- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesa
veterán
válasz
nyesteb #37264 üzenetére
Még bőven tanulási fázisban van a kicsi, teljesen normális. A féltékenység is alap, szerintem jobban jársz, ha egyszerre simogatod őket, mert egyelőre ebben a korban még nem fogják igazán a dolgokat (nem véletlen fogadják a sulik is csak olyan 7-8 hónapos kortól a kutyákat, bár nem írtad, mennyi idős a kicsi). Idővel kialakul, bár nálam a nagyobb volt a féltékeny és ezt gyakorlatilag soha nem hagyta abba. Simizésnél mindig közénk furakodott, bármit csináltam vele. Pedig sokadik kutyám és suliztatva vannak (kivéve az új jövevényt, ő még csak 4 hónapos). Nem mindegyik kutyám csinálta, illetve a legtöbb leszokott róla 1 éves korára. Ez egyéni habitus kérdése. Elfogadtam a dolgot aztán inkább vagy mindkettővel játszottam, vagy egyikkel sem, hogy ne érezzék azt, hogy jobban szeretem a másikat.
-
jézusom
addikt
válasz
nyesteb #37264 üzenetére
Ez mindenhol Így van kb.
Nem kell aggódni, nálam is ez a felállás. A kicsi az öregebb keverék, a nagy az 1,5 éves sincs de 4x akkora, és a jog, hogy ki ugathat az az öregnél van. A ház őrzés, járókelők ugatása a nagyobb rangú kutya dolgaAz is lehet, hogy egyszerűen csak a fiatal még nem tanulta meg, kit kell ugatni, de ha bele gondolsz nincs két egyforma kutya akinek ugyan az az inger jön egy járókelőre. Egyszerűen az egyiknek lesz kedve őrizni, a másik meg konkrétan csak az ugató társára van rá gerjedve, inkább menne bunyózni vele, mint a számára érdektelen járókelőket kergetné
Nem kell azt elvárni, hogy mind a 2 óramű pontossággal ugyan akkor ugyan azt fogják ugatni.
Vannak dolgok, amiket lejátszanak egymás közt, had morogjanak. Azért nem látom értelmét a korrigálásnak, mert nem is értjük igazán mit csinálnak, addig csak ronthatunk vele. Szvsz ők ilyen téren okosabbak, kár beleszólni
Persze érdemes figyelni őket, és eljátszani a gondolattal, hogy mi játszódhat le bennük
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B760M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H510 WHITE BeQuiet! 650W
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest