- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
togateam
senior tag
válasz
Ferling7 #599 üzenetére
Egy kinai tab az drágább lehet,eleve sokat vársz rá ha freeben kéred,ha gyorsan jön akkor máris 25-30 dolcsival több, plusz bele kell számolni az áfát a vámot és hogy az adóhatóság képébe kerülsz
Annyit nem ér pár ezer lehetséges forint,Itt meg bemész kenyérért és elhozol egy gépet.
A magyar kereseteket meg nem kell emlegetni mert a metrón mindenkinél 100-150 200ezer forintos telefonokat látok. -
Ferling7
tag
válasz
togateam #598 üzenetére
Persze, lényegében megéri az árát.
A 45k-s árat a hazai kereseti lehetőségek arányában határoztam meg. Ennyiért kínából behozott tabot lehet kb venni 1 éves körülményes garanciával. Ennek legalább van 2 év hazai garanciális szervize, amit ha jól tudom a Fixit Hungary KFt végez.
Nem bírom az androidot. Dell laptopom és dell venue pro telóm van. A tablet a fenti okok miatt nem dell. -
togateam
senior tag
válasz
Ferling7 #596 üzenetére
Az árával nem nyitok vitát,de mindennapos használat laptopként és utazás alatt egy hihetetlenül jó tablet,10"-os sima android tab sincs igazán 45-ért,és ez annál jóval többet nyújt.Én a helyedben megfogdosnám és úgy döntenék hogy nem kell.
Persze nem tökéletes,de fele árban adják mint egy "márkás" amiben ugyan ez van.
-
togateam
senior tag
válasz
togateam #590 üzenetére
De máris meg van a következő projektem a tabban
Amint látszik van benne egy beforrasztatlan sd kártya hely,(a másik mellet és a sd fedélen is hozzáférhető tehát gyárilag tervezett port) ha majd járok elektronikai bolt felé.veszek bele egy foglalatot és megnézem hogy kezeli-e
ha igen az jó lenne dupla 64 giga sd
-
pusihusi
addikt
Más-miért nem működik Win 10 alatt -lemezkép létrehozása ill.biztonsági másolat program? Az asztalin ez működik "lemezkép létrehozása"
-
togateam
senior tag
válasz
togateam #582 üzenetére
Az egész szerkezet 3 integrált chipből áll,egy cpu+vga (intel driver) egy wifi (realtek alapdriver) egy hang (intel alapdriver) ezenkívül vagy egy intel kamera(intel alapdriver) és semmi más.(ne akarj már usb driver meg egyéb alap drivereket letölteni mert pár éve már nem kell)
-
-
Diababa04
újonc
-
Ferling7
tag
Na igen. A lark saját oldalán is 2Gb-al van feltüntetve és a tyetyóban is ennyi ram-al láttam.
A Lark saját oldalán 9 fajta ultimate-t forgalmaznak és ebből csak 4 windows-os. -
Diababa04
újonc
Sziasztok!
Lark Ultimate 7i tabletem van android 4.4.2-vel. Letöltöttem több játékot is a google play-ből, és indításuk után rögtön ezt írta ki: "az xy játék leállt". Mi lehet a baj? Fizettem is valamelyikért, nem szeretném veszni hagyni a pénzemet...
Köszönöm előre is ha válaszoltok!!! -
pusihusi
addikt
Jó napot hadd ne olvassak vissza, biztos volt róla szó! Hol van elrejtve a Win 8.1 reg kódja? Köszi! Más-miért nem működik Win 10 alatt -lemezkép létrehozása ill.biztonsági másolat program? Az asztalin ez működik "lemezkép létrehozása"
Tipp
-
zoltszalay
tag
válasz
togateam #551 üzenetére
"Egy sd kártya sem fog ezen a gondon javítani,mert a böngésző csak a c:-ra dolgozik "
De segiteni fog, az sd kártya a D meghajtó, chrome portablet kell letölteni, és a Dre (ami az SD kártya) kell telepiteni és arra fog a chorme portable chachelni. Elvileg a registry bizgálásával a win storeos appokat is a Dre telepiti a win81.
-
togateam
senior tag
-
-
togateam
senior tag
Egy kérdésem van,mi van abban a start menüben hogy mindenki azt keresi?
Én az elmúlt 20 év win alatt talán ha 3szor használtam azt a gombot,a programok ikonjai az asztalon vannak minden más ami kell a vezérlőpultban illetve dos-ban. Minek az a start menü?
A win-8-tol már egy interaktív második asztalként funkcionál ahova mindent be lehet tenni,minek az a kibaszott start menü?? -
sakal83
addikt
válasz
togateam #551 üzenetére
Köszönöm
A karbantartás mit jelent pontosan?
Illetve a klasszikus start menüt elő lehet csalogatni valahogy?
Ha esetleg valakinek szüksége van rá, megosztom a tapasztalatomat a Lark 7i-vel kapcsolatban:
- anyagminőség gyatra
- képe tűrhető, de jónak nem mondanám
- a sebességével átlagos netezéssel nincs gond
- a 16 gb kevéske
- 7 coll kevéske a WIN-hez
- akkuja hagy némi kívánni valót maga utánÉS AMI A LEGROSSZABB:
- a natív felbontásában az alkalmazások nem futnak..., értem ezalatt, hogy nagyobb felbontásra kell állítani, mint a natív, ami szellemképesErős kompromisszumos készülékecske. 20k felett nem ajánlom, kezdőknek jó, végül is meg kell fizetni a tanulópénzt
Azonban ha tehetném (15k volt), újra ezt venném, mert a Win-es használható tabok, amin van HDMI és garancia (ami nekem alapfeltétel volt) még használtan is 50-60k-tól kezdődnek sajnos
-
pusihusi
addikt
Szia a beépített backup nem működik 8.1 alatt,nekem a nagy gépen sem működött annó. Tudsz e valamilyen egyszerű ha lehet hun amivel tudok partíció C mentést végezni? ( Tudom a Google haver
)
-
togateam
senior tag
A hely az mindig mindenkinek fogy,évek alatt a 10 terra sem elég
Mi az hogy fogy? Kiírta hogy nincs több hely?Amíg nem írja ki addig nincs gondNem kell nézegetni.
Ha szól hogy nincs elég hely akkor csinálsz egy karbantartást ami majd minden felesleget letöröl.
Egy sd kártya sem fog ezen a gondon javítani,mert a böngésző csak a c:-ra dolgozik
De ezért nem veszünk kis tárhelyű eszközt. Sajnálom. -
sakal83
addikt
kis segitseget kernek
vettem egy lark 7i t. Ahogy hasznalom netezesre egyre fogy a szabad hely.
!mit kell tennem? hol kell torolnom? automata torlést be lehet allitani? esetleg sd kartya swgitene?köszi a választ előre is
-
togateam
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #548 üzenetére
Hm..mégsem a fele?
Szerintem jó lesz azért
-
togateam
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #546 üzenetére
A skála az csak egy ikon,mérd meg az erősséget. Ugye a mihez képest 4 illetve 2?
db-ben határozd meg -
togateam
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #544 üzenetére
Mit jelent az hogy gyenge?
1.Antennát cserélni a routeron.
2. közelebb állni az adóhoz.
3. visszavinni. -
Mr.Csizmás
titán
üdv,
vettem egy Lark Ultimate 7i droidos tabletet, de elég gyenge a wifi....
mit lehet kezdeni vele?
-
togateam
senior tag
válasz
pusihusi #541 üzenetére
Én ezért nem adnám oda az asztali gépem,pedig régebbi verzió.
asrock H77 Pro4/MVP,
i5 3470
Kingston HyperX Fury Black Series CL10 Kit (2x4GB).
WD2003FZEX
Asus Hd 7790
Én még tudok várni az indulásnálés ha bekapcsoltam a gépet akkor azt nem kapcsolom ki egész nap
Addig meg kiülök a teraszra megnézem a szép hegyeket az asszony elszív egy cigit én megiszom a kávém és vár a szerkezet.
Otthon semmi sem sürgős -
-
jksx
senior tag
válasz
pusihusi #524 üzenetére
Minimum fényerő mellett, netezés, office, zenelejátszás a háttérben, dokumentumok olvasása, semmi komolyabb terhelés esetén 5óra 30-50perc folyamatos kijelző mellett a maximális üzemidő.
Én nem engedtem frissülni win10-re, nem látom értelmét.
Azt nem hiszem, hogy a win10 ne lenne stabilabb, mint az előző verziók, legfeljebb még túl friss a dolog, majd ha lesz sp1 kiadás belőle, vagy 10.1 -
togateam
senior tag
-
pusihusi
addikt
Vissza mentem a 8.1-re az mintha stabilabb lenne! Kb. mennyi a működési idő?
-
togateam
senior tag
válasz
pusihusi #521 üzenetére
Azért "kell" a c10 mert gyorsabb,de természetesen jó egy 8 gigás c2-is
az is joval több mint a semmi.
A c-ben kell bele csatolni egy könyvtárba pl csinálsz egy d könyvtárat és abba csatolod,akkor lesz a c-ben d könyvtárad ami 32 gigásTehát telepítéskor megtudod adni hogy c:/d/akármi.
-
pusihusi
addikt
-
pusihusi
addikt
válasz
togateam #510 üzenetére
Szia nem velem van a hiba hanem a tabbal, most cserélték ki hardver hiba! Hang+kijelző. Az üzletben meg csináltak egy gyári vissza állítást-s végleg lefagyott!Yes-No semmi, se billentyűvel se tapicskolással! Az új tab hasít Win 10-el, draivereket sem kellett telepíteni!
-
sakal83
addikt
Illetőleg a Lark 4 wi hdmi-je micro vagy mini?
-
sakal83
addikt
Sziasztok
Abszolút kezdő vagyok a témában.
Szeretném okosítani a TV-met egy tablettel HDMI-vel összekötve.
A következőkre kellene/használnám:
- netezés TV-n (index és társai)
- online TV sorozatok, élő sportközvetítések
- néha a letöltött pdf fájlokat megnézniA komolyabb netezés kizárólag a PC-men lenne, csak alkalmanként használnám.
Semmi más igényem nincs (játék, letöltések, filmezés, word stb)
Csak Win-est keresek a lehető legtöbb garival.
Mit tudtok ajánlani (konkrét típust, ha lehet), ami a lehető legolcsóbb? Használt is jöhet
Köszönöm előre is
-
togateam
senior tag
válasz
bodnar10261 #513 üzenetére
Nem,sose kiabált és nem adott pofont nekem a tab,nem láttam még hülyének és részegnek sem.
-
togateam
senior tag
válasz
bodnar10261 #512 üzenetére
Nem értem mit nem értesz? Touch driver fájljait be kell másolni a System32/driver mappába az inf fáljt pedig az inf könyvtárba ekkor fog rendesen működni a touc win 10 alatt.
-
bodnar10261
aktív tag
Nektek csinált olyant a tab hogy nyimtad a hangerő le gombot halkitáshoz, és behülyült. Most kezte el nálam
-
Ferling7
tag
válasz
togateam #504 üzenetére
Na az faxa.
Ideiglenesen egy laptopot kellene kiváltania, de így akkor már nem tudom mennyire lehet benne megbízni.
Nálam a 8i win nem volt kellemetlenül forró, igaz leginkább csak böngészésre, youtube videók nézésére volt hivatott, semmi komolyabb harci műveletet nem kellett ellátnia. -
Ferling7
tag
Egy összefoglaló tényleg nem lenne rossz.
10i win tulajoktól kérdezném, mindenféle hardveres mókolás nélkül mennyire zavaró érzésre vagy használhatóságban a melegedése a masinának?
-
togateam
senior tag
Uraim nem összeveszni,valaki érti a viccet ( az iróniát is) valaki nem.
Ezért kéne az aki a topic témát nyitotta hogy hátha összefoglalót tud csinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Bittorrent topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- Milyen processzort vegyek?
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!