- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daemon09
őstag
Sziasztok!
Lada racing clubhoz nem tud valaki magyaritást, vagy legalább angol nyelvet? Oroszul elég nehéz csinálni valamit benne. -
whitedevil
csendes tag
Sziasztok ,WHITEDEVIL vagyok, a segitségeteket kérném van egy 8 éves unokaöcsém és karácsonyra a Lada Racing játékot kérte hogy szerezzem meg neki és fogalmam sincs,hogy honnan tölthetem le.
Aki tudja küldje már el e-mailbe,elöre is köszi!cim:whitedevil@citromail.hu
-
LALA_kiraly
őstag
Én most próbáltam felrakni, de sehogy nem ment...
-
Hack3er
őstag
Szerintem ez a játéksz@r, Még ugy az elején kiváncsi voltam rá de most már nem érdekel.
Változatosabbra is csinálhatták volna az oroszok.
-
kovics87
csendes tag
Sziasztok!
Én megpróbáltam felrakni a 3 lehetséges módon, de így sem indult el.
Valaki tudna segíteni?
Előre is köszi! -
Kiskokó
veterán
Jah! Kötelező olvasmány és még csak dogát se kell irniuk belőle és nem is 200 oldal .. mákosak..
ON.:
nah van új windowsom emg uj directx meg minden vacsi új .. felrakom a játékot és megitncsak a feljebb emlitett hiba.. nah mostmár a tököm kivan.. mia faszom lehet a baja... Farkam ottó má he.. -
custo
csendes tag
Csáztok még most nézem ezt az oldalt és nekem nagyon tetszik
De azt nem tom hogy lehet elindítan a gamet mert nincs hozzá crack!!!!!!!
majd léccci szoéjatok ha van!!!!!!!! -
Kiskokó
veterán
CSI ja csak elirtam

Hát majd meglátom nemtudomhogy ti hogy játszottaok vele de egy magyar oldalon már vanank hozzá patchek.. két hivatalos patch emg egy fizika javitó patch + 2 hangjavitó patch is azokkal próbálkozott már valki mert ha azok nemlennének én lesazrnám de igy higy nemtudom azokkal milyen igy érdekel.
Google.com és asszem ''Lada racin'' igy keress rá NEMKELL G a racin végére ! vagy majd belinkelem.. -
Kiskokó
veterán
Helló! kölcösnbe kaptam ezt a ''gyöngyszemet'' hogy kipróbáljam de !
Ime az eredmény inditás után a betöltöképernyőnél megáll és kilép ezzel ! Oka ? és megoldás ?
[link]
üdv djsaabe
[Szerkesztve] -
P.Dude
őstag
Hát a játékról van egykis véleményem:Nemigazán jó!
egyrészt a grafika semmi,másrészt az irányítás és mindennek a tetejébe sok vasat követel ezáltal akadályozza mások örömét.Angol verziót nemtaláltam hozzá csak oroszul tudtam játszani.
Nos azért jójáték valamennyire hiszen orosz gyönyörűségekról van szó! -
mycso
veterán
Demo nincs, de nekem megvolt a tljes, és gyóóóóóóóó.
Úgy letöröltem, hogy még.
Orosz a menü /ez még talán el is ment volna/
De a grafika......
Celerond 2.26@3GHz + 6600GT + giga ram még közepes beállításon is meg-meg akadt LOL
A grafikája, így kinézetre, egy az egybe Street Legal Racing.
Az autó mozgása, irányítása .. hát kb, mint annakidején a Stunts /na jó a stunts valamivel jobb volt
/
Tehát egy nemteljesen szép grafikával, elb@szott motorral megírt játék.
Ja és 4 giga körüli a mérete
Egyszóval: hulladék
Nem ajánlom senkinek. -
P.Dude
őstag
egyépként a játéktopic címét nemkéne átjavítani Lada Racing clubra?
De ha jó ígyis akkor nekem 8! -
cslala
csendes tag
Jó kis autó volt az a 1200-s lada.

-
cslala
csendes tag
Na most aztán lehet nosztalgiázni!!!
-
joshua7
veterán
Úristen, ez valami hihetetlen gyenge játék.

Nyomtam 5 percet, de uninstall izibe...
[Szerkesztve] -
net84
őstag
nincs a gammának valami ''demo''ja? Millen gépigénye van?
-
BlacKSouL
addikt
Ma játszom egyet a LADA szimulátorommal. Nincsenek benne bugok, nem kell hozzá crack, nincs nagy gépigénye, jó az irányíthatóság, bár kicsit régi a motorja. JA, és elég sokat fogyaszt már százon...DE szeretem!...

-
fasyrt
őstag
Ha jól értem a játék olyan kiett, mint a magyar narancs: nagy gépigényű, gyenge, de legalább ''A'' Ladákról szól.
Pedig figyeltem én is a topikot, de így nagyon sajnálom... Remélem párév múlva felkarolja valami nagyobbacska cég, és csinál belőle egy minőségi darabot...
-
Kiskokó
veterán
Hát mert ha még lenne hozzá angolosítás... pl haverom KÖHÖM letöltöttte.... és nemtudja elidnitani vagy mit beszélt nekm mert hogy orosz..... én meg nem warezolok meg oroszt a faszom szed le...amugy tapasztalatok a játékról ?? pl a kocsik irányitás van oylan mint Street legal redlinban ? a városban szaggat ?? milyen konfogon hogy megy ?
-
CYBERIA
őstag
Gyorsan meghalt a topic.
-
Webmatyi
csendes tag
Sziasztok!
Van egy eladó Logitech Momo Racing Force Feedback kormányom. A garesz már lejárt, de kb. 20-25 órát használtam összesen. Kifogástalan állapotban van.
Az ára 20.000,- Ft.
Mobil: 30/90-34-567 -
mycso
veterán
Én megmondtam a videók meg képek alapján, hogy kb Street Legal minőség, és ahogy látom beis jött.
-
Csotke
tag
Háááááááát

Ez egy guriga taknyot sem ér....pedig jó ötletnek tűnt a LADA feeling..de kicsit megcsinálhatták volna komolyabbra is....ez igy szerintem nagyon sovány.
Még úgy is ha nem hasonlítgatjuk más autos játékokhoz.
Brühühüh...aszittem jobb lesz. -
-
muxi-muxi
senior tag
Látom ömlik a fika meg a flame... VAN OLYAN ROSSZ JÁTÉK, MINT A JUICED VOLT???
-
Agostino
addikt
Azért emberek ne nagyon terelődjön el a téma warez fele ha egy mód van rá, mert különben nagyon hamar elszürkül a topic neve. Nem szemét akarok lenni, de tényleg ezt ne, vagy ha igen, ne itt.
ÜBER VÉDELEM EGY ILYEN SZAR JÁTÉKHOZ!!!
Akármilyen rossz is a játék, idő lett beleölve, pénz lett beleölve, türelem és szorgalom. Teljesen természetes, hogy levédik, és meg is értem őket. -
ssolitude
őstag
Az motion blur vagy hibás a monitorom?

![[kép] [kép]](http://kepfeltoltes.hu/060321/lada_2006-03-20_08-49-37-37_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)
-
ssolitude
őstag
Orosz tuning:Mit akasszak a visszapillantóra?Wunderbaum-ot

![[kép] [kép]](http://kepfeltoltes.hu/060321/lada_2006-03-20_08-27-55-21_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 12S 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Újszerű Dell XPS 13 9310 - 13.4" FHD+ i7-1185G7 - 16GB - 1TB - Win11 PRO
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Aki tudja küldje már el e-mailbe,elöre is köszi!