik, hogy a fókusz teljesen elment mindhárom szín össze vissza egymás felett-alatt.
Érdemes-e foglalkozni vele, kb. mennyiért javítható?
Köszi előre is! -
törölt tag
-
törölt tag
Köszi!
Jaja, azthitték lerázhatnak, de én addig járok a dolgokért, amíg nem sikerül megoldani! -
axlrose32
őstag
-
törölt tag
Megreklamáltam még a múltkor a panel "csíkozódást", elvileg az is új panel volt, és kb fél méterről is lehetett látni a függőleges csíkokat az egész képernyőn, panel hiba -.- Ezt megreklamálták, meg mondták felülvizsgálják mondom akkor betart vagy 1 hónapig majd biztos, de érdekes mód nem, emrt szombaton (amikor is munkanap volt) már meg is jött az alkatrészt ergo 2-3 nap alatt megérkezett az új panel, vagyis az újabb xD és itt háznál rakták össze. Pillanatok alatt szétkapták és beszerelték az újat, az már viszont tökéletes, kifogástalan minőségű képet ad végre és egy pici hiba sincs rajta. Szóval beletelt 2 hétbe, mire az egész dolog lefutott, de végre jó már. Ha az engedélyeztetés nem lett volna, már rég kész lenne, sokkal több idő, mint maga az alkatrész rendelés/csere.
-
axlrose32
őstag
-
TomiLi
addikt
-
vizo74
csendes tag
-
axlrose32
őstag
-
vizo74
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni:
Samsung 32b550 lcd, sq02 panellal.
Hibajelenség: néha elment a háttérvilágítás, de ki-be kapcsolás után jó volt.
Ma reggel csippanás szerű hang után nincs kép, de hang van.
Bekapcsolás közben látszik, hogy világít hátul, de aztán "csipp" és sötétség.
Javítható vajon?Kösz ha válaszolsz-válaszoltok.
Üdv.
-
axlrose32
őstag
-
TomiLi
addikt
Ok - ok! Ezt akartam hallani! Köszönöm szépen!
Csak fostam, hogy azok a csavarok nem a konzolhoz vannak, hanem valami mást "tartanak" belül....

Már biztos nem emlékszel, de amit megcsináltál Samu LCD Tv-t nekem azóta is tökéletesen szuperál! Most a gyereké lett!
Nagyon örült neki, amikor megvettük az új LG-t és ő megörökölte a javított Samu-t, ami hibátlan. -
axlrose32
őstag
-
TomiLi
addikt
Sziasztok!
Nem hibával szeretnék jelentkezni, hanem tanácsot szeretnék kérni.
Van egy LG 42LW5590-es tv-m, amit fel szeretnék rakni a falra. Két gondom van:
- A fal gipsz karton!!!
- A tv-hez semmilyen leírást nem találok a fali állványt illetően, pedig a hátlapon van négy csavar ami szabályosan 600x400mm-re helyezkedik el. (ilyen konzolt már találtam)
Viszont ahogy emlékszem más tv-knél/monitoroknál nem szokott csavar lenni a felfogatási ponton, csak mentes furat, és a csavart a konzolhoz kapja az ember.Szerintetek csak véletlen egybe esés a négy csavar elhelyezkedése, vagy ott fel lehet fogatni a falra.
(gondolom gipsz karton annyira nem akadály, mert nagyon spéci tiplik vannak már hozzá, amik nehezebb szekrényt is megtartanak akár)
A tv egyébként 15kg.Előre is köszi!
-
axlrose32
őstag
-
lucifer68
csendes tag
Helló mindenki ! segítséget szeretnék kérni egy projektoros toshiba 40PW8DG tip. tv hez. A probléma az, hogy távirányítóval történő bekapcsolást követően a led pirosról átvált zöldre , de se a hang sem a kép nem jön be. Kérdésem mi lehet a baja? ha valaki tud segíteni megköszönném.
-
axlrose32
őstag
-
axlrose32
őstag
-
wicken
tag
Sziasztok.
Van egy LG 32LG5700 LCD TV-m.
2009.04.havi vásárlás, a tegnapi napig semmi baja nem volt, tökéletes hang, szuper éles kép, gyönyörű élethű színek... Tegnap megy a TV, pár óra után átváltott negatív-ba a kép.
Mintha egy film negatívot néznék. a fekete fehér, a színek felcserélve...10-15 perc kikapcsolt állapot után újra rendesen működik kb 1 percig és szépen átmegy ebbe a hibás állapotba. Mintha a táp v agy valami túlmelegedne. Nem büdös, semmi hangja.
Mi lehet a gondja? Találkozott már ilyennel valaki? HELP!
-
Brigi007
csendes tag
Hello van egy Orion T3235-S LCD-tv aminél nincs kép egyáltalán de hang van bekapcsolásnál mindenre reagál de teljesen fekete mi lehet a hiba ??
-
axlrose32
őstag
-
geller25
csendes tag
Egy öreg Sharp LCD (LC-37AD5E) megkergült...
A jelenség: bekapcs után kb. 3 perig minden rendben azután átkapcsol teletext-re, majd kb 7-8 másodperccel később kép elmegy és olyan 15 mp váltásokkal elkezdi végigpásztázni a bemeneteket, ezután gyors tempóban végigpörgeti a menüt.
Majd mintha mi sem törtőnt volna visszakapcsol a nézett csatornára, aztán 3 perc múlva végtelen ciklus...
-
axlrose32
őstag
Beszart valamelyik Konvergencia végfok ic.
Jellemzően STK392-010 vagy -040 van benne.
http://www.hqelektronik.hu/pr?srch=STK392-040&ls=20&sm=2
Feltételezem egy szín csúszott el valamelyik irányban, ez esetben egy ic és néhány sallang cseréje megoldja,tehát olcsón megúszható.
Írj privit ha gondolod! -
Pite007111
csendes tag
Szia!
De jó, hogy vagy!!! Van egy Samsung SP43T8HE típusú projektoros tv-m. A hiba: szétcsúsztak a szinek, de nagyon. Második tv lett belőle. Már két éve megy így. Senki nem tudta megmondani, hogy mi a baja, igaz nem törtem kezem-lábam az ügy érdekében. Kérlek segíts!!!!!!!
-
axlrose32
őstag
-
törölt tag
-
axlrose32
őstag
-
törölt tag
-
axlrose32
őstag
-
törölt tag
Hali!
Van egy samsung C630-as LCD tv-m. Nemrég márkaszervízben lett javíttatva, mert jobb oldalán folt szerű akármi volt a panelen. Tegnapra lett kész, teljes panelcsere lett végrehajtva, a hiba javítva lett. Ma viszont észrevettem, hogyha közelről megnézem, akkor a sötét részeknél függőleges csíkok vannak, kb fél centis távolságokban, széltől szélig. Ez egyáltalán nem látszik tv nézéskor, vagy filmnézéskor külső vinyóval, de közelről igen és gondolom így minőségbeli romlás is van. :/
Mitől lehet ilyen jellegű hiba? Ráadásul most volt gariban, 2 hétig :SKöszi a segítséget előre is!
-
axlrose32
őstag
Szia!
Sajnos esélytelen a dolog, ezt a választ kaptam.
-
axlrose32
őstag
-
martoni
csendes tag
Kedves Mindenki!
Sajnos SAMSUNG prokjektoros TV-m elromlott elvitték szétszedték visszahozták azzal h a "sorkimenő" ment benne tönkre és mivel nem gyártanak ilyet már nem lehet mit kezdeni vele. Létezik vm olyan pult alóli rendszer ahonnan esetleg lehetne még szerezni, vagy nincs valakinek egy olyan TV-je amiben vmi más ment tönkre és menthetetlen?
köszönöm!
-
rastommy77
csendes tag
-
dussy
őstag
-
axlrose32
őstag
Szia!
Szar a kijelző, konkrétan kuka.
Nem tudom ennyire el lehet-e tolni a képet, ha szar a kijelző cserélem, ha nincs kijelző bontom.
Megkérdezem Neked mennyi lehet bontottan egy PDP. -
rastommy77
csendes tag
Szia. Még fatertól kaptam ingyen egy fél éve egy Panasonic Viera TH42PX80EA típusú plazmát, azért, mert volt benne egy függőleges piros csík bal szélétől számítva kb 10 centiméterre , ami hol előjött, hol nem és nem érte meg megjavítani. Nekem játékra tökéletes volt. Napi kb 14 órát ment átlagba, mert mindenki ezt használta szgéphez "monitorként" és elég gyakran volt a felbontás állítva rajta. Tegnap egyszer csak fogta magát , kikapcsolt ( kicsit hangosabban mint szokott ) és a power led elkezdett pirosan villogni és úgy is tett addig a pár percig míg be nem kapcsoltam. Kép minősége ugyanolyan maradt, viszont a piros csík mellett megjelent még egy, ami már intenzívebben és zöld színűen vibrál, ami nem is lenne olyan nagy baj, viszont tőle balra a kép teljes mértékben eltűnt, feketeség. lett egy "4:3as 35 colos tv-m" kb
Esetleg meg tudnád-e mondani, hogy a leírtak alapján mi lehet a baja, vagy hogy nem-e lehetne a tv-n beállítani, hogy a tv középpontját eltoljam jobbra kb 10 centivel. Köszi szépen. -
axlrose32
őstag
-
dussy
őstag
Sziasztok!
Egy LG 42PC1R típusú plaza TV- az alábbit produkálja:
bekapcsolása után hangot ad, kép nincs.Érdemes-e foglalkozni a javíttatással? Ha igen, milyen költsége lehet?
Köszi! -
Fornetti
csendes tag
Sziasztok!
A kb. 5 éves tévém a következőt produkálta a napokban: először csak a fényerő csökkent le hosszabb időre (ezt tudtam ellensúlyozni brightnes állítással). Rá pár napra viszont az összes szín, kontraszt és fényerő is meghülyült. Ez a jelenség azóta is tart és közel élvezhetetlenné tette a TV-zést. A hiba minden bemeneten jelen van.
Valakinek van valamilyen ötlete, hogy mit kezdjek vele?
A készülék adatai:
Samsung LE37M86BD [R]
Model code: 37M86BDX/XEC
Type nr: TU37EO -
Frobert
csendes tag
Szia!
Van egy LG 42PX2RVA tipusú plazma tévém. Ami a szerviz szerint Z-SUS Board hibás és kéne hozzá egy Z-SUS 42V7 Plazma Kit. Megtudnád javítani? Ha igen akkor mennyibe kerülne?
Elörre is köszönöm
-
axlrose32
őstag
-
galant47
csendes tag
-
axlrose32
őstag
-
törölt tag
Van a tn-n garancia! Még csak 1 éves.
Még 2014-ig van xD csak gondoltam rákérdezek, de hiába fotóznám le, nem látszana rajta! :/ Akkor a szervízhez kell fordulnom ezek szerint. -
axlrose32
őstag
Szia!
Fotót légyszi!
Meg pontos típust, hogy tudjam milyen kijelzővel állunk szemben.
Ja látom, valszeg LE37C630 ez esetben AUO T370HW03 kijelző lakik benne.
Szo-szo.
Auo, silány, 50-50% a javíthatósága, de megpróbálom, ha nem garanciás.
Szakszerviz ajánlata kijelzőcsere, saját zsebből 120+fa...nonszensz, hívd fel őket, nehogy az legyen, hogy a levegőbe beszéltem.Ja de ez csak az anyag, ehhez jönne még némi munkadíj. -
törölt tag
Üdv!
Nekem egy olyan problémám támadt, kb 1-2 hete, hogy a tv-men (Samsung C630, 37") a jobb alsó sarokban kissé nagy méretben, megjelent egy árnyékszerű nemtudom micsoda :-O Olyan mintha, nem mint egy kép lenne ott, hanem mintha valaminek nyoma lenne ott (a képernyő tiszta). Odaégni biztos nem égett oda semmi, mert nem szoktam olyat csinálni hogy órákig álljon egy kép, szóval odaégni nem tudott semmi. :/ Gőzöm sincs mitől került oda. Főleg világos jeleneteknél (mozgás közben) látszik.
Valaki valami tipp? Vag hívjam inkább a samsung szervízt? :/Előre is köszi a segítséget!
-
axlrose32
őstag
-
Koss64
csendes tag
-
Koss64
csendes tag
Sziasztok !
Lenne egy olyan problémám , van nekem egy Sanyo PLC-XU56 projektorom , ami eddig tökéletesen működött , de tegnap bekapcsolásra felvillant a zöld lámpa pörgött a venti minden OK volt de nem adott képet , és elkezdte piros villogó lámpával lekapcsolni a rendszert ... Nem tudom mi lehet a hibája mivel se a Warning lámpa se a Lamp Replace lámpa egyszer fel se villant !
Előre is köszönöm a válaszotokat !!
-
tizedes9
csendes tag
-
axlrose32
őstag
Szia!
Van egy rossz hírem és egy rossz hírem.
Ez kijelzőhiba,ha jól rémlik T420HW0x (talán 3) kijelző van benne és sajna ez nem nagy százalékban javítható.
Futás vissza gariztatni, ne menj bele ha azt mondják hogy "náluk nem jelentkezett, nem tudnak mit tenni", kezdetben a kijelző átlós irányú csavarására meggyógyul...időlegesen, aztán állandósul. Csavarással elő is idézhető a hiba
Megoldás a display csere.
Jobban jártál, hogy most, mintha gar után 2 nappal.
A fotót nyomtasd ki, csatoltasd a munkafelvételi laphoz, egy másolatot ( a fotóból is) szignóztass a munkafelvevővel, legyen nyoma, hogy ez a hiba garban jelentkezett, nehogy "vajákolással" megoldják aztán a gar lejárta után meg elhajtsanak a sóhivatalba. -
tizedes9
csendes tag
Hello.
Van egy 2 éves LG 42LD450 Lcd tv egy pár napja megjelent a jobb szélén egy 5 cm vastag függőleges csík és ott elmosódott lett a kép.
De most 2 napja nem produkálja a hibát.
Érdemes visszavinni, előjöhet máskor is a hiba?
Attól félek ha most nem nézetem meg kifutok a gariból és akkor fog beszarni és megszívom
Előre is köszi.
-
axlrose32
őstag
Írj privátot, pl. hogy merre laksz.
Egyszerűbb lenne megnézni, mint beszélni róla. -
Szegtribunus
csendes tag
-
axlrose32
őstag
Szia!
Meg kellene számolni a led piros villogását, a példa kedvéért 2 szünet 5 =25
Ez egy hibakód.
Ezután picivel előrébb leszünk. -
Szegtribunus
csendes tag
Sziasztok!
Van egy projektoros TV-m.Egy ideje nehezen lehet bekapcsolni..A piros led sárgára vált, de nem kapcsol be, hanem megint piros lesz.Ezután még kétszer próbál bekapcsolni.Sikertelenül.Utána kb. 1 percig nem reagál semmire.Hiába próbálkozok, még sárga sem lesz a led.Kb. 1 perc után újból megismétlődik az elején leírt folyamat.Pirosból sárga led, majd piros.Eleinte elég volt párszor megismételni a folyamatot.és bekapcsolt.Most már fél óra is kell, hogy bekapcsoljon.
A típusa:Thomson SceniumIlyen számsort találtam hátul a címkéjén: 44JW612 S RP 00137880
TYPE: 491/ITC22 EN 25728760 -
reggio90
csendes tag
-
axlrose32
őstag
Szia!
Látatlanban három-négy hiba okozhatja ezt.
-CXA2165Q hibás
-Táp ic hibás.
-Sorvég hiba, jellemzően a trafó is rossz.
-Valamelyik STK konvergencia végfok ic hibás és az fogja annyira a tápot, hogy nem tud elindulni.Látatlanban ennyi, egy rövid méréssorozat után kiderülne.
Ha gondolod írj privátot. -
axlrose32
őstag
-
galant47
csendes tag
helló
samsung sp43r1hl1 ctr 3 csöves prolyektoros tv van tegnap beakartam kapcsolni de nemsikerül azóta se.
hiba jelenség a led világit készeléti módban majd megpróbálom bekapcsolni hallani kisebb hangot mint mikor régen bekapcsolás előtt halottam de semmi
válaszod előre is kössz -
reggio90
csendes tag
-
axlrose32
őstag
-
krisz288
csendes tag
Üdvözlöm!
A segítségét kérném egy LG 42pq1000 tipusú plazma tv-vel kapcsolatban. A készülék hibája hogy bekapcsolás után a piros led kékre vált majd egymásután két kattanás és aztán semmi!
Se kép se hang, viszont a kék led 5-ször villan majd a 6.-ra folyamatosan világít kb 1 percig, végül újra pirosra vált. (Távirányító híján a bekapcsolást a tv-n lévő csatornaváltó gombbal csináltam.)
Segítségét előre is köszönöm. -
axlrose32
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- World of Warships
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- EU: senki ne használjon Huawei és ZTE hálózati berendezéseket!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Óra topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Dell 27" USB-C Hub Monitor - P2723DE - 27% ÁFÁs
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku: 87%
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 Ryzen 7 / 32GB RAM / 512 SSD Garancia
- VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 256GB Tüzes Ezüst gar:2028.02.09.
- 2év Garancia! MSI RTX 4090 VENTUS 3X OC 24GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Még nyomozok egy kicsit! 
Megnéztem más csatornákat, ott nem jelentkezett a csíkozódás, így merült fel ez a megoldás! 

Esetleg meg tudnád-e mondani, hogy a leírtak alapján mi lehet a baja, vagy hogy nem-e lehetne a tv-n beállítani, hogy a tv középpontját eltoljam jobbra kb 10 centivel. Köszi szépen.