- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- skoda12: Webshopos átverések
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Throme
veterán
válasz
axlrose32 #199 üzenetére
Muteréknak már javítottak tv-t (az egy sony crt) és most őket kaptuk elő a kalapból nagy hirtelen. Nem LG márkaszerviz, de sztem valami ilyesmi.
Ezért is írtam, h ha előbb tévedek erre lehet máshogy alakul...Én alapból ettől tartok, hogy egy szerviz modulárisan javít. Nekik egyszerűbb.
Ismeretségem meg nincs, mert szerencsére nagyon elvétve kell tv-t szervizeltetni.Ide vagy pü-ben megírod, hogy melyik szerviz vagy/vagytok? Adatlapodon a telszámodat és az email-odat találom csak....
thx!
-
Throme
veterán
válasz
axlrose32 #197 üzenetére
Köszönöm az utánajárást!
Igen, az az
Elméletileg (remélem tartják a megbeszélteket) felhívnak hogy mit és mennyiért kell cserélni/javítani. Ha megéri, akkor mehet a dolog, de ha horribilis összeg a javítás akkor nem (mondjuk azzal bukom a szállítást és bevizsgálást, de én nem tudok napközben intézni ilyenekt, hétvégén meg senki nem dolgozik).
Még nem tudok semmit, tegnap vitték el a készüléket.Kérdés, hogy mennyire javítanak alkatrész szinten vagy csak modulárisan.....
Ha úgy alakulna hol vagy ( vagy a szerviz) helyileg? És mi a nyitvatartási idő?
kösz! -
-
Throme
veterán
válasz
Steve 53 #188 üzenetére
Helló!
Jah, ügyes volt az előző tulaj!
Nekem nem tekergetett senki semmit. Ilyen. Nem nyúlok bele, de nem is értek hozzá. Számítógépet ritkán csatlakoztatok rá. Ja és csak hdmi-n keresztül néztem.
Most amúgy is szervizelés alatt van. Ha korábban rátalálok erre a fórumra meg is kérdeztem volna mi lehet a gond (bekapcsoláskor kb 1 mp-et van kép és hang, majd se kép se hang. bekapcsolva marad a tv, a zöld led-ből ítélve, de még a menüje se jelenik meg... ), valamint mire számítsak.
-
axlrose32
őstag
-
Steve 53
csendes tag
Sziasztok!
Kínlódok egy LG RL-39NZ40RB készülékkel. Szállításnál a konvergenciája szétesett, a piros szín csúszott el. A menübe belépve sikerül beállítani tökéletesre a konvergenciát, memorizálni viszont nem sikerült. A letöltött doku szerinti összes variációt megpróbáltam. Lényeges e az, hogy hogyan lépek be a szervizmenübe? A doksi szerviztávot ír, az nincs, így OK-OK gomb a távon és a készüléken egyszerre, sleep, 2gomb stb. Ha valaki tud valami trükköt nagyon megköszönném. Üdv
-
hagipapa
csendes tag
sziasztok!! >a kép hibás bal oldali részén a gyorsan mozgó alakok
"szellemképet húznak" illetve csatornaváltás után egy ideig
az előző csat. logója beégve marad. Tudna valaki segiteni?! -
axlrose32
őstag
Szia!
Sajnos ez azt jelenti, hogy az ember már a japán minőségben sem bízhat.
Mondjuk ebben a gépben szerintem már a négy betű kivételével semmi nem japán, inkább kínai....
Végülis mivel van még rá pár év garancia használhatod így is, de én visszavinném ha már kifizettem egy rakás pénzt... a négy betűért plusszban is. -
piqla
őstag
Van egy Sony Bravia EX72 tevem, kb. ket hetes.
Kikapcsolas utan egy ideig ilyen magasfrekvencias ciriphangot ad ki a cucc, az utobbi idoben jobban hallhato, mint az elso napokban, de aztan elhalkul, majd teljesen elcsondesedik.
Folehajoltam a keszuleknek, de nem lettem sokkal okosabb, nem tudtam beazonositani, hogy honnan jon pontosan a hang.
Mindenesetre nem amolyan hangszoros sisterges.
Mi lehet a gond?
-
törölt tag
Sziasztok!
Van egy 4-5 éves pana plazmám. Nagy fényerős vilagos kép esetén a vízszintes felező alatt és felett, mintha valaki odasatírozna, kékes színű folt jelenik meg. Pl. Egy telibe totál arckep vagy egy közepén feltűnő fehér ing esetén fordul elő. Megpróbálok vadászni egy képet is és ha megírja valaki hogyan, akkor azt is felteszem. -
ricsko72
tag
Sziasztok!
Miért világítanak a betüszélek 1080-as felbontáson?
Adott egy 50PV550 LG full HD plazma tv és egy Mac mini HDMI-vel összekötve. A Mac-et full hd-n használom. Ha a tvre kiküldöm a Mac monitorjelét a kép szöveges részei elég nehezen olvashatóak, minden betü széle világít. Ha a Mac-et átváltom 720-ra teljesen jó lesz. A HDMI kábel nem egy drága darab, összesen 6 méteres, 5+1m, HDMI toldóval összekötve.
A toldással lehet a baj, a kábel hosszával, vagy esetleg magával a kábellel?előre is köszönöm a segítséget
-
Steve 53
csendes tag
-
axlrose32
őstag
válasz
Steve 53 #172 üzenetére
Szia!
A külső oldalon nem polárszűrő a fólia...:-S Fordítsd pl egy lcd monitor polarizált fénye felé és meglátod, hogy semmi nem történik.
Egy törött kijelző belső oldaláról kell leszedni hozzávalót és úgy kell forgatni, ahogy az eredeti is volt. Ez a "behangolás"
Ha kidobtad a régit, akkor babra munka. -
Steve 53
csendes tag
-
Steve 53
csendes tag
Szia!
Hozzám került egy Sony KL-50W2 tv, közepén nagy zöld folttal. Tisztításnál kiderült, hogy a polár szűrője megégett. Kérdésem az lenne, hogy az LCD kijelzőkben használt szűrő jó lenne e helyette ? Ami az elejére van ragasztva azt leszedtem, avval működik, de van a kijelző mögött is ami nem ragasztott. Azt elforgatva jó lesz e? Köszönöm
-
axlrose32
őstag
válasz
barnamacika #168 üzenetére
Szia!
Azt hogy mekkora összeggel készülj, ha elviszed Gipsz Jakab rtv műszerészhez, azt nem tudom.
Nálam leírás alapján 8-12 körüli összegre.
Ha gondolod írj privit és megbeszéljük a részleteket. -
barnamacika
csendes tag
Heló. LG PK 350 este kikapcsoltuk, másnap szerettük volna bekapcsolni. Kattanás, panel feketén"villan",mint bekapcsoláskor szokott, aztán kattan újra. Magától ugyanez mégegyszer utána csend, marad stand by. Garanciapapírokat nem találom, amúgy pont mostanába járna le nagyjából. Mi lehet a baj és mekkora összeggel készüljek?
Köszönettel: barnamackó -
törölt tag
válasz
karakpecze21 #165 üzenetére
Szia!
Lehet hülyeséget mondok de próbáld meg messzebb rakni egymástól a két készüléket. Nálam ugyan ez a probléma volt csak ott nem a tv zavart be hanem az erősítőm. Átrendeztem a dolgokat és most kb 2, 2,5 méterrel arrébb van az erősítő és most tökéletes minden
Ez nem biztos, hogy neked is beválik de nálam bejött. Igaz nálam erősítő okozta a hibát, nem tv.
-
karakpecze21
senior tag
Sziasztok.
Egy LG LCD tv-vel lenne problémám és a véleményeteket szeretném kikérni.Most pontos típust nem tudok írni, mert melózok, de ha kell, akkor holnap megírom azt is.
A tv nincs még egy éves sem és érdekes dolgot produkál.Eleinte azt vettem észre, hogy mikor konzolozok rajta és sötétebb a kép akkor időnként képzavar tűnik fel.Ilyen hullámző csíkszerű valami, mint ha valami zavarná, de csak akkor látható, ha a kép nagy része sötét. Rájottem, ha kihúzom a kábel tv koax kábelét akkor megszűnik.
Mostanság azt vettem észre, hogy a számítógépem monitorát is zavarja.(külön konektorba van a tv is és a száémítógép is)Ha megy a tv és közben számítógépezek, teljesen véletlenszerű időnként vibrál a pc monitora.(tft monitor)
Ha kikapcsoltam a tv-t akkor is megmaradt a zavar.VISZONT ha áramtalanítottam a tv-t akkor elsőtétült a monitor pár mp-re villant egyet és utána tökéletes lett a kép a monitoron.Ha az áramtalanításos dolgot elvégzem a tv-n mindig elsőtétül majd villan egyet a monitorom.
Mi lehet ez?Tudok ez ellen tenni valamit?Ezzel a "hibával" kicserélik nekem az üzletben ha visszaviszem?
Előre is köszönöm.
-
törölt tag
válasz
axlrose32 #158 üzenetére
Köszönöm a válaszod
Van még egy tv-m ami nem projektoros de az is is rossz
Bekapcsolom és nem csinál semmit csak gyorsan kattog... mint egy falióra csak sokkal gyorsabban. Én a tápra gyanakszom de lehet, hogy hülye vagyok :S
Szerinted mi lehet a gond? És milyen árra kalkuláljak ha elviszem szerelőhöz?Válaszod előre is köszönöm!
-
Elijah Baley
tag
válasz
axlrose32 #156 üzenetére
Köszönöm a Válaszod!Közben felvettem a kapcsolatot az LG hivatalos szerviz-vonalával - ott az ügyfélszolgálatos, akivel beszéltem szintén ezt javasolta, és persze a az Edigital ügyfélszolgálatáról is ezt írták.
Ma(upsz, az már tegnap volt) vissza is vittem a boltba. Mikor meglátta szervizes srác a képernyőn a fekete sorokat, nem is habozott, egyből mondta, hogy csere..., alapvetően kedvesek voltak a boltban, nem kötözködtek, szóval annak ellenére, hogy a TV hibás volt - amiről nyilván nem a bolt tehet - elégedett vagyok velük, és persze olyan tv gyár sincs, ahonnan nem csusszan ki néha egy két hibás panel. Így nem maradt más, mint hogy reménykedek, hogy a következő az már teljesen hibátlan lesz minden téren
. Az boltban az eladó 3 munkanapot mondott a tv érkezésére, szóval leghamarabb szerdán jöhet meg,.., pedig hétvégére nagy mozizás lett volna itthon, de hát ember tervez, Isten végez
...
-
bellat
csendes tag
Szia!
Hyundai HPT4240 Plazma tv!
Kérdés!
Hátul világítanak a ledek de nincsen kép!
Mi lehet a hiba?
Kb mennyibe fájna ez nekem? -
törölt tag
Sziasztok!
Lenne egy hatalmas problémám :S Van egy SONY Model: KP-41S4K projektoros tv-m valami állati nagy képhibával. A jelenség a következő: Piros, Zöld, Kék színek el vannak csúszva szellemkép formájában, egyik pillanatból a másikba történt. bal oldalon Piros, Zöld, Kék színek követik egymást képernyő széle felől befelé haladva, jobb oldalon pedig pont fordítva, Kék, Zöld, Piros szintén kívülről befelé...
Van mindegyik égő nagyítója mellett 1 kis gumi sapka, valami olaj van benne ha minden igaz. a pirosé és az zöldé kemény, míg a kéké roggyant. Bár nem hiszem, hogy ez lenne a probléma forrása mert akkor gondolom csak a kék színnel lenne gond. attól függetlenül a panelokat lemostam mert szerintem olajosak voltak azok is, majd megszárítottam és visszatettem. De a probléma változatlanValami házi megoldást tudtok ami orvosolhatja a problémát? Illetve ha nincs, akkor a lehetséges okokat elmondanátok és, hogy kb mennyibe fog ez nekem fájni.?.
Előre is köszönöm a segítséget!
Üdv: Csabiui: a két gyermekem miatt letakartam a piros és a kék égőt hogy ha zölden is de legalább tudjanak tv-zni
így legalább nincsenek elmosódva a színek
-
axlrose32
őstag
válasz
Elijah Baley #155 üzenetére
Szia!
Viheted bizony, akár már holnap, ha nyitva vannak, hogy ki ne fuss a három napból. -
Elijah Baley
tag
Sziasztok!
Tegnap délután jött meg az új tv-m (LG 47LM660S) és egy olyan problémám van, hogy ma amikor hazaértem és bekapcsoltam, hogy játsszak PS-en - ezt tapasztaltam a képen:
Gyakorlatilag minden 6. vízszintes sor nem megy a tv-n...
Minden bemeneten ezt a csíkozódást produkálja...Megpróbáltam az áramtalanítást, és a gyári beállítások visszaállítását is(, majd újraprogramozást) , de a helyzet változatlan maradt, nem segített a problémán...
Vihetem vissza a boltba cserére?
-
axlrose32
őstag
Szia!
Ez ha jól rémlik a típusszámból L63A chassis és LCD projektoros verzió.
Digitlap hiba, már legalább 20-30-at javítottam ezzel.
A hibás alkatrészek számának és árának függvényében 12-15eFt a komplett felújítása / átalakítása.
Új lap kb. 60000Ft lenne, de annyit a tévé sem ér + ha nincs megcsinálva a bizonyos átalakítás akkor 2-5 éven belül az is tönkremenne.
Ha gondolod jövő héten hozdd el, fél nap alatt elkészül. -
Szabadh
tag
Szia!
Samsung SP43l2hx 16:9 -es projektoros tv.
Hiba a képen. Sajnos sötétben készült. Nyomtam egy hangerőt.Így látszik, hogy a képernyő jó. csak a tv képe rossz.
Mi lehet az ok, illetve mennyi lenne a javítása?
Előre is köszi a választ.
Üdv.
-
axlrose32
őstag
Szia!
http://www.hqelektronik.hu/info/hu/fs7m0880.html
Adatlapja:
http://www.hqelektronik.hu/datasheet/4/492.pdfHa pedig most rögtön azonnal kell:
http://shop.euras.com/detailsseite.php?viewpicture=n&pic=9615034&ag=01_2&vgruppe=3101000000&price=2355&partstr=FS7M0880&login=3150936N&thispage=
-
bellat
csendes tag
Szia!
Na ilyet hol kaphatok?FS7M0880
5 lábú tranzisztornak nézem táp egységbe való!
El szált kéne egy új! -
da.mage
csendes tag
Sziasztok!
Philips 42 pfl 3604 tipusú tv-vel van gondom. Bekapcsoláskor a panel fele nem megy. A készülék két sarkár feszegetve vagy 15-20 perc melegedést kivárva elindul. Valamilyen éritntkezési hibára gyanakszom, de elolvasva it náhány topikot elbizonytalanodtam a panellel kapcsolatban. Meg lehet javítani kijelző csere nélkül is? -
axlrose32
őstag
Szia!
(Először is a g2 nem a képcsőfűtés).
A történet marha egyszerű, csinálsz egy fekete hátteret, és letakarsz 2 db csövet, majd beállítod a hozzá tartozó g2 potit úgy, hogy eltűnjenek a visszafutási csíkok+ egy hangyafasznyi.
Aztán megcsinálod mindháromnál.
Aztán raksz egy hálóábrát és egyesével ugyanezzel a módszerrel beállítod mindháromnál a fókuszt.
Az üf-ek meg szoktak lepődni, hogy élesebb képet varázsolok, mint amikor kihozták a boltból.
Na és ha ezek után tökéletesre finomítod a konvergenciát, akkor Te magad is meg fogsz lepődni. -
taaz
tag
válasz
axlrose32 #139 üzenetére
JAJA. Eddig rendben. Értem is,.
Chassis: J54A
A szemem elöt tekergette a csoka a g2-öt. És ennek az értékére és helyére lennék kiváncsi.
A létezö összes dolgot eltekerték ebben a tv-ben 2db rossz ellenállás miatt. A kécsövön a téritök a sorkimenö..... minden.
A g2 kellene nekem nem akarom kinyirni a csöveket. Annyirt tekertem rá h ha adott szin megjeleni akkor ne változzon a fényerö . -
axlrose32
őstag
Szia!
Sok samsung projektorral áldott már meg a sors, de én a crt panelen még soha nem találtam potit.
Van a tévének külön fókusz/g2 szerelvénye 6db potival?
Mert még azt tudom elképzelni, hogy a fókuszpotit rakták ennél a típusnál fel a crt lapra.Fényképezd már le mindkét oldalt, kíváncsivá tettél.
-
taaz
tag
válasz
axlrose32 #135 üzenetére
Elmentettem mindent . Söt menetközben is mentegettem.
SP43T8hp a tipusa.
Még lenne egy kérdésem. A csövek végén lévö panelokon van 1 db poti. Gondolom a kécsöfütés lehet az. Ezeknél mekkora feszt kiván a csö, és hol tudnám lemérni? Mivel ezek is elvoltak tekerve és semmi ragacs nyom nincs rajtuk. -
jercsi
tag
Halihó mindenkinek ... van egy Grundig Cinaro 32LXW 82-6612 ref televízióm ...nem kapcsol be érdekelne a véleményetek hogy lehet e ezzel kezdeni valamit ... hdmi n próbáltam egyszer ott egy kis kék négyzet alapon számok betűk jelentek meg ... de semmi más jel ...
lehetne ebből esetleg egy monitort csinálni vagy valamit ami használható ...
hirdetem is akinek esetleg kell ... -
taaz
tag
-
K5capa964
csendes tag
Sziasztok!
Gondom van egy LG tip.-ú LCD Tv-vel,s látom itt vannak szakemberkék,hátha tudtok nekem segíteni.
A készülék amíg a szoba hőmérséklete nem éri el a 24 fokot( kipróbáltam többször),fellép a készenléti állapotból,de 3-4 percen keresztül felvillantja a beállított adókat egymás után.Ha úgymond bemelegedett a probléma megszűnik és semmi baj a TV-vel.Ugyanígy, 24 fok körül a hiba nem jelentkezik.
Segítségeteket előre is köszönöm!Cápa. -
taaz
tag
válasz
axlrose32 #128 üzenetére
Üdv.
Jo eggyiknap szereztem egy konvergencia hibás samu sp43t projektros tv-t.
Ugy jött hozzám h STK ic-k cserélve voltak, a szervizmenü, a csöveken az eltéritések, magyaránmondva minden el volt tekerve.
Hosszas böngészés után ajánlottak az stk páros csere esetén 12db ellenállást.
Na azokat kicsréltem , konvergencia müködik.
Két problémám van a cuccak .
-Az autofokus bekapcsolásánál nem állit semmit csak CHECK FACTORY DATA szöveket irja ki.
-A másik dolog h milyen hütést javasolsz az stk-hoz. Én tettem rá egy 9cm termisztoros légkavarot ,de félora használat után már erösen ugy 4000rpm pörög. Gondolom a zárt doboz lehet probléma.
Válaszodat elöre is köszönöm.
Üdv
Roland -
axlrose32
őstag
válasz
zolkodog #127 üzenetére
Miről?
Íme egy példa:
Itt egy nem túl nagy kijelző példának okádék:
http://www.hqelektronik.hu/info/hu/lcd_t460hw02.html
325000Ft-ba kerül (ha kettőt veszel akkor más csak 315000)Na egy ilyen kijelzővel szerelt tévét már 150000Ft körül lehet kapni.
Bemész a szakszervizbe és kérsz egy szakvéleményt, hogy nem gazdaságos a javítása...
-
zolkodog
csendes tag
Samsung LED TV 32UD5000 betört képernyővel, mennyi lenne a javitás? Úgy nézki fizet a biztositó.[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/16/samsung1q.jpg/][IMG]http://img16.imageshack.us/img16/9330/samsung1q.jpg[/URL]
-
vadmacska07
csendes tag
Sziasztok,segítséget szeretnék kérni.Samsung plazma tv,egy ideje egyedül váltja a csatornákat,1töl..40ig...majd ha megunja,akkor a hangot 1-100ig
mi lehet a baja?
köszönöm.
-
axlrose32
őstag
Szia!
Ha etc210 chassis, akkor tönkrement benne a sorkimenő trafó (megrepedt és kicsattogott a 28kV, jó esetben leverte a sorvéget, rossz esetben a procit is.
Sorkimenő trafó 8600 körül kapható hozzá, tranyó egy ezres, a többi sajnos csak csere után derül ki.
Viszont hogy jó hírem is legyen, elméletileg mindenem van hozzá csőhibásból. -
bellat
csendes tag
Szia!
Ismét én!!!!!
Na adott egy thomzon crt projector ez nem a gyerekzáras eset hanem kínálnak egyet 15 e huf ért a tulaj aszt mondja hogy durogot benne valami asztán kuss és azóta nem csinál semmit! Megérné nekem eszt meg venni?
Mi lehet a baja ?
Kb menyi a javítás?
Tudom ez már nem egy tálca sör lesz de érdekel hogy Jó-e a bót vagy nem? -
trialboy
tag
Sziszatok!
Egy hónapja írtam, hogy van egy LG-SEG 42-es plazma tv-m ami nem kapcsol be. Kicseréltük a tápot, az y-sus-t, és ugyanazt csinálja még mindig. Bekapcsolom, piros led világít. gerjed a táp, kattan a relé, majd bekapcs, led zöld, megint kattan a relé gerjed a táp, és utána megint kattan. Mi lehet még a baj? Az y-sus és a táp, működő TV-ből lett kiszedve, 100% hogy működik!
-
bellat
csendes tag
válasz
axlrose32 #112 üzenetére
Szia!
Elő vettem az univerzális távot be ütöttem sorban a thomzon tv hez írt kódokat és lásanak csodát be kapcsolt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kérnék egy címet elég sokat járok pesten beugranék egy tálca sörrel!De ha már ennyire össze barátkozunk akkor még egy kérdés Hyundai LCD tv HLT-3270 táp kéne mert elég csúnyán bele van turkálva a panel neve bp-170awl
Esetleg lehet ilyet szerezni Vagy esetleg ha szereted a kihívásokat akkor be vinném hozzád javításra!Mind 1 megyek neked egy tálca sörrel!
További szép napot! -
axlrose32
őstag
Ha jól rémlik (nem a banya lyuka
), ez egy régebbi ICC19 chassi-val szerelt tv.
Ez rajta is van hátul a címkén...
Ha igazam van, akkor ez is jó hozzá:
http://eurobeat.hu/index.php/Thomson/Taviranyitok/Thomson/TV/VCR/DVD-kombo/631-Thomson-RCT110S.euelektro?keyword=icc19Mondjuk használt nekem is van valahol.
Amennyiben folyamatosan megszakítás nélkül villog, akkor az gyerekzár. -
bellat
csendes tag
Helló!
Van egy Thomzon 52RH40E crt projector os tv-m a hiba jelenség bekapcsolom a fő kapcsolót és a stand by villog pirosan és nem csinál a tv semmit!
?????? -
törölt tag
Szia,
Abban szeretném kérni a segítségedet ,hogy van egy 82 cm-es LG lcd tv.
Az elmúlt napokban amikor beakarom kapcsolni akkor a power led pirosról nem zöldre vált hanem nagyon halványan villog.Többszöri próbálkozásra sikerül bekapcsolni.
Ezzel egy időben ha bekapcsol akkor a kép túl zöld.Köszönöm a segítséged.
-
jeenkie
csendes tag
Szia!
Van egy lg50px950n típusú plazma tv-m és olyan hiba jelentkezett nála hogy megjelent egy kb. 5 centi széles függőleges színes csík. Próbáltam lekapcsolással teljes áramtalanítással, de akkor is megmaradt ez a fránya csík. Mi lehet a hibája? Előre is köszi a választ! -
donistvan
csendes tag
Hello.
Lenne nekem egy Sungoo 32.02-es LDC Tv-m aminek a hibája az hogy a Zöld,piros,kék,fekete,fehér képeket cseréli. Utána olvastam és azt írták valahol hogy valamiféle demó módban lehet, esetleg valaki tudja hogy lehetne ezt kikapcsolni?
Válaszokat előre is köszönöm!Üdv:István
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- Poco F7
- Linux kezdőknek
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Napelem
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- AKCIÓ! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest