- Klaus Duran: Marathon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- hcl: Samsung S21FE pakolás
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Aktív témák
-
szekreny
tag
1.Már miért ne lehetne?Pár száz éve még azt mondták, hogy nem lehet repülni,most mégis tudunk...
2.Az említett cuccról, nem tudom, hogy van e ilyen konkrétan, de azt olvastam, hogy ez az egész nem hülyeség, meg nem lehetetlen.Amit a témával kapcsolatban hallottam, az a folyadékok áramlására helyezi a hangsúlyt(bocsánat, hogy nem vagyok túl precíz, de csak felületesen futottam végig, és már elég régen volt..).Volt valami koma, aki megfigyelte, hogy az édesvízi pisztrángok, úgy úsznak a hegyipatakokban folyásiránnyal SZEMBEN, hogy gyakorlatilag alig mozognak.Elkezdte boncolgatni a halacskakat, tanulmanyozta az anatómiájukat, és ez alapján épített egy olyan gépet, amiről szó volt az előbb is.A másik hasonló dolog amit hallottam(ez is folyadékos), az a buborékokkal kapcsolatos, de erre már télleg nem emléxem, de ennek is az volt a lényege, hogy ha adott mennyiségű energiával vmi folyadékban buborékokat hozunk létre, akkor elvileg valahogy vmi többletenergia keletkezik, amit ki lehet nyerni, természetesen szintén elég kis hatásfokkal(egyelőre)(hüha, a vége már elég gyengére sikerült..:))
És akkor még meg lehetne itt említeni a nullponti energiát, de ez már elég messzire vezetne... -
Satan-Claus
senior tag
Az tényleg valószínűtlen, hogy egy magyar tudósnak van egy ilyen működő gépe, de anno Tesla bátyó igenis alkotott valami hasonlót egészen kis méretben, ami a mozgási energián alapult, de sajna mivel Edison és a támogatói állandóan támadták, és lenyúlták az ötleteit, ezért nem hozta nyilvánosságra ennek az eszköznek a működési elvét, és tudása a sírba szállt vele :(
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B150M i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1050Ti 4GB Nbase Black Midi DeepCool 400W
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Apple iPhone 11 128 GB Lila 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HP omen 17-w131ng bontva
- Huawei Free Clip 2 - Hüvely a füledre, de a füled a hüvelye
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest