- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
Új hozzászólás Aktív témák
-
A Zéé
addikt
válasz
Because #17646 üzenetére
A műszaki ellenőrre gondolsz? Egy ilyen terveltérést simán engedélyezhet ő is amúgy, sőt, az sem lehetetlen, hogy pont ők kérnek hasonlókat... Nálunk is volt olyan, amit mi kértünk, hogy kiválthassunk, de a műszaki ellenőrnek is volt olyan, hogy ő javasolta inkább, hogy használjunk más anyagot...
#17645DamianB
Az enyém 30 lakásos voltDe ez függhet amúgy a kerülettől is, bár idénre elvették tőlük az építésügyet, és ez általában csak lassít az amúgy sem gyors folyamaton.
-
válasz
Because #17581 üzenetére
Nem veszem rossz néven köszönöm a tájékoztatást . Hát bármi lehet nálam is igyekszem oda figyelni. Ahogy utánuk néztem korrekt cég a tulajdonos 20 éve épít lakásokat ez nem jelent semmit de hátha nem üt be semmi nem látok előre . Műszaki át adásnál igyekszem feltárni a hibákat.
-
Brandynew
őstag
válasz
Because #17121 üzenetére
Ja, tudom, hogy az emberek többsége nem hajlandó tenni azért, hogy legyen pénze. Sokan még egy nyomorult állampapírt sem vesznek, inkább ott inflálják a pénzüket a számlájukon, netán a tárcájukban.
Nem értem, hogy miért kéne annak természetesnek lennie, hogy a 8 órás béredből mindenféle takarékoskodás, befektetés nélkül kiperkálj egy házra valót.
-
Brandynew
őstag
válasz
Because #17116 üzenetére
Felsőfokú végzettségem van és jelenleg garantált bérminimum + 50 ezret keresek. Nyilván vállalok plusz munkákat is, de ki nem. Aki házat akar, dolgozzon, nem? Nem panaszkodni kell a fiataloknak, hogy szegények, nem adnak nekik házat, hanem dolgozniuk kell és lesz házuk 30 alatt.
-
Brandynew
őstag
válasz
Because #17111 üzenetére
Az a szomorú, hogy sokan így látják: fiatalok nem vehetnek 50 milliós lakást, ahhoz örökölni kell, szülői támogatás kell, 1+ milliót kell keresni stb. Nálam hitelesebben senki nem állíthatja: ez nem igaz. Azért gondolják így sokan, mert ezt olvassák, ezt hallják és nem mennek utána. Közalkalmazott vagyok, 30 alatt és éppen most van folyamatban az 50+ millió Ft-os házvásárlásom. Szülői segítség vagy más tőke nélkül. Igenis lehetséges, és ha nekem elérhető közalkalmazottként, akkor másnak is. Az állami támogatások nélkül persze tényleg nem 50+ milliós árkategóriában gondolkodnánk, de bármelyik 20 éves fiatal tud magának saját lakást venni, és nem kerül neki többe havonta, mint az albérlet. Tesztelve.
-
monosgeri21
tag
válasz
Because #16970 üzenetére
Ezért veszélyes játék ez így, mert az emberek többsége azt látja, hogy húúú, akkor most önerő nélkül is tudok lakáshoz jutni, dől a lé, nem kell nekem lakástakarék meg kutyafasza. Csak ugye ha kapsz 10 millát, ami épp beépült az ingatlanárakba, akkor gyakorlatilag hiába kaptad meg, 0 az önerőd. És erre a 0 önerőre vállalj még be 3 gyereket...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hobby elektronika
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Apple TV eladó
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 34 VA 165Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest