- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
Aktív témák
-
dannnnn
senior tag
up neki. Kalandor: talán tedd átt a topicot fáradt gőzbe! lehet jobban észreveszik. bár ha mar teljes reménytelenség van akkoor nem szólok. de ha talán elég jelntkező lenne akkor a kedved is megjonne..

én csak próbálkozok. -
dannnnn
senior tag
hááát. nagyon sajnálom. kár hogy fiatal vagyok itt phn. kimaradtam a nagy partykból...

Kalandor: bizti?
-
FaBatka
aktív tag
Nincs valami nagy lelkesedés. Gyerünk!
-
dannnnn
senior tag
válasz
VladimirR
üzenetére
tudom, én ezt felfogtam. de ettől függetlenül jo lista volt és én is ezeket látnám. (mondjunk inkabb csak cs-t.)
de sztem ne kezdje el senki azt hogy mi legyen meg ha ilyen lesz akkor nem. egyenlőre legyen lan. majd ott amikor mindenki azzal akar jatszani amivel te nem, akkor majd eldöntöd hogy mi lesz. a hasz vége nem hozzád szólt vladimir. -
harry
veterán
fel
-
harry
veterán
fel
-
FaBatka
aktív tag
Egy megabrutal Dawn Of War meccs is mehetne. Szerintem...
Illetve ha Kalandor is benne van akkor a SWAT4 állítólag nagyon penge multiban. -
harry
veterán
fel
-
dannnnn
senior tag
kicsit visszaolvasol akkor vladimir fönők ur már megjegyezte hogy milyen játékok lesznek... ugyhogy nem kell félned egy only cod partytól...... persze cod is lesz. és mivel Kalandor (sztem) a rendező: cod ot szereti, ezért tuti lesz cod. te addig kimész cigizni meg meginni valamit.
Bővebben: link -
anulu
félisten
konkrét időpont if lesz, akkor majd jobban tudok nézelődni. amúgy részemről single és multiban is ''nagyon nemszeretem'' a CoD-ot, úgyhogy arra nem, de másra szívesen mennék. és megpróbálom Zordkaszás kollégát is elhozni

-
VladimirR
nagyúr
toborzo UP
ez nem igaz: mondom tolok egy up-ot, erre fel perccel elotte jon egy hozzaszolas
nah, majd jol lehordanak, hogy csak hozzaszolasvadaszok
[Szerkesztve] -
harry
veterán
''pontos eligazitást hogy hol van''
egyelőre nem is biztos hogy lesz. ha mégis, akkor valszeg ott ahol írtad --> mivel tudod a címet kezedbee fogsz egytérképet és megnézed. íme: Bővebben: link Bővebben: link <-- nagyjából itt, de nem biztos. -
harry
veterán
fel
-
vicces
addikt
mennyünk jétszani srácok! csak egy gépet kell hozni

-
vicces
addikt
UP!
sorry, hogy csak most irok ide, de eddig enm vettem észre a topicot.
én ráérek kivéve május 14.-én. mindegy milyen játék /fps/, megyek.
-
Kaoru
senior tag
Jelzem én is elmegyek, ha: 7végére rakjátok be és mondjuk 1 héttel előtte már van 1 fix dátum.
COD-ot még nem játszottam, ellenben szívesen játszok cs:s és régebbi cs-t.
Sven co-opot még senki nem játszotta? Az is nagyszám szokott lenni
egyébként meg up!
Oh és igen akkor már legyen 2 napos, pizzással a közelben
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
na, mivel nem tombolnak az erdeklodok, ezert megnyitnam a sort:
ha nem cod-only party lesz, akkor 100%, hogy megyek (remelve, hogy mint eddig minden alkalommal, most is fel tud valaki ajanlani egy monitort - 14'' mar boven jo)
jatekokra ha lehet szavazni, akkor:
-cs
-q3
-sc:bw
-ut (az eredeti)
-w3:tft
de ezeken kivul is szivesen jatszok a legtobb jatekkal (bf, ut2kx nepszeru volt eddig)
tovabba kerdes volt, hogy 1, vagy 2 napos lenne-e jobb, hat en erre azt mondom, hogy a ketnapos nekem jobb lenne, leven eleg messzirol megyek, igy nem tudok hajnalban megjelenni, s kesoestig maradni
[Szerkesztve] -
Darth_Revan
veterán
UP

-
dannnnn
senior tag
up. hogy lássák.

-
mdk01
addikt
Rengeteg jó játék van LAn-ra .
Én is szoktam csinálni max. 8 főig(haverokkal)
És olyan 25 játékot szoktam vinni és lehet válogatni.
Abból 15 fps.
Ezekbe a lanokba az a jó hogy ilyenkor haverokkal jövünk össze és kinnt alszunk sátorba(mert a ház tele van géppel) a várostól 15km-re.Bebaszunk szalonnát sütünk és kipróbálunk 15 játékot a 4 nap alatt.
Ez volt az utolsó offom tényleg, mert meglettünk kérve szépen -
TexT-BoY
addikt
Kalandor előre láthatólag én tudok jönni és a tranzportal sem lenne baj ha tudom mikor lenne...
-
mdk01
addikt
Én nemrég voltam egy 18 fős lanon és majd lepetéztem az UT2004 től.
4órát nyomtuk folyamatba de még akkor se untam.
18 human vs. 18 bot= rlz
Érdemes kipróbálni ugyanúgy a FAR CRY-t is.
Gépem az adataimnál és csont nélkül ment közepes beállításon
[Szerkesztve] -
Wolverine
félisten
Én szokás szerint jelen leszek, ha lesz
Kizárólag fragnek 
-
nagash
senior tag
Engem vonz a dolog. A héten utána nézek a kábeleknek stb... (még sose lanoztam
)
Ezúton keresném sofőrömet is az ominózus napra térítés ellenében is akár. -
VladimirR
nagyúr
az elson biztos nem volt cod (azaz remlik, hogy Som@) mellettem tolta valakivel, de ossznepi cod nem volt (vagy epp aludtam, mint arrol a fotok is tanuskodnak - egyik kepen latni a cod-ot Som@ kepernyojen, a hatterben meg engem, amint az oramat szerelem
)
a masodikra ugye csak beurgottam koszonni
az 5.-en meg ment mellette parhuzamosan mas is olykor (pl sc-ztem gerlicevel, vagy q3-ztunk launcserrel, duraval, meg asusfannal, meg meg paran)
cod az en gepemen egyszer volt csak (akkor is csak az installt nyomtam vegig, aztan mikor kiderult, hogy nem megy t&l nelkul, erzekeny bucsut vettem tole)
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
igen, ezt megertem - jomagam is szerveztem mar nehany lant, szoval tokeletesen tudom, hogy mirol beszlesz - csak az a helyzet, hogy nekem nem igazan fekszik a cod (most attol tekintsunk el, hogy a tnt2m64-es csucskartyamon el sem indul, ha csak ezen mulna, szereznek cserevga-t)
lenyeg, hogy ha van kilatas egy jo kiados cs, esetleg q3 partyra (netalantan egy-ket sc:bw meccsre valakivel), akkor szivesen mennek, s akar meg az ut200x/bf meccseket is szo nelkul vegiglovom (vegighalom
) -
Oreg_Nene
tag
Igen 2-3-4 játékos játéktól függően - mivel gépet vinni nem tudok gondolom helyet cserélnék valakivel fél-háromnegyed órára, addig én CoD-oznék (vagy egyéb) ő(k) meg addig nyomogatnák az s controllert (ez a joypad neve/fajtája)
Viszont ha nincs tv az gáz, de utánanézek...
A helyszín ugyanaz maradna mint az előző topikban? -
Oreg_Nene
tag
Üdv!
Megkérdezném azért bár gondolom nem lesz nagy örömujjongás:
X-boxot lehet vinni? Mármint saját gépemet nem nagyon tudom bevinni (transport + itt van előttem az egész szétszedve) Tudom-tudom lusta disznó, meg hogy-hogy nincs kocsi... Az utóbbi 2 hónapban már annyi szállítási szivességet kértem barátoktól, szülőktől hogy leég a pofámról a bőr, ráadásul az Astra is szarakszik. Nem védem magam tovább, gondoltam érdekességképpen vinném a konzolt:
- hátha pc-s arcok színe-java nem látott még ilyen csodát és már szeretne
- 3-4 playeres Mashed, vagy 3-4 playeres Doom Classic
- 2 playeres DoAU bögyösnek látszó nénikkel
- aki unja a CoDozást, ha van kedve kapcsolódjon ki az ''X''-el
- tudnék vinni 1 alapgépet + 3-4 joyt
Lenne még egy bökkenő: lenne ott tv? Ha igen milyen? -
sequator
senior tag
Hurrá!!
Végre, alig vártam, hogy COD monoteizmusból, újra politeizmusba váltsunk.
(félreértés ne essék, nincs bajom a CODdal, singlében istenkirály, de nekem nem jött be multiban)
szóval én és messor_ biztosan ott leszünk, ha nem valami hónap végi időpont lesz(hónap végére a fizetésemnek is vége van
) időpontra részünkről ennyi a megkötés
ha a magyar hadsereg engedi jön syator a másik öcsém is
szóval jelentkezők sokasodjatok!
mindenki hozzon még egy embert(csak aztán el is jöjjön)
Sautia -
VladimirR
nagyúr
ez is Cod-only party lesz, vagy lesz mas is (mondjuk cs, q3, ilyen klasszikusok)?
nagyjabol mikorra gondoltal idoponttal? (kozeleg ugye a vizsgaidoszak - bar az ido rovidsege miatt talan szerencsesebb lenne utana)
emiatt a ketto miatt meg inkabb nem kezdek igergetni, hogy megyek, csak erdeklodnek
koszonom
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Robotporszívók
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Xbox Series X|S
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Cyberpunk 2077
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- iPhone 11 Pro 64GB 95% (3 hónap garancia)
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Lenovo IdeaPad Slim 3 Ryzen 7 8840HS 15" FHD+ 16GB 512GB Teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

sztem lelkesedjünk fel és szervezzük meg.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)