Hirdetés
- sh4d0w: Nyitlocker
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Rap, Hip-hop 90'
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bambano: Bambanő háza tája
- rdt89: Kedvenc Régi Mesék/Sorozatok (Nickelodeon, Fox Kids, Cartoon Network, Minimax, Jetix)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bagya
csendes tag
Hopp, lehet én voltam, a listámon az a címed van, amit megadtam, a másik robajcod-os nem jutott eszembe bocsi 
Egyébként nem tudom, miért, de rendszeres, hogy engem zaklatnak a war-ok miatt. Olyanok, akikről azt se tudom kicsodák, köszönni nem tudnak, és meg vannak sértődva, ha azzal kezdem, hogy ''Talán akkor kezdjük előről azzal, hogy Jó napot, vagy ilyesmi...''
Többnyire az oldalunkra irányítom őket, hogy nézzen körül a kapcsolatok körül, de tegnap pont ébredés után jött ez a valaki, és még nem bootolt be az agyam teljesen
A kedvencem, mikor mondom az illetőnek, hogy én dolgozok, keresse meg Robajt, és azt választ kapom, hogy: ''Ne mesélj nekem, hogy este 9kor dolgozol, beszari vagy valld be'' Hát izé...az ilyenekkel tényleg nem tudok mit kezdeni...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- 3M füldugó 50 pár (100db) eladó
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Hopp, lehet én voltam, a listámon az a címed van, amit megadtam, a másik robajcod-os nem jutott eszembe bocsi