Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bagya
csendes tag
Hopp, lehet én voltam, a listámon az a címed van, amit megadtam, a másik robajcod-os nem jutott eszembe bocsi 
Egyébként nem tudom, miért, de rendszeres, hogy engem zaklatnak a war-ok miatt. Olyanok, akikről azt se tudom kicsodák, köszönni nem tudnak, és meg vannak sértődva, ha azzal kezdem, hogy ''Talán akkor kezdjük előről azzal, hogy Jó napot, vagy ilyesmi...''
Többnyire az oldalunkra irányítom őket, hogy nézzen körül a kapcsolatok körül, de tegnap pont ébredés után jött ez a valaki, és még nem bootolt be az agyam teljesen
A kedvencem, mikor mondom az illetőnek, hogy én dolgozok, keresse meg Robajt, és azt választ kapom, hogy: ''Ne mesélj nekem, hogy este 9kor dolgozol, beszari vagy valld be'' Hát izé...az ilyenekkel tényleg nem tudok mit kezdeni...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga L13 G1 - i5-10G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- AKCIÓ! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
- 27% PNY GeForce RTX 5070 EPIC-X RGB OC 12GB GDDR7 192bit (VCG507012TFXXPB1-O) Videokártya
- 209 - Lenovo Yoga Pro 7 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, no GPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Hopp, lehet én voltam, a listámon az a címed van, amit megadtam, a másik robajcod-os nem jutott eszembe bocsi