Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
togateam #2833 üzenetére
de csak azután foglal le magának kb.450mb-ot ha a frissítés után gyári visszaállítás is történik, alapból nem készül/valósul meg a lefoglalás...
a tervem az hogy macriummal vagy acronis-szal készítek majd egy fix mentést a fix rendszerről, meg a telepítések után is készítek 1et...csak hát kellékek nélkül elég nehéz
amúgy még mindig keresem az okát hogy miért töredezik meg és lassul be pokolian a tab pár nap használat után win10alatt, ami felesleges azt nem futtatom, a feleseleges induló appokat mindig kikapcsolom...
többen írták hogy 4-500mega szabad ram 10 alatt...nekem eddig 2-300megánál sosem több szabad ram a tabon...de a tárhely állandóan fogy, a winsxs mappa úgy meghízik mint egy disznó és nem lehet rendesen takarítanimemória takarékos böngészőt még nem találtam az edge-n kívül, de van hogy úgy meghülyül hogy az ideg kerülget sokszor, de nem csak a tabon, hanem a laptopon is meghülyül rendesen...meg gondol egyet azt kilép...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN750 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest