- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
perge666
veterán
válasz
dellfanboy #4093 üzenetére
Saját akác erdő.
Van 0,5 hektár szűk 4 éves akácos a kertbe amit én ültettem családdal, / ezt ugye még ritkitani sem lehet /meg van utána picivel kevesebb mint1 hektárnyi 30-40 év körüli akácos amit tavaly sikerült megvennem.Mellette fateroméknak is ott az ugyanekkora.
Ide azért már szerintem kell a normálisabb gép.csiga8 : Igen a 261-el szemeztem akkoris mikor megvettem tavasszal a 251-et,csak majdnem 100K-val lett volna drágább.
Szerintem mindent leírtál a kínai vs márkás géppel kapcsolatban,amivel csak egyetérteni tudok. -
csiga8
senior tag
válasz
perge666 #4092 üzenetére
Részemről inkább a 261-et venném. 260-ból volt egy ideig ukrán (új) gyártású, de teljesen gyári. A komolyabb felhasználók kisebb gépe a 261, kis mindenes. Azt biztos szeretnéd.
Pont most van egy elég szép a jófogáson: [link]
Az olcsó kínai gépek arra nagyon jók, hogy megtanuld kezelni, hamar kijönnek a kezelői hibák, nem annyira "hülyeállók". ( keverék, LÁNCÉLEZÉS, egyszerűbb szerelések, karbantartások)
Akinek volt kínai gépe, a komolyabbat megtanulja becsülni. A megbízhatóság, tartósság szerethetővé teszi őket.
Igaz, a márka önmagában nem elég, érdemes onnan is a jobb ( kevésbé típushibás) szériákat venni.
-
perge666
veterán
válasz
Btamas81 #4090 üzenetére
Nekem a Flinke 10-15 perc alatt kiürült,nem szerettem azt a gépet.
Más :
1 hete eladtam a Makitával együtt,már csak az MS251 van.
Jövő tavaszra tervezek venni egy picit nagyobbat is csak dönteni,szerintem a 261-271 elég is lenne bőven a 30-40 centis akáchoz. /de kizárólag használtan veszem,250-300-at nem akarok kiadni egy újra /Én úgy érzem hogy kinlódtam eleget a kínai csodákkal,inkább kicsit adok érte többet de tudom hogy az sokáig gép lesz,meg a munka is teljesen más vele.
Erre a télre még van tüzelőm,de jövőre mennem kell az erdőre utánpótlásért,és szeretném ha minél zökkenőmentesebben zajlana le a favágás.
Ezt csak azért írtam le hogy mással is megosszam a tapasztalatomat.
Ha othoni barkácsra kellene szerintem már akkor is egy Husqvarnát vagy Stihlt vennék,hosszú távon megtérül a befektetés. -
Butcher82
senior tag
válasz
Btamas81 #4090 üzenetére
Kényszer nagyúr tudod, azért ezt én elszoktam osztani két napra és akkor nem kell reggeltől estig vágni, de másnap tudták hozni a hasítógépet, úgyhogy meg kellett nyomni a dolgot és aznap nem kellett altatni sem.
Azt nem írtam, hogy egy tankot végig vágok, csak tankoláskor hosszabb szusszot tartok magamnak és a gépnek is.
-
Btamas81
csendes tag
válasz
Acheron #4087 üzenetére
Így abból amit leírtál, szerintem jó gondolat az oleo, vagy a hecht. Ha meg tényleg lenne sok meló akkor majd az oleoval kikeresel egy jobbanak az árát.
Igazából nem jobb konstukció egy husi vagy stihl, hanem kényelmesebb, nem ráz annyira. Illetve tartósabb, de ugye az alkatrész se annyiba kerül.
És a végén nagyon jó a megállapításod. Jó ha van egy kicsi könnyű, meg egy nagyobb. Bár ha veszel egy kalodát az apró fának, akkor nem kell a kisebb gép. -
Butcher82
senior tag
válasz
Acheron #4087 üzenetére
Én 7 köbmétert akácot vágtam össze egy jó nap alatt egy Efco MTH5600-al (Oleo GSH 560 ugye) igaz két új lánccal vágtam neki, hogy csak cserélni kelljen menet közben (a gyári vezetőt 40 cm-re cseréltem) A rönkök átlag 30-40 cm-sek voltak. Csak azért írom, hogy tudj mihez viszonyítani teljesítményben és kapacitásban. Tankoláskor és hagyni szoktam "pehenni" egy jó 20 percet és persze magamat is.
-
Acheron
őstag
válasz
Btamas81 #4086 üzenetére
Nem vitatkozom ezzel, kb igazad van, főleg azzal, hogy nálam nem lesz kihasználva. ez nem kérdés. Sajnos belső indíttatás, hogy muszáj mindenből az adott körülmények között elérhető lehető legjobbat becélozni, hála az égnek ennek jelenleg nagyon akadálya sincs. Alapvetően hiszek az újabb, jobb nevű valóban jobb koncepcióban, de nem vagyok fanatikus (műszaki embernek tartom magam, észérvekkel meggyőzhető vagyok
)
Egyébként pedig, ahogy most édesanyámnál kell felvágnom egy jó adag fát, úgy lehet, hogy a környéken másoknak is kellhet ilyen szolgáltatás, mit lehet tudni, lehet hamarosan kell egy masszív masina, ami nem ijed meg 5 - 10 erdei köbméter fától
Igaz, akkor már nem egy gép kell, ne legyünk naivak... -
Btamas81
csendes tag
válasz
Acheron #4085 üzenetére
4kg felejtsd el. Min 5kg még egy 40es is felszerszámozva.
Ha jó gépet fogsz ki az alkatrész bagatel. Membrán csillag/kuplungharang kell max. A lánc meg a vezető az tök mindegy milyen gép árba hasonló lesz mindegyikhez.
Megbízható/biztonságos. Hát ez nagy részben csak rajtad múlik.
Kezelni mindegyiket ugyanúgy kell.
A komolyabb feladat miatt írta Csiga az 50+ gépeket. Lehet, hogy ritkán lesz akkora fád, de lesz.
50ért a fent felsorolt sthilt meg husit nagyjából elfelejtheted. Lehet, hogy van, de tuti kell még rákölteni.
Oleo mac meg hecht egykutya. Hasonló komatsu klón mindkettő. Annyi, hogy később az oleot könnyebb lesz eladni.
Két nagyból akkor választanék, ha tényleg ki lenne használva. De nálad nem lesz.
Nekem is van olyan fűrészem ami jó lenne neked, még árba is beleférne, de úgy érzem az írásaidból, hogy te valami újat vagy újszerűt akarsz, meg nevesebbet.
Ha türelmes vagy, ki lehet fogni. De ha csak néha kell, mostanában tele van a jófogás 25ezer forintos parksideokkal, én simán vennék azt is a helyedben. -
Acheron
őstag
Nos, nem egyszerű közös metszetet találni az elképzeléseknek. Most nagyjából úgy látom, hogy amivel meg tudnék elégedni, az egy olyan fűrész (most maradjunk benzines vonalon), ami
- Erős, 2 - 3 Le között teljesít.
- Könnyű, 4 - 5 kg körül
- bőséges (ezáltal relatív olcsó) alkatrész ellátottságú
- megbízható és biztonságos (láncfűrész viszonylatban)
- egyszerű kezelhetőségű
- alkalomadtán megbirkózik komolyabb feladattal is (nálam a 30 - 40 cm -es rönkök már komolyak lehetnek)
Árban a lélektani 50k körül vannak.
Amennyire látom, Husqvarnaból 435 - 445 körül, Stihl -ből pedig MS 211 - 231 körül kezdődnek azok a gépek, amik részben beleférnek ebbe - de itt az ár esik ki leginkább, ezek jellemzően drágábbak nem agyonütött állapotban. A fenti Hecht -ek akár újonnan is beleférnek, de jellemzően már nehezebbek, kicsit kevésbé ergonomikusabbak.
Amiket még nézegettem, pl Oleo-Mac gépek (pl GSH 510), ezek használtan talán beleférnek árban - súlyban - teljesítményben és remélhetőleg minőségben (pl egy 510 -es jótállással 50k?)
Lassan csak eldöntöm, lehet végül kicsit többet áldozok rá és nézzek valami elfogadható állapotút a két "nagy" termékei közül. -
csiga8
senior tag
válasz
Acheron #4082 üzenetére
Inkább ezek, mint egy kicsi 135-ös. Ezekre teszel - később, ha a gyári elkopott- 1.3mm-es lapot-láncot és egész jól megdobja a vágási teljesítményt.
Gyakorlatilag ez 1001-ik kínai másolata a szegény Komatsuknak.
Kínai, de ez már használható. Azért a pénzért - most- szerintem ez a legjobb vétel.
Én ajánlom, hogy cseréld le sima kínai ( katalizátor nélkülire) kipufogóra a gyárit.
Megéri.
Én a Hecht58-on lecseréltem a gyári légszűrőjét is kínai papírosra, a hengertalptömítésen vékonyítottam. A kipu természetes kati nélküli lett. Gyári 0,5 mm helyett 0,3mm.
Picit állítottam rajta, a gyári 11.000 rpm-ről kb 11.800-ra állítottam+ 1.3 mm-es vágószett.
Nem csináltam videót, de érzetre kb hozta a 3,8-4L körüli gépek vágásteljesítményét, amin 1,5-ös lap-lánc van.
Testvérfórumon sok kép+ videó van [link]
A videóban a láncfékkar bénázásomon nem ér röhögni.
A Husikhoz képest nyúlósabb, nem olyan határozott, ezért bénáztam vele egy sort egy kézzel.
A lényeg hallatszik. Be lehet azt állítani elég ugrósra is.
-
Acheron
őstag
Nem hiszem, hogy olyan sokat fogok én aprítani, évi egy - két alkalom.
Egyébiránt a HECHT 45 most 45 (szerintem nekem még ez is overkill), a HECHT 50 pedig 48 akcióban, ezek nem tűnnek rossz árnak, ha a minőség is megfelelő. Mégiscsak új, garanciás gépek. Nem ismerem ezt a márkát, még utánaolvasok. -
Btamas81
csendes tag
válasz
Acheron #4077 üzenetére
Én a csavarokat néztem rajta, szerintem még igaz is lehet amit ír. Vetesd le vele a légszűrőfedelet, úgy is kérj képet. Meg persze a láncvédő tokot is. Mondjuk ha ment is, de keveset, akkor is éri az árát. Én a 136-141-137 husit nem javasolnám használtba, 325 vágószettel adták gyárilag, kicsit sok volt neki. Én kettőt javítottam, mindkettőnél a főtengely volt kicsit kopott a szimeringnél.
Évjarat meg köbcenti különbségek vannak. A 136-os 36ccm, ennek volt a 40ccm verziója a 141. A 137 40ccm, a 141-es utódja, a 135 meg a 137 utódja.
Mondjuk ez az ikra is sanszos, hogy 325 vágószettel van, én javaslom rögtön pikora cserélni. -
Acheron
őstag
válasz
Btamas81 #4076 üzenetére
Pesten van, kissé messze tőlem, megnézni nem tudom. Pár plusz képet tudok kérni az eladótól. Nincs levéve a láncvédő tok, így nem látni a vezetőlapot, kopott -e, avagy sem. Külső alapján nehéz megítélni, egy alapos tisztítás és szilikon a műanyagokra csodát tesz a nem túl kopott gépekkel.
Újszerű állapotú Husqvarna 135 (136, 137) inkább 60 - 70 körül van. Meg vannak menve az árak. 136 és 137 akad felújítva és / vagy szervizelve 35 - 45k körül (ezekhez elvileg nem kell hozzányúlni, mármint a normál karbantartáson túl)
Azt nem igazán tudom, a 135, 136, 137 között mi a különbség -
Btamas81
csendes tag
válasz
Acheron #4075 üzenetére
Ha ezeket a kisebb gépeket nézegeted mindenképpen a legnagyobbat vedd belőle (sthil 180/husi135).
A kis stihlek túlárazottak szerintem. Én is szerettem volna egyet, de letettem róla.
30alatti 135 -tel kapcsolatban, lehet jobban jársz ha kivársz egy megkímélt újszerűt, mert pikk-pakk rá lehet 20ezeret költeni gyári cuccal(a két csapágy szimmering+dugó, gyűrű meg is van a 20ezer) utangyártottból mondjuk fele. Akkor még lap, lánc, membrán.
De van még egy fűrész amit ajánlanék. Jófogason van fent egy elvileg vadi új Ikra 30ért. Ha a közeledben van, mindenképpen megnézném. Ugyan az mint a partner/mcculloch/poulan/jonsered tesói, annyi pénzért, ha tényleg új, ajándék. Max kell bele egy membránszett. -
Acheron
őstag
Kissé már zúg a fejem, annyit olvasgattam a témában. Szokás szerint kezd elkapni a gépszíj, majd vigyáznom kell, nehogy túltoljam
Kacérkodok ezzel a Poulan géppel, igazából pár dolog zavar, egyrészt azért ez egy kicsit nagyobb, kicsit több mint 6 kg -os gép, a háztáji gallyazáson túlmutató erővel (itt ott 40 - 50 cm törzseket is felszeltek vele) másrészt a hirdetés képek és a szöveg kissé ellentmondanak egymásnak. Ezzel együtt nem kifejezetten drága, bőven belefér a keretbe.
Súlyban, teljesítményben a Stihl 170 - 180 - 181 modellek vagy a Husqvarna 120 - 130 - 135 modellek tűnnek leginkább alkalmasnak erre a jellegű munkára amire nekem kell, persze ezek már árban is magasabb kategóriák, a jobb példányok mindenképp, bár talán némelyik 50 körül fogható. Találtam pár a Poulanhoz hasonló árút a Jófogáson (pl Hq 135 30k alatt), de azok jellemzően erősen munkásnak és ráköltősnek tűnnek -
Btamas81
csendes tag
Úgy csinálom, ahogy leírtad. Elég jól odakapta a lendkerék a modult. Gyertyahézag 0.5mm.
Reggel óta pihentettem, másodikra pöffen szivatóval, negyedikre beindul. Melegen elsőre. Sztem így marad. Majd kiadja menet közbe ha baja van.
Mondjuk ahhoz képest, hogy az előző gazdája ráköltött 25ezer, én még cseréltem dugót/gyűrűt, főtengelycsapágyat, szimeringet, meg a két műanyagot a hengerbe...
Ja lánc majdnem új, örültem is neki, hogy adták vele, mikor jobban megnézem hiányzik vagy 4-5fog róla. Na ilyet se láttam még. -
csiga8
senior tag
válasz
Btamas81 #4070 üzenetére
Gondolom úgy csináltad, hogy a mudult fellazítod, a lendkerék és a mudul közé teszed a kártyát, majd a lendkereket beforgatod úgy, hogy a mágnes része is ott legyen a modulnál, ekkor magára húzza a mágnes a modult.
Ott lehúzod a modul csavarjait. A lendkereket forgatva szépen kijön a kártya is.
A mágnes erősen húzta be a modult?
A gyertyahézagod mekkora? Ezt még érdemes ellenőrizni, de a lényeg, hogy megy.
-
Btamas81
csendes tag
Na most ti segítsetek nekem. Van egy jonsered cs2234 nálam. Az elöző tulaj elvileg rendbe rakatta, dolgozott vele 20percet és onnan se kép, se hang. Gyújtás is cserélve volt. Szikra alig, raktam rá egy másik gyújtást, semmit nem javult. Létezik, hogy a lendkerék rossz? A túl kis hézag csinálhat ilyet? (Volt egy príma hézagállítóm, de az asszony elpakolta valahova. Azóta ilyen 0,2 hézagot tudok állítani, de keveslem.)
-
Btamas81
csendes tag
válasz
Kiscsőke #4063 üzenetére
Nem olyan régi licensz ez. Oxi power ami a husi x-torq-ja. Bár én 42ccm husiról nem tudok. Az öreg szerintem a láncvezető hosszát kombinálta valahogy a lóerővel. Vagy mit tudom én. Mindenestre nekem is van poulan pro, annak se találtam meg hány lóerős. Sőt gyárilag 38ccm-nek volt írva, de 40 köbcentis.
-
Kiscsőke
aktív tag
válasz
Acheron #4061 üzenetére
Az a 4,3 Le tuti kamu, csak meg kell nézni nagy gyártók gépeit:
40,9 cm3 1,8kW -> 3,4 Le
42,6 cm3 2 kW -> 2,7 Le
45,7 cm3 2,1kW -> 2,8 LeNem hinném hogy egy régi licence alapján legyártott gép 42cm3-vel kétszer akkora teljesítményt tudna mint a nagy gyártók hasonló gépei.
A láncvezető képe ne tévesszen meg, mivel egy gyenge festés akár egy használat alatt is lekophat, viszont ez sajnos olyan, hogy el kell menni és ki kell próbálni, és ha használtál már hasonló mérető jól működő láncfűrészt akkor van összehasonlítási alapod is.
-
Acheron
őstag
válasz
Butcher82 #4056 üzenetére
Köszönöm a hozzászólásod! Sajnos az ár az annyi, amennyi, nyilván én is a jobb árú gépeket néztem, ezek újonnan már 70k+ árban vannak. Az említett 50 ezer körüliek majdnem újnak mondható, keveset használt gépek (elvileg
).
#4057Btamas81: Köszönöm az ajánlást! Utánanézek a gép típusnak. A hirdetés kicsit fura , 4,5 Le -t ír, az kissé soknak tűnik az eddig nézett gépekhez képest (érdekes mód a gyártói oldalon sem találtam róla teljesítmény adatot), illetve a láncvezető alapján nem úgy néz ki, mint a leírás szerinti alig, vagy épp egyszer használt gép. De magáról a gyártóról jókat olvastam eddig.
Btw, tegnap pont volt alkalmam egy pár gallyat (5 - 15 cm) vagdosni a szülői házban fellelt AL-KO 1800/40 S elektromos láncfűrésszel. Nos, legalább azt megtudtam, hogy milyen fűrészt biztosan nem akarok -
Kiscsőke
aktív tag
válasz
Btamas81 #4045 üzenetére
Felhívtam az egyik webshop-ot ahol árulják/árulták mind a három cikkszámmal, elvileg csak a láncméretnél volt eltérés közöttük. A jelenleg futó 11302000555 1,3-as lánccal van szerelve ami előtte volt az 1,1-es volt.
Ezek gyári Stihl cikkszámok, nem az értékesítő adja a géphez, így tudniuk kellene a különbségeket.
-
Btamas81
csendes tag
válasz
Acheron #4055 üzenetére
Régebbi mcculloch/partner/poulan/ikra gépeket is nézegethetsz. Néha fillérekért szoktak lenni.
Egyszerű, jól szerelhető gépek, minden alaktrész van hozzájuk. Az utángyártott henger 40ccm rájuk, azzal olyan 2,3LE környékén vannak.
Itt egy tipp, ez kb az a mcculloch amiket nézegetsz csak nagyobb motorral, poulan köntösbe
https://www.jofogas.hu/somogy/Profi_Lacfuresz_Poulan_Pro_4218_130838974.htm
Áruházas gépekkel kapcsolatban feljebb írtam. -
Butcher82
senior tag
válasz
Acheron #4053 üzenetére
Elektromost ajánlanék én is ilyen felhasználásra. Az MS170 nagyon olcsónak tűnik, bár ettől még lehet jó vétel, de nehéz így véleményt formálni. A Mcculloch 340-380 nem lenne rossz, de pár éve még 50k alatt volt az új áruk, most, hogy elszálltak az árak, 50k használtan egy ilyen gépért nonszensz, de tény "madzag" nélkül kényelmesebb.
-
Acheron
őstag
válasz
dellfanboy #4054 üzenetére
Egy kis szereléstől épp nem félek, tavaly a benzines fűnyíróm kaptam elemeire és pakoltam össze, azóta legalább remekül megy. Az viszont igaz, hogy nem a szerelési gyakorlatok elmélyítése a cél, hanem egy jól működő gép alkalmi használatra.
Egyébként lehet pont lejárt az akció, mert az imént linkelt gép ára már ugyanott 36 -ra ugrott...
Ellenben pl az OBI sajátmárkás benzines gépe 42k, újonnan, garanciával, Oregon lánccal. Nem írnak róla rosszakat, max azt hogy nehéz (6,7 kg), ellenben 2,4 LE, az nem kevés (pl a fentebbi McCulloch gépek "csak" 1,9 LE -sek, nem mintha az nem lenne elég, és azért az közel Husqarna minőség - és csak 5,2 kg.
Vakargatom a fejem, hogy mi legyen. Szerencsére nem sürgős, még olvasgatok kicsit a témában. -
dellfanboy
őstag
válasz
Acheron #4053 üzenetére
en az elektromosra szavaznek, uj, garis nem lesz vele probléma, én most egy 2000w auchan sajátmárkás masinát kaptam kolcsonbe uj oregon éles lánccal, ugy vitte a fát mint forró kés a vajat, hasonlo felhasználásra mint te használnád.
ha van vezeték és nem derék vastagságu tolgyfát dontesz nem éri meg a benzines extra teljesitmenye, persze házinyúlra is lehet bazooka-val lovoldozni, csak minek?
ms 170-nél nem a lánc miatt aggódnek, mi van ha dugot kell cserelni benne?
-
Acheron
őstag
Sziasztok,
Háztáji, viszonylag kis gyakoriságú felhasználásra keresek láncfűrészt, főleg gallyak, esetleg néha 15 - 25 cm törzsek darabolására. 30 - 50k körül szánnék rá, azért, hogy az év nagy részében álljon, többet nem tennék bele.
Meglehet, elég lenne egy elektromos gép is, pl most viszonylag jó árban (27k) láttam újonnan egy Black & Decker -t. Ami tetszik benne az árán kívül, hogy egyszerűnek tűnik a kezelése, ami nem, hogy a vezetékes mivolta miatt kissé kötöttebb a használata. Esetleg ismeri valaki ezt a típust?
Emellett használtan láttam 50k körül Mcculloch gépeket (CS340 vagy CS380) ez közel dupla ár, nem tudom eldönteni, van e hozzá dupla "élvezet", vagyis megéri -e a többlet költséget
Esetleg egy Stihl MS170 -et találtam még a környéken 40k -ért, elvileg új lánccal. -
dellfanboy
őstag
en a foldet, le szoktam drotkefezni ha esik hagyom par hetig-honapig hagy azzon le rola afold-sar es utana megbizonyosodok rola, hogy csak fa maradt, ramegyek furesszel...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Subaru topik
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- LEGO klub
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Riasztó topik
- Elindult a Marathon zárt alfa tesztje
- További aktív témák...
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest