- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- svajcsik18: email csere
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
H-Zol
senior tag
válasz
Alusky #38649 üzenetére
Én nem vagyok tenyésztő, én csak szeretem a kutyákat ( és nem csak a kutyákat , az állatokat , nállam esznek egész télen a madarak , tavasszal a sünökkel foglalkozom a kertbe ) , nekem mind mentett és sok nehéz körülményeken átment kutyáim vannak , voltak !
Amelyiket írtam , hogy szét tépték , annak kék volt a szeme amikor fogtam , azelőtt nem sokkal nyílhatott ki , kint -10 fok , az utcán ordít egy kiskutya , elmegy egy autó akkor még jobban , vettem egy lámpát és kimentem , de akkor csend volt , bejöttem és megint kezdődött a sivalkodás , és az asszony az ablakból meglátta , hogy a szembe szomszéd hídja alá beszaladt valami , kimentem lámpával és egy öklömnyi kutya nézett vissza rám , megfogtam és be hoztam ( ő lett a legkisebb , és az ötödik ) !!
Másnap végig kérdeztem a szomszédokat , de senki nem vállalta , úgyhogy kapott féregtelenítőt , és megkapta az oltásokat , úgy nézett ki mint egy Magyar vizsla , csak sötétebb barna volt a szőre , még akkor sparhet volt a konyhában és ő oda beköltözött alá ( három napig csak evett ivott és aludt ) , de végülis egy félénk kutya lett belőle , mindentől megrettent , ha jött idegen akkor támadott ( de ha bemutattam neki , utánna nem foglalkozott vele ) , 12 évesen szív , tüdő probléma miatt el lett altatva ( én minden kutyám altatását végig néztem , először az altató , attól mélyen elalszik és utánna a méreg , de azok megsem mozdulnak , csak szépen leáll a légzés , ez a kegyes halál , sokszor majdnem túl van húzva , de mindent megpróbál az ember és a vége csak altatás lessz ) !!
Most nem , de írok egyet a mostani kutyámról , amit a határban a szántón találtam ( messze mindentől ) pár hetesen oda kidobták őket , ketten voltak , de ezt ami nállam maradt szét szedték a sasok , kivolt a comb csontja , az oldal bordája 😪 , de jó állatorvosom van és helyre tette , majd holnap írok rolla!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Nintendo Switch 2
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Yettel topik
- Fűnyíró topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- iPhone topik
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- Új Cosori Premium Air Fryer / forrólevegős sütő, 5.5L (CP158-AF-RXB)
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- ÁRCSÖKKENTÉS Jura Impressa C5 fehér kávégép eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Samsung Galaxy Watch 5 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest