Hirdetés
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fisha
őstag
''A macska viszont belerondít az édeni idillbe.''
''De persze egyszeren csak hülye vagyok és a macskák tündéri, doromboló szôrgombócok. Akadna a torkodokon, mint nekem, akkor már érthetôbb lenne ellenséges viselkedésem velük szemben.''
Szerintem ha valaki, akkor te ronditasz bele az edeni idillbe...
Reszemrol szeretnem lezarni a temat, mivel nem latom benne a lehetoseget semmifele elorelepesre.
Sajnalom, hogy vannak olyan szegeny, artatlan allatok, akiknek olyanokkal kell elnie, mint te...
Ez van. -
Fisha
őstag
válasz
zsiga667
üzenetére
Azert az allat nevelese, es megolese kozott van nemi kulonbseg. Allatszereto ember nem ol meg allatot, csak azert mert az pillanatnyi kicsinyes erdekei eppen azt kivanjak (pl leboritotta az ebedet), hanem megprobalja megoldani a dolgot. Pl. becsukja a konyhaajtot.
Tovabbra is azt mondom, hogy az ilyen embereknek meg egy palma tartasa is megfontolando.
Új hozzászólás Aktív témák
- DeLonghi Magnifica S I Gőzölőkar I Szervizelve I Garancia I Számla I Beszámítás
- Tomason TN16 Bright Silver 8x18/ET40 - Hankook Ventus Prime4 225/55 R18 DOT 0624 + TPMS+felni kupak
- Dyson Purifier Humidify+Cool PH2 De-NOx (White/Gold)
- Sage Barista Touch garanciával/ 2x lefőzés csak!!
- Thule tetőcsomagtartós kerékpárszállító
- Apple iPhone SE 64GB Space Gray Megkímélt állapot 82% akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 8700F 64GB DDR5 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Montech XR TG FSP 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 268 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285HX, RTX 5060 (multitouch)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.