Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dartagnanx
újonc
válasz
TothBan #2968 üzenetére
Szia!
Nekem több mint három hónapja volt no-touch PRK a Sasszemklinikán. Nekem a vizsgálaton nem zárták ki a Femtót (én ennek ellenére a no touch PRK-t választottam), viszont a műtéthez készülődésnél mondta a doktornő, hogy még jó, hogy nem FEMTOra jöttem, mert a mélyen ülő szemeim miatt nem tudták volna megcsinálni. Tehát van ilyen.A vizsgálat utáni pupillatágító már csak ilyen, én is két napig vergődtem utána - egyéni érzékenység kérdése.
A no-touch PRK után én nem tudok csodálatosan gyors gyógyulásról beszámolni, mint néhányan itt a fórumon. Nekem igen lassan állt be a szemem, az első 1-2 hónapban nem voltam elégedett. Az első hetekben kimondottan pánikban voltam, hiszen mások úgy számoltak be, hogy már két nap után repülőgépet is vezetnének vagy éppen a Citadelláról ellátnak az esztergomi bazilikáig. Hát én elég szarul láttam.
De mostanra stabilan jól látok, a rosszabb pillanatokban is kényelmesen - a jobb időszakokban pedig mulatságosan éles minden.
Pár hete még volt olyan, hogy elfáradt a szemem, akkor homályos lett kicsit minden - ez részben abból is fakadt, hogy kiszáradt a szemem, a műkönny sokat segített ilyenkor is. Mostanra ez ritkán fordul elő, ha egyáltalán.Simán ajánlom a dolgot, -5 volt az én dioptritám is, összehasonlíthatatlan élmény az, hogy most szemüveg nélkül is mindent látok. Megérte a szenvedést (és a pénzt is).
Persze ki tudja, lehet, hogy a következő 3 hónapban visszaromlik, akkor majd írok újra
(Ez egyáltalán nem jellemző az adatok alapján)
-
Moleman
addikt
válasz
TothBan #2968 üzenetére
Nekem rosszabb volt, mint -5, és most 1 évvel később 135% a kétszemes látásom. De bárki, akit ismerek, még a -7-es szemű is legalább 100%-kal él azóta.
Rá van írva a papírra, hogy mit garantálnak, nézd meg, és dönts az alapján. Ha mégis rajta maradna az -1 (ami kb 0.1%-nál marad szerintem), akkor garanciában újraműtik. És ez nem függ az eljárás módjától, még itt, a fórumon is van olyan, akinek femtot műtöttek újra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Külpolitika
- Futás, futópályák
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- OLED monitor topik
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Háztartási gépek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest