- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
astorre19
aktív tag
Múlt csütörtökön nem tudott feleségem bejelentkezni a lakásomba,mert a Kormányablak nem érte el a földhivatali nyilvántartást,hogy csekkolja valóban én vagyok e a tulaj.
Azóta is hívja az ügyintéző,hogy sikerült e....
Katasztrófa ami az új Földhivatali rendszer bevezetése óta megy.Magyarország,2026. Itt kell élned,hogy elhidd.
-
astorre19
aktív tag
Távhőnél tavaly Pesten végül elég volt nekem a bejegyzési engedély,(amin a földhivatali pecsét rajta volt,hogy be van már az is adva)másolata.Amúgy ragaszkodtak volna a tul laphoz.Idióta egy banda.Minden más szolgáltatónál elég volt az adásvételi+átadás-átvételi jegyzőkönyv.
-
astorre19
aktív tag
-
astorre19
aktív tag
-
astorre19
aktív tag
Pár éve a társasházi biztosítás kötvényszámával simán beballagtam a biztosítóhoz és el tudtam intézni.
Megmodod mit szeretnél és fogják tudni a menetét,majd adnak egy igazolást róla,hogy bejegyezték a bankot mint kedvezményezett.
Más kérdés,hogy nem ajánlom,ha bármi gond van a társasházi biztosítással az macera lehet.
Én például úgy jártam,hogy a balfasz KK nem jól értelmezett egy biztosítós levelet és felmondták a ház biztosítást.Én a hitelt nyújtó banktól tudtam meg,amikor jött a levél,hogy 8 napon belül mutassam be az újat,különben bünti lesz
-
astorre19
aktív tag
Hiába van benne a szerződésben,az eladónak nyialtkoznia kell a bank felké,hogy ,megkapta a teljes önerőt a vevőtől.A bank csak ezután a nyilatkozat fog utalni.
Morgenstern,sima kézzel írott saját szavas nyialtkozat teljesen jó kell legyen.Mi is úgy csináltuk anno,formanyomtatvány szeritnem nincs rá.
-
astorre19
aktív tag
-
astorre19
aktív tag
-
astorre19
aktív tag
Már hogyne lenne,én is csináltam már úgy.Igaz akkor még 500 vagy 600k volt az automatikus részletfizetés határa.Kifizettem a feletti részt a maradékra meg megadták
Az egyedi elbírálásnál elég részletesen be kell írni minden vagyontárgyadat,sok buktató van ami miatt nem feltétlen adják meg.
-
astorre19
aktív tag
Olyat csinálhat ha több lesz mint 1 millió,hogy az 1 millió feletti részt befizeti és a maradékra,ami már 1 millió alatt lesz kéri a kamatmentes 12 havi részletet.
-
astorre19
aktív tag
Sziasztok!
Lehet off ez itt,de nem taáltam jobb helyet.
Folyamatban van egy lakásvásárlásom a X.kerületben,közüzemi szolgáltatások átírásánál szükséges hogy az eladó is jelen legyen?Vagy elég az adásvételi+birtokbaadási jegyzőkönyv? -
astorre19
aktív tag
-
astorre19
aktív tag
-
astorre19
aktív tag
Az1 millió ftos évenkénti automatikus részletfizetés lejárt tartozásra kérhető.
Annyit kell csinálni,hogy az 1 millió feletti részt szépen be kell fizetni,majd megvárni míg lejár a fizetési határidő és a következő munkanapon beadni az automatikus részletfizetési kérelmet.
Ez a fajta automatikus részletfizetési kérelem máshogy nem is működik,adótartozás kell hozzá,olyanod meg csak a fizetési határidő lejárta után lesz.
Tapasztalatból mondom,én beadtam a kérelmet még a határidő lejárta előtt és visszadobták,hogy nincs adótartozásom.Akkor világosított fel az ügyintéző,hogy meg kell várni a fizetési határidő lejártát.
Nicsa NAV-nak mérlegelési lehetősége,ha van 1 millió alatti adótartozásod és beadod a az automatikus részletfizetési kérelmetmeg kell adják.De a kérdező akkor jár a legjobba,ha felhívja a NAV-ot és megkérdezi.Segíteni fognak.
@rwim5 ebben a témában keresgélj:
temészetes személyek automatikus részletfizetési kérelme -
astorre19
aktív tag
-
astorre19
aktív tag
-
astorre19
aktív tag
-
astorre19
aktív tag
Azért nem mindegy,hogy ez pusztán fontoskodásból van benne,mert különben a saját erkélyeden tudod olyan helyre rakni ahol se nem látják se nem hallják a hangját a szomszédok,és még a közös fal sem vezeti át hozzá a rezgéseket ha vannak.
Vagy valóban jár valamilyen zavaró tényezővel a szomszéd felé.
Első esetben én felrakatnám,második esetben nem tudom mit tennék,ugyanis én is utálom a szomszédom és nem lenne kedvem egyezkedni vele

-
astorre19
aktív tag
-
astorre19
aktív tag
-
astorre19
aktív tag
Nem vagyok szakértő így a kérdésedhez nem tudok hozzászólni,de elmondanám én úgy jártam ezzel a csodálatos társasházi biztosítással,hogy egyszer csak a biztosító felmondta a társasház biztosítását és valahogy elkeveredett erről az értesítés így a közös képviselő nem kapta meg... egy kb március 1-től májusig terjedő időszakban biztosítás nélkül volt a társasház,így az én lakásom is, a bankomtól közben kaptam levelet amiben kérték hogy 8 napon belül mutassam be hogy van biztosításom...úgy derült ki,hogy felmondták a társasház biztosítását,hogy bementem a biztosítóhoz igazolást kérni....
Na most én inkább ott abban a percben kötöttem egy sajátot,így a jövőben nem leszek kiszolgáltatva egy 3.félnek+ugye mire a közös képviselő intézett újat az majdnem 2 hónap volt...
Ha a biztosítás nélküli időszakban leég a lakás vagy bármi történt volna oda a lakás,a biztosító nem fizet és a hitel ugyanúgy ketyeg tovább.Nyilván nálad egész más a helyzet mivel új építésű lakásról van szó.
Amúgy nekem az rémlik elég volt hogy a biztosítás összege elérje a hitel összegét,szóval nem tudom nálad miért nem elég egy 10milliós hitelre 34milliós biztosítás.
-
astorre19
aktív tag
Én ilyenben lakok 8 éve kb,soha nem áztunk be,de ez gondolom épület függő milyen állapotban van a vízszigetelés a tetőn.
Nyáron meleg van klíma kell mindenképpen...
Fűtéssel nálunk nincs gond,háznak közös gázkazán van a 40 lakásra,és mivel a földszinten mindig fáznak itt 25-26 fok van..így évi 120k a fűtésköltség/lakás.60nm.de nyilván ez is épületfüggő+ha a lakásokban egyedi a fűtés az boríthatja a dolgokat.
Nálunk is valószínűleg sokkal többe kerülne egyedi fűtéssel akár 24 fokot is tartani mint most. -
astorre19
aktív tag
-
astorre19
aktív tag
A moratóriumból kiszálláskor is volt futamidő növekedés,az is díjmentes volt.
Közben ezt találtam:
Budapest Bank idevágó aktuális hirdetménye,de mivel MNB levélre hivatkozik,így gyanítom mindenhol ugyanez:
[link]
"
A Magyar Nemzeti Bank 2021. június 30-án kelt, „Vezetői körlevél a
fizetési moratórium igénybevételére tekintettel felhalmozódott
tartozás rendezésével kapcsolatos díjakról” című vezetői körlevele
alapján a fizetési moratóriummal érintett ügyletek esetén a
moratórium alatt felhalmozott kamat- és díjtartozás teljes vagy
részleges előtörlesztése díjmentes.Magyar Nemzeti Bank 2021. június 30-án kelt, „Vezetői körlevél a
fizetési moratórium igénybevételére tekintettel felhalmozódott
tartozás rendezésével kapcsolatos díjakról” című vezetői körlevele
alapján a moratóriumi elszámolás során futamidő hosszabbítással
érintett ügyletek esetén futamidő csökkentésre irányuló
szerződésmódosítás díjmentes. "Szóval ez alapján a moratóriumban felgyűlt adósság törlesztése díjmentes+ha futamidő csökkentést kér az ügyfél az is.
-
astorre19
aktív tag
Ha már előtörlesztés a téma.tudja valaki mi lesz azokkal akik valamennyi ideig moratóriumban voltak,de úgy döntenek majd hogy előtörlesztenek?Ugye a moratórium miatt,hogy ne emelkedjen a törlesztő növekedett a futamidő.Ha előtörleszt az ember akkor tiszta sor,hogy előbb a moratórium alatt felgyűlt tartozást törleszti,de mi van ha azon felül is törleszt?Ugyanúgy a megnövekedett futamidőre dobják szét a maradékot vagy "visszacsökken" vajon a futamidő?
-
astorre19
aktív tag
-
astorre19
aktív tag
-
astorre19
aktív tag
Tegye fel a kezét akit meglepett...Pár hónapja írtam,hogy ez lesz úgyis

Ha más kerül véletlenül kormányra az majd az ő dolga mit kezd vele,ha meg nyernek úgyis jó,ciklus elején lerendezik a kényes kérdést,ciklus végére az átlagpolgár úgyis elfelejti.Na meg rá lehet fogni a Soros/Gyúcsányra

Mondjuk azért 2 év moratórium után megnézném majd azoknak a fejét akik végig benne maradtak mekkora lesz miután átveszik a Banktól az értesítőt.
-
astorre19
aktív tag
azt ki kell matekozni.
-
astorre19
aktív tag
Igen kaptam.
leírom a teljes történetet.
Megkaptam a határozatot az illetékfizetésről/560 e ft/
Bementem a NAV.hoz személyesen,hogy az 500 ezer feletti részt befizessem és az 500 ezerre meg megkérjem a részletfizetést.Mancika segített is mindenben, majd egyszer csak nem tudom mennyi idő múlva de nem biztos hogy még a 15 napon belül jött ügyfélkapun az elutasítás,hogy még nincs tartozásom..majd megvártam míg jogerőre emelkedik és utána újra bementem beadni a kérelmet,érdekes a másik Mancika már azzal a kérdéssel kezdte lejárt e a 15 nap,mert különben elutasítják
Arra már nem emlékszem,hogy az elutasító határozattól újrakezdődött e a 15 nap,de valószínűleg igen.
Persze mindez jóval covid előtti időben volt,most nem tudom mennyi lehet az ügyintézés.
-
astorre19
aktív tag
-
astorre19
aktív tag
Annyival kiegészíteném,hogy mikor én beadtam a 15 nap lejárta előtt elutasították az automatikus részletfizetési kérelmet,hogy nincs adótartozásom
mivel csak 15 nap után emelkedik jogerőre.a 16.napon újra beadtam és meg is adták egyből.Ez 2 éve volt,azóta lehet változott a dolog,de érdemes erre készülni.A nyomtatvány is adótartozásról ír.
Sőt,ha jól látom már 1m Ft-ig kérhető,korábban még max 500 ezerig lehetett

-
astorre19
aktív tag
Persze hogy akadály.Értékesítés előtt szedesse le a tulaj...addig el se tudja adni.Csak tudja miért került rá..
-
astorre19
aktív tag
Én nem kevernék egy jogtalan büntetést egy jogos illetékfizetéssel.
Én is hallottam mendemondakát,hogy elengedik a felét vagy teljesen csak kérni kell,de anno mikor megnéztem a nyomtatványt amit ki kellett hozzá tölteni hagytam a francba..
Gyakorlatilag csak a segglyukadba nem néznek bele,annyi mindenre rákérdeznek.Igazolni is kell,hogy rászorul az ember,nem bemondásra hiszik el.Pedig nekem is lett volna jobb helye annak a pénznek,de legyen szerencséd hozzá.Majd írd meg légyszi mire jutottál velük.
-
astorre19
aktív tag
-
astorre19
aktív tag
-
astorre19
aktív tag
-
astorre19
aktív tag
Pont ezt akartam mondani...A lakók nagy része szeretné,meg persze el is várná a társasházi felújításokat,na de közös költséget emelni,meg fizetni érte? Azt már nem.Aztán meg ha beüt a szar csak pislognak,és szívesen fizetnének kétszer annyit is mint amiből pár éve meg lehetett volna előzni a bajt egy felújítással,csak ne nullázódjon le a lakás értéke.
Ez is gyönyörű történet ami a cikkben van.Sokan nem fogják fel,hogy a lakásuk csak egy rész a társasházon belül,arra hiába költ milliókat ha maga a társasház egy romhalmaz.
-
astorre19
aktív tag
-
astorre19
aktív tag
Majd okosabbak megerősítik,de én úgy tudom ha futamidő csökkentést választassz egy betörlesztés után akkor az minden esetben szerződés módosítással jár együtt.
-
astorre19
aktív tag
-
astorre19
aktív tag
-
astorre19
aktív tag
-
astorre19
aktív tag
Nem tudsz ilyet,mert ahhoz hogy bankkal meg tudj állapodni mindenképp kell az adásvételi szerződés.
A bank amúgy is arra vállal csak kötelezettséget,hogy hitelszerződés aláírása után x napon belül fizet,ha minden egyéb feltétel teljesül/pl utolsó részletet az önerődből kifizetted az eladó felé és erről nyilatkozik is az eladó,közjegyzői okiratba foglalása is megvolt a hitelszerződésnek stb/
Szóval célszerű előre megérdeklődni banknál kb mennyi az átfutási ideje egy lakáshitelnek és arra még rádobni pár hetet és azt beleírni az adásvételibe mint határidő.
-
astorre19
aktív tag
Nem olvasol elég figyelmesen úgy látom
Az előttem levő leírta és én hivatkoztam rá:
"Ahogy feljebb írták: ez inkább attól függ, megvan-e az alapvető biztonság. Ezek szerintem: 10 év alatt vissza tudd fizetni (nem baj, ha hosszabb a futamidő), és ne okozzon problémát, ha duplázódik a törlesztő. A lakhatásod csak másodsorban pénzügyi befektetés."
Ebből nekem nem az jön le hogy legatyásodva,80% hitelre vegyen az ember...
-
astorre19
aktív tag
Az elmúlt években gyanítom több tízezer vendéglátós/turisztikában érintett stb. várta a lakásárak esést,hát van egy sejtésem nem lettek boldogak most tőle

Ha lakhatásra veszi az ember akkor ha megteheti akkor vegyen,és ne azt nézegesse,hogy teszem azt két évvel ezelőtt még mennyiért tudott volna.Persze azokat amiket írtál szigorúan betartva. -
astorre19
aktív tag
-
astorre19
aktív tag
Annyi a jó benne,hogy ott tudsz intézni 16:00 után is dolgokat személyesen,mert elég nagy %-ban nyitva vannak.Csak Debrecenben van tapasztalatom,de ilyen téren a többi bank siralmas.Pl K&H 2 fiókja van Debrecenben,csak az egyik van nyitva 17-ig,de az pénzforgalom mentes.Mentem számlát megszüntetni,de nem lehetett kifizetni amit még kellett volna,azt mondja menjek holnap a másikba ami 16 -g van nyitva mindig.Mit gondoltak vajon,viccből mentem 16 után..
Persze ennek megvan a felára,én is kénytelen voltam váltani mikor lakáshitelben másik bank 2 millióval többet adott valamivel kevesebb törlesztőért mint az OTP.(futamidő,kamatperiódus ugyanaz). -
astorre19
aktív tag
A felét szerintem viszonylag egyszerűen elengedik,hisz a feltételeknek megfelelsz
.A maradékra meg jár 12 havi kamatmentesen részlet alanyi jogon,500.000 Ft alatt.Érdemes lenne bemenni a NAV.hoz és ott segítenének mi a menete.Annyi fontos,hogy ezt egy lépésben már nem tudod elintézni,tehét kérni kell a "%os illetékkedvezményt,majd ha arról megjött a határozat utána tudod a részletfizetést intézni én így tudom. -
astorre19
aktív tag
-
astorre19
aktív tag
-
astorre19
aktív tag
-
astorre19
aktív tag
-
astorre19
aktív tag
-
astorre19
aktív tag
-
astorre19
aktív tag
-
astorre19
aktív tag
-
astorre19
aktív tag
-
astorre19
aktív tag
-
astorre19
aktív tag
"A te "nyudíjadat" az én gyerekem fogja kitermelni,"
Akkor csak erre:a Te gyerekedet meg a gyerektelenek adójából fogod nagymértékben felnevelni,ha már...
A másik meg a középosztály arról lenne megismerhető,hogy mindenféle támogatás nélkül megáll a lábán,ha kedve van nevel 4 gyereket,ha kiesik 2 évre a munkából meg sem érzi,stb
a nettó 250-300 az nagyon nem középosztály. -
astorre19
aktív tag
-
astorre19
aktív tag
Sziasztok!
Lakásvásárlás után a vagyonszerzési illetékre részletfizetés kérése hogy történik?
Tudom,legjobb lett volna, már a szerződéskor jelezni,de ez elmaradt sajnos.A NAV már kiszabta az illetéket,csak még nem láttam a levelet,az otthoni címemre küldték,holnap fogom megkapni,de szeretnék előre tájékozódni kicsit.
Kell írni a kérelembe jövedelmet,kiadásokat ilyesmi?
-
astorre19
aktív tag
-
astorre19
aktív tag
-
astorre19
aktív tag
-
astorre19
aktív tag
Gyanítom ezek az emberek többet hitelt nemigen fognak kapni.hacsak nem spórolták össze a lakás árát eddig akkor nem tudom miből vennék vissza most.
-
astorre19
aktív tag
-
astorre19
aktív tag
-
astorre19
aktív tag
-
astorre19
aktív tag
Annyiban mindenképp jobb,hogy a tőketartozás nincs kitéve árfolyamváltozásnak.
-
astorre19
aktív tag
-
astorre19
aktív tag
-
astorre19
aktív tag
-
astorre19
aktív tag
-
astorre19
aktív tag
Hát lehet túl szigorúan nézem,de havi 50-ből 2 ember maximum vegetálni tud.
-
astorre19
aktív tag
-
astorre19
aktív tag
-
astorre19
aktív tag
Ezek azok a dolgok amik csak utólag vagy menet közben fognak kiderülni.
Készülni kell a legrosszabbra is tudom jól.A törlesztő részlet kamat/tőke aránya szépen le van vezetve egy táblázatban végig,meg egyébként sem ért meglepetésként,hogy először nagyrészt kamatot kell fizetni.Amiből nyilván annyi a biztos ameddig a kamatperiódus tart(10 év).
Persze jó lenne legalább 2 évet ha előre lehetne látni,de nem lehet még fél évet sem.
Mai eszemmel januárban veszek lakást,de nem vettem,azóta bejelentették a BMW-t és még sehol semmi,de meglátszik nagyon a lakásárakon ez is.
-
astorre19
aktív tag
-
astorre19
aktív tag
-
astorre19
aktív tag
Ez az ami nehéz kérdés.Sokat rágódtunk rajta mi is,de belevágunk.Itt Debrecenben sem lehet olcsóbban lakást bérelni,mint a hitel törlesztője kerül.És hiába gyűjt még az ember,azt veszem észre,hogy gyűjtöttem 2 évig és annyira felment az ára a lakásoknak,hogy ugyanannyi hitelt kell felenni mint 2 éve kellett volna,holott jóval több az önerő.
Kockázatos dolognak tartom persze az eladósodást,de ha fizetési nehézségünk támad el lehet adni a lakást,annyi hitel nem lesz rajta,hogy ne futná ki az árából,még ha esnek is a lakásárak akkor is.
bevételünk ötöde lesz a törlesztő 10 éves kamatperiódussal.Mellette persze lakáskasszák.Nagyon remélem nem fogjuk megbánni.
-
astorre19
aktív tag
-
astorre19
aktív tag
Persze nyilván nem csodavárás.Én is olyanra gondolok,hogy nem mindegy pl van e előtörlesztési díj stb.Meg hogy ne kelljen 10 bankot végigjárnom.
axioma
Hát vannak ott érdekes dolgok az tény,nem is feltétlen értek mindennel egyet,de hetente párszor fel szoktam nézni és elolvasom ami van.
-
astorre19
aktív tag
-
astorre19
aktív tag
Sziasztok!
Szerintetek tényleg létezik olyan hiteltanácsadó/közvetítő aki valóban segít a legkedvezőbb,nekem legmegfelőlőbb hitelt nyújtó intézetet megtalálni?
-
astorre19
aktív tag
-
astorre19
aktív tag
sziasztok!
LTP nyitását tevezem,de nem tudom eldönteni hol egyszerűbb.
Illetve ha esetleg OTP-nél kötöm(mert webbankon keresztül kényelmes) lejáratkor egy másik Bank hitelébe ugyanúgy betörleszthetem ugye?Az OTP nem görget ez elé semmiylen akadály?
-
astorre19
aktív tag
Sziasztok!
Jövő héten emgyek ügyvédhez egy lakáseladással kapcsoaltban.
a kérdésem az lenne mik azok a pontok amiket mindenképpen bele kell venni szerződésbe?Pl hitelre fogja venni a vevő,gondolom bele kell írni ha nem kapja meg x határidőig a hitelt,akkor semmis?
Olyat hogy átadás a pénz beérkezése utáni x.napon esetleg.
Mi van még amire figyelni kell?
-
astorre19
aktív tag
-
astorre19
aktív tag
-
astorre19
aktív tag
-
astorre19
aktív tag
-
astorre19
aktív tag
Én is hasonló dilemmában vagyok/leszek,de én nem fogom megkockáztatni a változó kamatozásút arra jutottam.
Azt értem,hogy politikailag nem akarhat majd egy esetleges kamatemelést meglépni a Fidesz,de ha olyan lesz a világgazdasági helyzet,akkor ha akarja ha nem meg kell lépje.Márpedig 10-15 év az nagy idő.
Én 15 éves futamidejű hitelben gondolkodom,5éves kamatperiódussal,és induláskor 2 ltp mellé amit lejáratkor. betörlesztek.
Igaz nekem "csak" 8 millióra lenne szükségem.De így amint lehet vissza is törlesztem a hitelt,nem fogom megvárni a futamidő végét. -
astorre19
aktív tag
Na ezt az SMS-es dolgot jó tudni.
Köszi az infót
-
astorre19
aktív tag
Ja én se értem,de ahogy én tájékozódtam ha 10 éves futamidejű hitelt 10 évre fixált kamatperiódussal veszel fel nem kellene hogy változzon a dolog,különben ne hívják fixált hitelnek.
Olyan van viszont hogy pl 10 éves futamidejű de 5 éves kamatperiódussal.na ott változhat az biztos.
Jó lenne ha lenn itt aki tud válaszolni,mert hasonlóban gondolkodom én is,és a fixált hitelnek ugye eleve magasabb a kamata mint a változónak.Én ezt a kamatot nagyon szívesen kifizetem az előre tervezhetőség miatt, na de ha ugyanúgy változhat akkor mire fel?
-
astorre19
aktív tag
-
astorre19
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Powercolor Radeon RX 6700 XT 12Gb
- Szabad személyre 2.0 LANCOOL 216RX Black ÜRES Gépház Ingyen MPL
- Apple Watch Series 11 46MM Sport Space Grey Színben 2027.12.23-ig Media Markt Garancia
- Asus TUF Gaming A15 (FA506IU) Ryzen 7 4800H / 16GB / 512GB / GTX 1660 Ti / 144Hz Felújítva!
- Asztali PC , i7 9700 , RX 6600 , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- HP EliteBook x360 1040 G11 - 14" WUXGA Érintő - Ultra 7 155H - 16GB - 512GB - Win11
- AKCIÓ! Philips 223V5LHSB2/00 22 75Hz FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - NZXT N7 Z790 FEHÉR ALAPLAP!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest