- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
Topikgazda
Egyreszt kozossegi oldalakon is hirdetnek, meg ismerosok, meg levlistakon... na igen, meg az expressz, regen az ujsag hirdetesei is felkerultek, nem tudom igy van-e me'g.
Masreszt meg a sok ingatlanos hirdetes egyik oka, hogy ha meghirdeted maganszemelykent, hivnak a kozvetitok azert, hogy majd josok penzert ok adjak el a te lakasodat... mar persze csak sikerdijert es probal radumalni, hogy neked ingyen van ha nem hoz vevot. Ellenben mivel elore nem mond semmit a lakasrol, zaklatni fog a remenytelen esetekkel is.
A vicces az volt, mikor hirdettem a lakasom (azert ez meg 2004-ben volt), hogy sajat oldalt dobtam ossze nagyon reszletekkel plusz kepekkel stb., a hirdetesekben par kulcsszo meg a link - panelnel nincs tobbnek ertelme, es akkor meg tobbreszt elfogadtak ugy is. Beleirtam a hosszuba, hogy kozvetitoknek nem fizetek. Erre az egyik visszairt, hogy o meg nem dolgozik ingyen.... Vagy harom kor level kellett, mire felfogta, hogy nem is kertem meg ra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Mobil flották
- Béta iOS-t használók topikja
- Sorozatok
- Autós topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Google Pixel topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- iPhone topik
- További aktív témák...
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Canon Selphy CP1500 Printer /// Számlával és Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 85% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest