Hirdetés
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Bambanő háza tája
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Asszociációs játék. :)
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pusihusi
addikt
Sziasztok kinek van Ultimate 10? Milyen,köszi!
Üdv. Feri!!
-
pusihusi
addikt
[link]Vírus
Üdv. Feri!!
-
pusihusi
addikt
Sziasztok kinek van Ultimate Win 10I-je? Kérdésem a billentyűzet milyen nyelvű. Matricával könnyebb lenne? Magyarul semmit sem találok meg rajta! Ha valakinek fel lenne matricázva fetöltene róla egy képet. Előre köszönöm!
[ Szerkesztve ]
Üdv. Feri!!
-
pusihusi
addikt
válasz togateam #472 üzenetére
Szia telepítetted már a Win 10-et? Mert én már háromszor, de nem jött össze A C meghajtón 22 gb. van ebből szabad 8,4 gb. Ott Wi jel telepítem, s megkérdezi, hogy hová mert a c-én nincs elég hely.Ekkor be jelölöm a sd kártyát. Elkezdi telepíteni kb. 22%-nál újra indul s vissza állítja a Win 8-at Most megpróbálom usb-ről telepíteni-ha nem megy akkor passz!!!! Méghogy 16 gb elég, akinek elég dugja fől
Üdv. Feri!!
-
pusihusi
addikt
válasz bodnar10261 #479 üzenetére
Draiver Bosterral nekem minden illesztő lejött! Ultimate Win 10I togateam: újra húztam az egészet s egyből a Win 10-et rakta fől.S maradt 11Gb. Ma rendelek matricát. Valaki írta fentebb hogy azért nem rak rá matricát mert összekarcolja kijelzőt Szerintem nem!
[ Szerkesztve ]
Üdv. Feri!!
-
pusihusi
addikt
válasz togateam #482 üzenetére
Igen de aki főlrakta eredetileg a gyárban-v. bárhol, egy pár Gb-ot el sinkófált! De most már megvan: Nem tudom 16gb+1gb-tal mit tudnak csinálni? Ez dőreség így csinálni Windowsos gépeket. Akkor inkább telepítenék rá valamilyen Linuxot, s azzal szépen muzsikálna! Mert elég a hardver és a ram+tárhely! Klassz-tényleg karcol a matrica, ha összecsukom a billentyűzetet? Ja és a billentyüzet sem volt szinkronban, most helyre állt az is! Pl. V az@, de nem így volt azért szenvedtem annyit. Neked is leszedte a gép a draivereket? "fillérbaszó embereknek" mint írtam Linuxnak!
[ Szerkesztve ]
Üdv. Feri!!
-
-
pusihusi
addikt
válasz togateam #510 üzenetére
Szia nem velem van a hiba hanem a tabbal, most cserélték ki hardver hiba! Hang+kijelző. Az üzletben meg csináltak egy gyári vissza állítást-s végleg lefagyott!Yes-No semmi, se billentyűvel se tapicskolással! Az új tab hasít Win 10-el, draivereket sem kellett telepíteni!
Üdv. Feri!!
-
pusihusi
addikt
válasz togateam #520 üzenetére
Ahol vettem a tescőban! Megkerestem hogyan lehet nagyobb tárhelyet csinálni micrő sd-vel! Az kritérium a c10? Nekem van egy 32 gb. azt hiszem c6' de sehogyan sem sikerűlt össze kapcsolni a kettő tárhelyet! NTFS-re formázva! Mit tehettem rosszúl, hogy nem sikerűlt?
Üdv. Feri!!
-
pusihusi
addikt
Vissza mentem a 8.1-re az mintha stabilabb lenne! Kb. mennyi a működési idő?
Üdv. Feri!!
-
pusihusi
addikt
-
pusihusi
addikt
Szia a beépített backup nem működik 8.1 alatt,nekem a nagy gépen sem működött annó. Tudsz e valamilyen egyszerű ha lehet hun amivel tudok partíció C mentést végezni? ( Tudom a Google haver )
Üdv. Feri!!
-
pusihusi
addikt
Jó napot hadd ne olvassak vissza, biztos volt róla szó! Hol van elrejtve a Win 8.1 reg kódja? Köszi! Más-miért nem működik Win 10 alatt -lemezkép létrehozása ill.biztonsági másolat program? Az asztalin ez működik "lemezkép létrehozása" Tipp
[ Szerkesztve ]
Üdv. Feri!!
-
pusihusi
addikt
Más-miért nem működik Win 10 alatt -lemezkép létrehozása ill.biztonsági másolat program? Az asztalin ez működik "lemezkép létrehozása"
Üdv. Feri!!
-
pusihusi
addikt
válasz togateam #611 üzenetére
Köszi mind kettőtöknek! Más, valaki fölrakta a matricát a billetyűzetre? Én igen, de nincs v. nem találom a hosszú ít? Hol lehet, nem azért mert én álltalában a virtuális bill. írok?! De azért kellene lennie! Más Windows old mappát még hogyan lehet törőlni, mert a lezterület felszabadítása funkcióval nem tudom! t.c. sem! Igaz csak 1 gb-foglal, de kell a tárhely.
Üdv. Feri!!
-
pusihusi
addikt
válasz bodnar10261 #616 üzenetére
Én most telepítettem a Win 10-et usb-ről és a kijelző faszán működik, nem kellett telepíteni illesztőt A hang draiver illesztőjét még nem szedte le de majd leszedi, vagy keresek hozzá!
Üdv. Feri!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest