Új hozzászólás Aktív témák
-
H-Zol
senior tag
válasz Alusky #38649 üzenetére
Én nem vagyok tenyésztő, én csak szeretem a kutyákat ( és nem csak a kutyákat , az állatokat , nállam esznek egész télen a madarak , tavasszal a sünökkel foglalkozom a kertbe ) , nekem mind mentett és sok nehéz körülményeken átment kutyáim vannak , voltak !
Amelyiket írtam , hogy szét tépték , annak kék volt a szeme amikor fogtam , azelőtt nem sokkal nyílhatott ki , kint -10 fok , az utcán ordít egy kiskutya , elmegy egy autó akkor még jobban , vettem egy lámpát és kimentem , de akkor csend volt , bejöttem és megint kezdődött a sivalkodás , és az asszony az ablakból meglátta , hogy a szembe szomszéd hídja alá beszaladt valami , kimentem lámpával és egy öklömnyi kutya nézett vissza rám , megfogtam és be hoztam ( ő lett a legkisebb , és az ötödik ) !!
Másnap végig kérdeztem a szomszédokat , de senki nem vállalta , úgyhogy kapott féregtelenítőt , és megkapta az oltásokat , úgy nézett ki mint egy Magyar vizsla , csak sötétebb barna volt a szőre , még akkor sparhet volt a konyhában és ő oda beköltözött alá ( három napig csak evett ivott és aludt ) , de végülis egy félénk kutya lett belőle , mindentől megrettent , ha jött idegen akkor támadott ( de ha bemutattam neki , utánna nem foglalkozott vele ) , 12 évesen szív , tüdő probléma miatt el lett altatva ( én minden kutyám altatását végig néztem , először az altató , attól mélyen elalszik és utánna a méreg , de azok megsem mozdulnak , csak szépen leáll a légzés , ez a kegyes halál , sokszor majdnem túl van húzva , de mindent megpróbál az ember és a vége csak altatás lessz ) !!
Most nem , de írok egyet a mostani kutyámról , amit a határban a szántón találtam ( messze mindentől ) pár hetesen oda kidobták őket , ketten voltak , de ezt ami nállam maradt szét szedték a sasok , kivolt a comb csontja , az oldal bordája 😪 , de jó állatorvosom van és helyre tette , majd holnap írok rolla !![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Hyundai, Kia topik
- Google Pixel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- Akciófigyelő: Februári Honor ajánlatok
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- BestBuy topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest