Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
togateam
senior tag
válasz ZsocaLink #3349 üzenetére
Igen az iso minden gond nélkül telepíthető,semmi hokuszpukusz nem kell hozzá.Az isoban van a pontos leírás mi a teendő!!! Amíg nem találtad meg addig "buta" leszel és az életben nem fogod fel rakni.Épp hogy a win 8.1-ben nem lehet,a 10-ben bármit be tudsz állítani.
A leggyorsabb lehetőség : togateam@gmail.com ez mindig csipog.
-
togateam
senior tag
válasz ZsocaLink #3398 üzenetére
2016.01.10 driver.
és van benne leírás
Nem olvasom vissza de akkor neked 8i-d van,csak azzal van ilyen gond,mintha lenne olyan amelyikben más a touch.Mintha uj széria lenne.
(inkább kipucoltam)[ Szerkesztve ]
-
kj421
csendes tag
válasz ZsocaLink #3398 üzenetére
Üdv !
Akkor kell lenni egy "lark_8i_win10_x86_touch" mappának .
A mappában "readme.txt " amiben a használati leírás is van .
"1, Csomagold ki
2, Rendszergazda jogokkal futtasd le az install-bat-ot."
Ha jól emlékszem újra indítás nélkül is jó ez után .
Ha fejre áll " bma2x2accelerometer" mappa az orvosság .
Cserélni csak átnevezés után lehet , eredeti átnevez új betesz .
Rendszergazda joggal ...
Az eszközkezelőben , illesztő program frissítése , sajátlemez ,
mappa betallóz , és a feleslegesnek tünő , már hasznos ...
--------
Az enyéim 20150108 sorozatszám kezdetüek ...
Hoztam 2 fajta Y kábelt is a T-ból , teszek velük próbát ...
8i-vel wifin toltam a képet , nagyon nem tetszik a tabnak ...
A virtuális memóriát ismét rábiztam a gépre , mert nagyon óvott
a Win az adatvesztéstől ... -
laposonly11
senior tag
válasz ZsocaLink #3410 üzenetére
Lenne néhány egyszerű kérdésem, az usb-s vagy a blúcuccos billentyűzet eszi jobban az aksit(billentyűzet függő e?), és a blútfútos esetén mennyire kapok agyrákot vagy ujjbegyhorpadást stb. ill. szokta e zavarni, zavarhatja e valami a blútyfuttyot?!
[ Szerkesztve ]
Ordo est anima rerum.
-
válasz ZsocaLink #3998 üzenetére
>Most én vagyok a béna, vagy ez a gyári billentyűzetes tok csak kinyitva használható, becsukva nem igazán tudom benne tárolni a tabot, mert elcsúszik, ha kinyitom
Ezt nem értem. A tok mágneses dokkoló, hogy csúszik el?
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
Emperor_
addikt
válasz ZsocaLink #4004 üzenetére
Megmondom őszintén, hogy a bekapcsolás nekem sem sikerült mindig elsőre. Kb 2 másodpercig nyomni kell a bekapcsoló gombot.
Én is gratulálok, mert nagyon jó kis tab ez. Már hetek óta cipelem, most éppen e-book olvasónak használom. De ha kedvem szottyan, akkor netezek rajta.[ Szerkesztve ]
Xiaomi Redmi Note 4 | Topping A30, D30
-
-
togateam
senior tag
válasz ZsocaLink #4318 üzenetére
Biztos hogy teljes értékű az usb-port,de azt nem tudom(sose mértem) hogy mennyi áramot ad le,lehet hogy annak a diag cucnak pont keveset ezért nem indul el.Probálj plusz áramot adni neki.pl keresel egy régebbi 2,5-ös hdd külsőt aminek még dupla usb portja volt bedugod egy 5v teló töltőbe stb.
-
togateam
senior tag
-
tibor72
tag
válasz ZsocaLink #4649 üzenetére
Erősen javallott addig nyomni a bekapcsoló gombot, míg ki nem kapcsol, újraindít és ha akkor is megvan a hiba, mehet a szervízbe, 3 napon belüli beszerzés esetén, pedig a vételárat javallom kérvényezni "pszichés állagmegóvás" érdekében
Imádom ezt az atomi üzem biztos "valamit", és remélem most már a vételárat tudom felvenni a pénztárból, ami a sajátomat illeti.........sokadik szerviz után, mivel állandóan csak a probléma van vele, lefagy, melegszik mint állat stb.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest