- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- BITBOYS: Milyen bojlert vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- [Re:] Deezer - A francia Spotify?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
Na engem ez erdekelt legjobban, meddig milyen szamlak gyujthetoek.
"A támogatás a lakáson végzett építési tevékenységek befejezését és a számlák kifizetését követően 60 napon belül, de legkésőbb 2022. december 31-ig igényelhető. Több számla esetén az igénylési határidő számításánál a legutolsó kifizetési időpontot kell alapul venni."
Ezek szerint gyakorlatilag 22 okt.30-ig gyujthetem a szamlakat, ha utolso nap veszek egy doboz csempet. (Nyilvan sarkitva... de mondjuk kihivok egy vizszerelot hogy csereljen ki egy csapot, vagy ledumalod azzal aki mar ugyis szerzodik veled, hogy 1.5 ev mulvara is tervezzen be egy helyszini ellenorzes nevu, kulon fizetendo tetelt, amit vagy kersz vagy nem.)
Jol ertem, vagy lattok mas akadalyt? [Nem mintha nem fizetnem ki es lennek tul mindenen mielobb, de hogy honnan lesz vallalkozo azt nagyon nem tudom. Bar gondolom megindul majd a hirdetesekben hogy felujitasi szerzodessel is kitetel...] Legeloszor korrekt ablakos/redonyos ceg kene nekem mielobb, ha tud valaki olyat aki Pomazon vallal, irjon mar email elerhetoseget maganban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus TUF Gaming A15 (Ryzen7 7435HS + RTX 4060 8GB) gaming latop eladó (bontatlan+garancia)
- Palit Infinity RTX 5070 12GB GDDR7
- MacBook Air 13 M3 Retina Midnight - 16GB/256GB eladó (bontatlan+garancia)
- Switch OLED - 2027-ig garis - makulátlan, tokkal és minden tartozékával
- Makulátlan Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5 5500u(12x4.0Ghz)12-20GB RAM,SSD+HDD
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged