Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- gerner1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
A többek között a Grand Theft Auto 3ról elhíresült Rockstar Games egy vadonatúj bűnügyi játékot jelentett be , amely a negyvenes évek Los Angeles-ében játszódik. L.A. Noire-t a Team Bondi nevű ausztrál fejlesztőcsapat hegeszti és címét és témáját valószínűleg az L.A. Confidential című híres film noir ihlette meg. Az L.A. Noire egy Cole Phelps nevű rendőrről szól, akinek az 1947-es Los Angeles bűnözőivel kell felvennie a harcot. Az alapfelállás hasonlít a GTA játékokhoz, azaz most is adva van egy részletes és nagy város, amit bejárhatunk, de a történet teljesen lineáris, és lényege nem a szabadság, hanem a nyomozati munka. A játék új technológiai bravúr segítségével teszi hihetetlenül élethűvé a szereplők arcát, akikről a kihallgatásokkor a hanglejtésük és a mimikájuk alapján kell eldöntetnünk, hogy hazudnak-e vagy sem.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ti Bo
aktív tag
válasz
SenorGrande
üzenetére
Jegyzetek, bizonyítékok és történések alapján elég jól kivehető a hazugság/igazság, a "talán" rész ami kicsit furcsábban értelmezhető.
-
gyimger
őstag
válasz
SenorGrande
üzenetére
A hozzászólásom kettővel feljebb. Ha Te is úgy élted meg a mechanikát, mint én, akkor sajnos ki foglak ábrándítani. Számomra teljesen érthetetlen a kihallgatás, következetlen az egész, a játék gyakran önmagának mond ellent, hiába próbáltam többször. A karakteren hol így, hol úgy mutatkozik a hazugság, hol elfogad egy bizonyítékot, hol nem. Én feladtam rég.
-
SenorGrande
senior tag
Ötletem nincs, mi alapján kell kitalálni, ki hazudik, ki mond igazat.
Az egyértelmű bizonyítékokat leszámítva, számomra ez színtiszta találgatás. Nézhetek mimikát, gesztusokat, nekem nem mondanak semmit. Mi a nyitja? Valami tipp? Így nem túl élvezetes a játék. -
gyimger
őstag
Amit átkozottul utáltam a játékban, amikor megjelent, és átkozottul utálok most is, hogy leárazva megvettem, az a *******, túlbonyolított, *********, aljas kihallgatás rész, ami egy ******** káosz, egy szabályok és következetesség nélküli katasztrófa. Minden spoiler nélkül, de amikor több bizonyítékom is van arra, hogy a tettes ott járt/elkövette, hiába mutatok mondjuk az autójára vagy a fegyverére, ami tudom, hogy az ő tulajdona, a játék a képembe röhög, mert nem egy tanúvallomást vagy egy harmadik bizonyítékot mutatok be, mert a játék elképzelése szerint csak egy megoldás lehetséges. Az egyik DLC-ben is mi az már, hogy bizonyítékom van a két fickó kapcsolatára, amikor a "KÉTELKEDÉS" is bőven elég, a fickó kiröhögi a bizonyítékaimat, egészen a harmadik kérdésig, ahol meg kételkedtem abban, hogy igazat mond, ODA MÁR JÓ lett volna a bizonyítékom. Ilyenkor mindig kilép, átvezető végignéz (újra és újra), beszélgetés, másik lehetőség kiválasztása. A palinak EGY ARCIZMA SEM RENDÜLT, holott azt kellene állítólag figyelni, mégis "hazudott", pedig elhihettem volna, amit mond, nem változtatott volna semmit. Ez az egész olyan bazi nagy káosz, hogy már netről nézem a válaszokat, mert ennek így semmi értelme nincs.
A remasterben megváltoztatták, hát sokkal jobb nem lett.

-
Ti Bo
aktív tag
-
Ti Bo
aktív tag
BÚÉK mindenkinek!
-
Ti Bo
aktív tag
Sajnos Social Clubbal sok a gond.... Én is csak azóta örülök amióta Xbox-on játszom, a steam-es változatommal sokat kínlódtam anno (volt egy rész ahol kifagyott, pedig a steam telepítette az akkor friss patch-et, raktam új drivereket, új hardvert, de kékhalállal meghalt egy résznél).
Nem tudtok róla, terveznek bármilyen ebben a korszakban játszódó játékot?
-
HS 2142
őstag
Nemrég vágtam volna bele a játékba steamen, de úgy tűnik nem egyedi jelenség a google kereséseim alapján a problémám, miszerint a "Social club services are experiencing technical difficulties." hibaüzenet fogad, és nem tudok belépni a profilomba. Ez csak időszakos vagy lehet rá valamilyen megoldást találni? Kár hogy a Rockstar erőlteti ezt a dolgot a GTA4 óta, miközben a PC-s táborral nem igen foglalkoznak, ennek ellenére meghagyják ezt az SC névre keresztelt bughalmazt, hogy boldogítsa a népet.
-
Ti Bo
aktív tag
válasz
stefa1987
üzenetére
Szia
Sajnos több helyen olvastam, hogy nem igazán szereti a win 8-10-et a játék. A hivatalos Rockstar LA noire helpdesken is volt már kérdés, írták, hogy a hangkártya beállításain kell variálni: "Solution: Try a few different Bit Rate / MHZ settings on your sound card and speakers in your System Setup. I simply changed this to a slightly different setup, one Win10 works with, and the game instantly started working again".
-
stefa1987
csendes tag
Sziasztok!
Egyik ismerősöm megvette eredetibe ezt a játékot. Szépen feltelepítettük, de amikor elakarjuk indítani semmit nem csinál a gép. Windows 10 van a gépen. Rendszerkövetelmény megvan. Valaki találkozott már ezzel a problémával?
-
Ti Bo
aktív tag
-
fpeter07
veterán
Beszereztem a játékot hosszú idő elteltével. Egészen érdekes. Tulajdonképpen egy '40-es évekbeli GTA. Egészen furcsa, hogy nem kell kipofozni az illetőt egy autólopásnál, hanem csak úgy kiszáll belőle. Két dolog zavar a játékban. Az egyik, hogy a grafika az valami botrányosan gyenge. Nem tudom, hogy ez a sötét kép grafikai hiba a gépemnél, vagy így akarták hangulatosabbá tenni a játékot. Olyanok a fények is, mintha gyertyákkal világítanának. Kvázi vakon kell közlekedni. A másik zavaró dolog, hogy a párbeszédek nem életszerűek. Hirtelen hangnemváltás, terelések, miegymás. Kicsit frusztráló, hogy a delikvens elmond egy mondatot, és egyből meg kell mondanom, hogy együttműködik-e, vagy csak húzza az agyamat. Nagyon nehéz kiválasztani a "jó" választ. Pláne úgy, ha egyes esetekben a vádlott nem is a kérdésemre válaszol. (?) Nagyjából a kérdések felét találom el, ami szerintem egészen jó arány.
Nem játszottam még ilyen nyomozgatós játékkal, ahol a kihallgatásokon van a hangsúly. Várom a továbbiakat, eddig nem teljesít rosszul a játék.
-
TheProb
veterán
Üdv!
Van most cloud save (steam és/vagy social club) a játékhoz vagy sem? Mert úgy tudom kéne lennie, ehhez képest szerettem vna folytatni a játékot és nincsenek meg a mentéseim, beléptem SC-be is, de semmi. Marha bosszantó...
-
Ti Bo
aktív tag
Látom elég halott erre a pálya... Nem tudja valaki egészen véletlenül, hogy az újságokat meg tudom e nézni utólag valahogy? A 20 jelvényt is összeszedtem, de azokkal kapcsolatban nem is látok semmit csak az új ruhát amit kaptam értük.
-
Soulx44
csendes tag
Sziasztok!
Megvettem Steamen a L.A. Noir-t feltelepítettem de amikor rányomok hogy launch game nem csinál semmit nem dob ki semmilyen hiba üzenetet mi lehet a gond? (win7)
-
Tsumaas
senior tag
Üdv!
Van valakinek ötlete a mikrolagg problémára? A netet böngészve nem sok értelmeset találtam...

-
killer095
őstag
Sziasztok segítséget szeretnék kérni , ugyanis felraktam a játékot + a legujabb patchet , utána pedig a magyaritást .
de a játék inditás után hibauzenettel kidob.
ugyan ez a helyzet magyaritás nélkül is!
valami tipp? -
Faterkam
addikt
-
Ryder62
őstag
Srácok, a játékba milyen angol tudással érdemes belevágni?
Tudom, van hun felirat hozzá de már csak azért is angolul akarom végigjátszani majd hogy gyakoroljam a nyelvet.

-
MrTwister
őstag
Sziasztok!
Megvettem Amazon.co* akcióban a játékot. Azt kérdezném tőletek, hogy valami textura javító mod vagy egyéb mod ami pl. A.I.-t javít nincs-e a játékhoz? Köszi. Magyar végigjátszás esetleg(nem muszáj youtube-os, jó szöveges is
)? -
albert8
veterán
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
GoodSpeed talán tud segiteni. Emlékeim szerint ő azon futtatta.
-
GeneraL_XTX
veterán
Sziasztok!
Játszik valaki win8pro-n?
Megvettem steamen, de az istennek se akar elindulni
Állandóan azt írja ki hogy az L.A. Noir működése leállt. Próbáltam offline módban is, mindenféle beállításokkal, de semmi, meg se moccan.Catalyst 12.11beta van fent, ez a legújabb.
Valakinek valami 5lete?
-
chatran
őstag
A magyarítás az 1.3-as verzióig tökéletesen működött, de a múlt héten kijött egy tök fölösleges patch, amivel kissé szétzilálta a magyarítást, de még akkor is viszonylag jól működött. Aztán pár napja kiírta, a Steam, hogy átkonvertálja a fájlokat, meg letöltött egy kalap hiányzó fájlt. Na innentől annyi volt a magyarításnak.
Gondolhatod mennyire örültem, 2 küldetés volt vissza a végéig.
A magyarítás fórumán a készítő azt ígérte, hogy még az idén megcsinálja a legújabb patch-hez a fordítást. Reméljük így lesz. -
Ti Bo
aktív tag
-
chatran
őstag
Van egy olyan achi, ami azt mondja, hogy a menekülő gyanúsítottra rá kell ugrani. Ezt, hogyan tudom megcsinálni? Próbáltam jó párszor utánuk futni, de sosem tudok elég közel kerülni hozzájuk, mindig gyorsabbak nálam. Valahogy lehet a futást is gyorsítani?
-
chatran
őstag
Nekem a kb 30 játékóra alatt eddig mindössze egyszer fagyott ki. Win7 64, GTX560Ti, I5 3570k.
Nekem azzal van bajom, hogy a karakter rendszeresen beakad a szűkebb helyekre. Ilyenkor őrülten nyomogatom az iránygombokat és kb egy perc után azért valahogy sikerül megmozdítani. -
Ti Bo
aktív tag
Másnál is volt/van olyan problem, hogy random kilép a game? Sőt úgy megfagy, hogy van, hogy magától újraindul, de van, hogy csak a reset gomb segít rajta. Volt egy bios frissítésem emiatt (csak az LA Noire csinálta, kék halállal halt meg) utána jó lett, de ma megint megfagyott csak nem kék halállal hanem a fent leírtak szerint. Az előbb kb 1 óra játék után, előtte pedig alig léptem be a játékba, beszálltam az autóba és KO...
A játék eredeti, steam verzió, mindenből a legfrissebb driverek vannak, win 7 64bit home edition az op rendszer.
-
Ti Bo
aktív tag
Kinek mennyi idő volt a végigjátszás?
-
törölt tag
Helló, két kérdés lenne:
1. L.A Noire Windows 8-on jól fut? Igaz a frissítési varázsló nem jelezte, hogy gond lenne vele, de még nem tettem fel a 8-asra.
2. Elvileg a mentésekkel nincs gond újra rendszeren, mert használja a Steam Felhőt nem?
-
chatran
őstag
A magyarítás felrakása után nektek is német nyelvű lett a Social Club?
-
Ti Bo
aktív tag
Plz help! Újra kellett raknom a win 7-et és ezáltal ugye a steamet is. Úgy emlékeztem, hogy megmaradnak a mentéseim, de csak a new game opció él....
-
aero.
veterán
A marihuánás küldetés (asszem a drog részleg 2. küldetése) francia feliratos a magyarítással.

-
ogi88
tag
Sziasztok!
L. A NOIRE játékba elakadtam. Annál az ügynél vagyok ahol ezüst dollárok vannak. Milyen szöveget kell kirakni az ezüst dollárokbób, hogy jó legyen? -
törölt tag
Érdekes dolgot tapasztaltam : Windows 7 alatt nem rendszergazdai fiók alól tölt de megszakad a betöltés és visszavág a launcher-be. Steam-es 1..3 -as verzió. Sőt rendszergazdai fiók alatt is UAC ablakot dob, de ott legalább megy. Az első játék amelyikkel ilyet tapasztalatok

-
Norbi14
senior tag
hm, de kevés hsz van

Windows 8 alatt valakinek elindult? szinkronizálás képernyőnél nem megy tovább -
pocokxx
Közösségépítő
Sziasztok!
A játék fix 30 fps ével lehet valamit kezdeni? Egy 6770em van és 1440x900 as felbontáson játszom, de meg-megakad és szinte mindegy, hogy milyen grafikai beállítások mellett... Nincs véletlen valami ötletetek....?
-
Sonja
nagyúr
Tölthető is a magyarítás!
Igaz, egyelőre még nem a végleges. -
albert8
veterán
Ahogy keresem lehet lesz magyaritás
A fordítás elérhető lesz: 2012. augusztus 8 -
Ti Bo
aktív tag
Végre megvan eredeti Steam-es változatban a Complete Edition. Annyi lenne a kérdésem, hogy a patch-ek automatikusan telepítve vannak a steam által vagy nekem kell felrakni? Merre találom őket, honnan érdemes leszedni? Előre is köszi aki tud segíteni!
-
BMWFan
senior tag
-
chungee
addikt
Steam-es verzióm van. Viszont akad mint a diafilm. Mitől van

Asus P5K-E || E6550 alapfesz || HD4850(RV770)+Accelero S1 || KINGMAX 4*1GB 800mhz RAM -
MichaelSD
őstag
válasz
TheStigKrisz
üzenetére
Nekem Steames verzióm van, de azzal nincs gond.
-
TheStigKrisz
tag
Van egy problémám:
Megvettem a játékot amazonról, le is töltöttem, feltelepítettem, de amikor elindítom a játéot, akkor elkezd patchelni, de a patch telepítését nem fejezi be. 10 perc után is még 100%-os állásnál van és ennyi. Többször is újraraktam a játékot,de semmi. Valami ötlet?
-
sziasztok
a social club mindenképp szükséges ehhez a játékhoz?
nem szeretném összepiszkítani vele a gépem -
Ti Bo
aktív tag
Vannak már patch-ek amik egy kicsit javítanak a futás teljesítményen?
-
Đusty
addikt
-
törölt tag
Van ehhez a játékhoz magyarosítás mert én nem találtam. Így hiányos angol tudással meg még az első küldetésen sem tudtam túljutni

-
Darth_Revan
veterán
The Black Ceaser-t csinálom most, de elakadtam. Nincs kihallgatáshoz elég bizonyítékom a helyszínt meg nem tudom elhagyni megkeresni, mert akkor game over ("Suspect left behind" vagy valami ilyesmi). Ilyenkor mi a teendő, ha 100%-ra hajtok?
-
3RROR
aktív tag
Sziasztok.Nekem lenne egy olyan problémám hogy:
LA Noire - The Consul's Car a küldetésAmikor Anna Rodriguez-zel beszélek akkor csak 1 kérdést tesz fel neki és nem emyg tovább a történet.Próbálnám megnézni a kiszászlót meg a kerekeket a sufniban de nem engedi...Ötlet?
-
vhunor
őstag
Jött DX11 peccs, töltsétek!
-
vhunor
őstag
Emberek, biztos én vagyok vak, de egy nyomorult filmtekercset sem találtam eddig, pedig már a játék 70%-ánál tartok. Egyáltalán hogy néznek ki ezek, nagyok/kicsik, hol vannak? Nem hiszem el, hogy elvileg 50 van belőle és még egyet sem láttam.
-
Gabexsz
csendes tag
Le szedtem az L.A. Noire-t de amikor feltelepítem és meg nyitom gondolkodik a gépem egy picit de utána semmi.
Próbáltam frissíteni a gépet, töltöttem új crack-et, de semmi változás. Valakinek volt már hasonló probléma 
-
vhunor
őstag
SPOILER
A Black Dahlia/Werewolf ügyek tényleg így érnek véget, hogy a lelőjük a fickót a templom alatt? Egy kicsit jobb befejezést vártam erre
. -
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Köszi, megpróbálom!
Új hozzászólás Aktív témák

- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Jövedelem
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Crimson Desert
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- alza vélemények - tapasztalatok
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8265U I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Z790 / I5 14600KF / 4070Ti Super / 32GB DDR5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ultra 5 245KF / RTX 5060 / 16GB RGB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- 275 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest