Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Egy korszak vége
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig II.
- Digitális Állampolgárság Program
- Karácsonyi pofára esés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kidus
őstag
Probaltam, nem konnyu.
De ha valaki komolyan foglalkozik vele, es ismerosi korben is vegigkerdez par embert, esetleg itt is segitseget ker, kerdez ( van eleg sok allatbarat ), korulnez mas, allatokkal foglalkozo forumokon, kozel sem lehetetlen feladat.
Emellett szerintem az altatas a legutolso megoldas, ennel meg egy menhely is boven jobb. Ha mar penzrol van szo, odautazni a macskakkal, es beadni oket boven olcsobb, mint kifizetni az altatasukat. A lapattal fejbeveregetesrol meg inkabb nem nyilatkozok, mert biztosan megbannam.
Emellett, ha valakinek nem kicsi problemai vannak ( diagnosztizalt depresszio es tarsai ), nem biztos, hogy megfelelo gondozoja tud lenni barmilyen allatnak is anelkul, hogy megfelelo ellatasban reszesulne o maga is.Assuming Control
-
isapeti
aktív tag
Hát b@zmeg... bocs, hogy élek!
Jó, hogy nem írtam pontos címet az adatami közé, mert már tuti le is mészároltatok volna, hogy
ilyeneket írok... biztos csak én nem érzem, hogy ez aljas geciség volt a részemrôl
Vegyétek az ÖSSZES hozzászólásomat semmisnek, sôt, ha kedved van bannolhatsz is, vagy
vmi...
nem reagáltátok túl 1 iciripicirit?
Hiteles forrás-nem hiteles forrás, fórumos duma - ez alapján RÁD miért kéne hallgatnom?
Amúgy ez a ''szétroncsolás'' dolog nekem is erôsnek hangzik, valszeg nem úgy értette az illetô,
ahogy leírta... de légyszi NE ismétlem NE írj újabb totálisan leépítö hozzászólásokat, cserébe
megígérem, hogy meg se szólalok többet ezügyben (meg valószín? másban se). Leépítésbôl
meg bôven eleget kapok a melóhelyemen, szal lécci csak szolidan. Még akkor is, ha moderátor
vagy.
Eukanuba sósságáról pedig egy állateledel-boltos ismerôsöm tájékoztatott, aki Eukanubát és
mást is árul és bezony a Eukanuba nem a legolcsóbb közülük.... de biztos csak kitalálta, mert
nincs jobb dolga."Verés közben jön-megy a székláb." - B. I.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Noblechairs HERO Black/Platinum White gamer szék
- Állítható magasságú, motoros asztalláb - Gyerekzár + ütközésvédelem - 2 év magyar garancia! POSTA!
- Teljesen Új Bontatlan Amazon Echo Spot (2024) Okos hangszóró - Fekete - bolti ár 35+
- Eladó Moulinex compact chef elektromos grill sütő
- Kültèri profi kamera
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest