Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
- sziku69: Szólánc.
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rap, Hip-hop 90'
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lipton
őstag
válasz
philoxenia #61298 üzenetére
Altalaban egy konyha "tablas munkalap kivagva" (ha nem tomor fa). A "gyari" ajtok nem elfoliazva vannak hanem egyben, ezek sokkal tartosabbak. Asztalos levagatja a lapokat es azutan elfoliaz, sem a vagas nem lesz olyan tueles mindenhol sem az elfolia. Nyilvan asztalos is tehet ilyen ajtot, blum vasalatot de akkor az is annyi lesz es a gyari "finomsagokat" nem tudja legyartatni (mondjuk egy nolte gyari fiokbetet, stb.).
Ugy ertettem, hogy ennyi ev alatt egy ajton sincs el- vagy sarokserules vagy egyeb deformalas, csukodik minden ahogy kell, nincs allitgatas, logas...
Nalunk egyedul a munkalapon van par nyom mar de az sem veszes plane ennyi ido utan es amennyire a gyerekek kalapaltak
-
szokeherceg
tag
Sziasztok, lábazatot szeretnék csinálni a házra, és a kerítésre is. Szerintetek milyen fajta/színű menne ehhez a házhoz? Kép
-
maglew
aktív tag
Sziasztok!
Yató, Kingtoni vagy Unior szerszámokról mi a vélemény?
Az Uniort nagyon ajánlják de szinte alig lehet kapni, és nincs szerszámkészlete (egységes doboza)
A Yatonak van csak nem tudom milyen minőség. Melyik a jobb, megbízhatóbb?köszi
-
Met
Topikgazda
-
Lipton
őstag
Nem tudom mire gondoltok, de nincs olyan, hogy KIKA konyha. Vannak alap "szalagkonyhak" és különböző márkák is. Mi sok éve ott rendeltünk Nolte konyhát. Nagyon profi, minőségi, ilyet egy bármilyen asztalossal soha nem fogsz csináltatni hiába teszi be az xz vasalatot. Nem lapra szerelve, hanem egységenként egyben jön a gyárból. Egy fólia nem jött még fel sehol...
Sütőben van biztonsági kapcsos ajtós és olyan is, aminek több rétegű szellőztetett ajtaja van, egy óra után is csak langyos.
Amit javasolhatok az a 2 sütő ha "belefér", most biztosan úgy tervezném.
-
-
bazsimano
őstag
koszonom es Neked is dh66e!
igen. ezzel a mikros dologgal ovatosan...bar a mostani lakasunkban is ugy van, hogy a huto folott van...helyszuke miatt...es neha eleg ovatosan kell kivenni a levest belole
igen tudom hogy van olyan suto aminel van gyerekzar... de itt inkabb az h felmelegszik az uveg na meg hogy ne nyomogsassak
:
ajanlott konyhabutoros bolt van? vagy inkabb asztalos? vagy inkabb ikea?
persze tudom, hoyg penztarca fuggo... -
Met
Topikgazda
válasz
bazsimano #61279 üzenetére
Nem baj mert van köztük egy bútorlap.
A sütőkön (vagy legalább is van olyan) szokott lenni gyerekzár, magára nyitni nem tudja viszont azt nem tudom hogy az üveg mennyire szokott meleg lenni, azzal még lehetnek gondok.
Nem kell beépíthető mikró, az olyan felső szekrény aminek az aljában van egy luk a mikrónak [link]
De van olyan is hogy mikrót sütőt tudsz beletenni.[link] -
dh66e
veterán
válasz
bazsimano #61279 üzenetére
Van olcsóbban is
Nyugodtan teheted a sütőt a hűtő mellé mivel mindkettő beépített így saját belső szigeteléssel rendelkezik.Minimálisan persze melegíti az oldalfalat de ez nem fogja befolyásolni a működését ha a szellőzés hátul és alul meg van oldva.
Sütő fülé csak akkor szabad mikrót rakni ha el is éri az ember.Sok szenvedést láttam már emiatt,mert tök jól néz ki,de amikor magára billenti az ember a jó meleg leveskét.... -
bazsimano
őstag
az nem baj, hogy sutot a huto melle teszem? nekunk ez volt az elso gondolat,hogy balra hutzo mellette suto. a kozepmagas ugye a gyerkek miatt, hogy ne erjek el...hat hogy mi a kozepmagas.? ha pultmagassagba gondoltam. es akkor foleg be lehet tenni a mikrot. kizart a beepitett mikro mert ahogy elneztem azok 100ezer korul vannak...annyit meg nem adok ki egybeepitett mikroert!
-
Met
Topikgazda
válasz
bazsimano #61277 üzenetére
Bal sarokba a hűtő, mellé a sütő (vagy fordítva), viszont akkor szerintem rendes magasságba tedd a sütőt hogy alatt teljes értékű szekrény legyen. Milyen az a középmagas?
Mikró meg a felső szekrénybe mert a pulton már nem lesz hely. A főzőlap ott jó mert kiveszed a hűtőből a cuccot, kirakod a pultra, előkészíted, tovább teszed a főzőlapra és onnan az edényeket továbbteszed a mosogató felé. -
bazsimano
őstag
sziasztok!
egy kis segitseg tanacs, tippkellene. konyhapult elrendezes...egy picit szerencsetlen a helyzet, hiszen kiadtak jo a mosogatonak legjobboldalt kell hogy legyen, mivel nem lenne eleg lejtese a csoveknek...
a fozolap mindegy hova kerul.
amit szeretnek hogy a suto az kozepmagasan legyen a gyerkek miatt.
bele kell h ferjen huto
mosogatogep az kulon lesz
fozolap 4es sima semmi extra.elore is kozsonom!
-
Met
Topikgazda
válasz
Intel fan11 #61255 üzenetére
Nem hiszem hogy garis feltétel lenne az oldallap mert az nem tart semmit a kádon.
A gyári láb használatát szokták előírni.
Ha csempézed lehet hagyni szerelőnyílást hogy a lefolyót el lehessen érni, akár egy műanyag ajtó, akár egy csempézhető műanyag ajtó és akkor nem látszik, esetleg az ytongon hagyni egy lukat és a csempét ami lefedné azt szilóval berakni. -
SzlobiG
félisten
válasz
Csabroncka #61106 üzenetére
Beszéltem vele azt mondta, hogy ez természetes, hogy külön lesz húzva es alapból cat6-os ftp-t szokott húzni szóval nem lesz gond.
-
momo2828
tag
Igen
Ha ez még segít, bekarikáztam home made alaprajzon is.
-
momo2828
tag
Főfal bontás ha már felmerült téma, nekem is lenne ezzel kapcsolatban egy kérdésem. Csináltam egy móricka ábrát paintben, hogy mire is gondolok. [kép] A kép egy L alakú folyosó sarkának a belső részét mutatná. És mivel régen ajtó volt oda kitalálva, a sarkonál van egy kb 10 cm-es rész, amit szeretnék onnan eltüntetni, mert már csak útban van. De mivel főfal volt régen, nem tudom hogyan kéne eljárni. Szerintetek mire számítsak? Kell-e felmérni valamit ilyen apróság miatt, hogyan szokták az ilyet megoldani?
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz
Csabroncka #61233 üzenetére
Hú, ez elég kulturált lett.
Nálunk még vélhetően a gyári pozdorja(?) ajtók vannak, ami kb 60 évet jelenthet, de ha cserélve is volt, akkor sem hiszem, hogy 30-nál sokkal fiatalabbak lennének.
Itt nincs műanyag, csak zománc(?) festék, a tok is csak festett. Esetleg előtte állapotról van képed, hogy milyen volt? Mert ha ilyesmi, mint a miénk, akkor egy konkrét munkamenetet írhatnál. -
föccer
nagyúr
válasz
Intel fan11 #61262 üzenetére
Akrilt elvileg lehet javítani. De nem ajánlott, mert jó nem lesz.
üdv, föccer
-
törölt tag
válasz
Intel fan11 #61258 üzenetére
Egyik házat nem rég adtuk át, ott volt Ravak kád, és vettek hozzá gyári Ravak fényterápiát.
Egyszerre, egy helyen vették meg ezeket, hivatalos forgalmazótól.Meg lett nekik mondva, hogy ha belerakják akkor ugrik a kádról a garancia... A beépíttetésre nincs gyári lehetőség.
-
YAS-dude
őstag
válasz
Intel fan11 #61255 üzenetére
A ravak elég szigorú a garanciával, szerintem kérdezd meg őket.
-
oszi666
őstag
válasz
AndrewBlase #61254 üzenetére
igen ettől féltem... eleve rossz ötletnek tűnt
-
Intel fan11
őstag
Üdv! Addig eljutottunk az asszonnyal, hogy aszimetrikus kádat választunk ravak rose II sarok kádját! 150x105 cmes. Szélességre pont befér a kád és hosszára csak 105 centit foglal el a térből a 140x140-es helyett! Következő kérdés a kádhoz vegyünk 40-50 Kért előlapot vagy jó a burkoló álltal fel csempézni? Őszintén nekem a csempézett jobban tetszik és olcsóbb is! DE! Hallottam olyat ha nem veszek előlapot és beburkoltatom elvész a kád gari + ha a kád sérül vagy vmi szét kell verni a fürdőszobát! Mi az igazság?
-
oszi666
őstag
sziasztok, nem találtam pont megfelelő topicot (ha van akkor elnézést, írányítsatok át), de lenne egy kérdésem
Lehet-e a gázóra alá, villanysütős gázrózsás tűzhelyet tenni? Jelenleg elég rossz helyen van a tűzhely, és arra gondoltunk odébb visszük kb egy méterrel. Így azonban közvetlenül egy gázóra alá kerülne. A gázóra és a hátsó lángrózsák között kb 30cm magasság-távolság lenne így. A fővezeték a tűzhely mellett futna. Közvetlenül gázcső ezenkívül nem futna a tűzhely mellett, felett, így tényleg csak a gázóra a necces. Nem tudom, mennyire lenne ez balesetveszélyes, mennyire bírja a hőt, és egyáltalán szabályos? -
pjen
félisten
válasz
#03969024 #61251 üzenetére
Most már építéshez se nagyon kell engedély,csak bejelentés.Most akarják 300 négyzetméterre emelni a határt.De ez nem uj építés,gondolom már kapott lakhatási engedélyt.Mondom tesómék tavaly végig járták az utat.Villanyt megcsinálta haver a művek ügyintézés 50000ft.Stb.A falakat ha nem tartó oda teszed ahová akarod,ha tartó akkor is max rád dől.Max az utca frontot nézik.Ablak cserére,hőszigetelésre sem kér senki engedélyt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Maximális teljesítmény és biztonság, csak az ARCTIC mx-4-el! Adj új erőt a gépednek!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest