Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Óraátállítás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
Aktív témák
-
szekreny
tag
1.Már miért ne lehetne?Pár száz éve még azt mondták, hogy nem lehet repülni,most mégis tudunk...
2.Az említett cuccról, nem tudom, hogy van e ilyen konkrétan, de azt olvastam, hogy ez az egész nem hülyeség, meg nem lehetetlen.Amit a témával kapcsolatban hallottam, az a folyadékok áramlására helyezi a hangsúlyt(bocsánat, hogy nem vagyok túl precíz, de csak felületesen futottam végig, és már elég régen volt..).Volt valami koma, aki megfigyelte, hogy az édesvízi pisztrángok, úgy úsznak a hegyipatakokban folyásiránnyal SZEMBEN, hogy gyakorlatilag alig mozognak.Elkezdte boncolgatni a halacskakat, tanulmanyozta az anatómiájukat, és ez alapján épített egy olyan gépet, amiről szó volt az előbb is.A másik hasonló dolog amit hallottam(ez is folyadékos), az a buborékokkal kapcsolatos, de erre már télleg nem emléxem, de ennek is az volt a lényege, hogy ha adott mennyiségű energiával vmi folyadékban buborékokat hozunk létre, akkor elvileg valahogy vmi többletenergia keletkezik, amit ki lehet nyerni, természetesen szintén elég kis hatásfokkal(egyelőre)(hüha, a vége már elég gyengére sikerült..:))
És akkor még meg lehetne itt említeni a nullponti energiát, de ez már elég messzire vezetne...
Aktív témák
- LG UltraWide 34WQ75C-B IPS Monitor! 3440x1440 / 60Hz / sRGB 99% / Type-C
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AlzaPower LML-120 Monitor Light Bar 5W, 51cm, fekete
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 6 Ryzen AI 7 PRO 350W Radeon 860M 32 GB RAM 7500 MT/s 512 GB 3év gar
- iPhone 16 Pro Max 156GB Fekete Titán - 27% ÁFA (0397)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest