Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rák
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bandus99
őstag
Addig toltottem ki a hianypotlast, amig a csatolando anyagokhoz ertem, ott feltoltottem a hianyzo 1 db dokumentumot, utana ellenorzes 0db hiba es bekuldtem. A kovetkezo oldalon a szamlak reszletezeset nem toltottem ki, igaz a szamlaknal semmi valtozas nem volt.
Megjott a tamogatoi irat.
Erdekesseg, az beadaskor nem kert taj szamot, a hianypotlasnal mar kert taj szamot is.
Ezt az en esetemben sikeresen elutottem, 030-.... helyett 060-....-t irtam be.
En eszre se vettem, de felesegemet felhivtak es rakerdeztek nala a helyes taj szamra, utolag mondta, mikor mar megerkezett a tamogatoi.
Hogy miert pont Ot hivtak, mikozben az en szamom nem stimmelt es az egesz az en nevemen futott, azt nem ertem, mindenesetre kijavitottak gondolom es elfogadtak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest