Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
qdak
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Falun ez rendkívül életszerűtlen helyzet. hat, nalunk pl csomoszor kint futkos egy, v ketto nemetjuhasz kutya az utcan, raadasul az egyik szomszednak sem sikerul bemenni ugy, h a kutyai ne itt a kapuba orjongjenek a mieinkel, nem csodalom ha ez is ratesz arra amiben segitseget kertem!
szerencsere meg nem voltunk akkor pont kinn, mikor vmeik felenk boklaszna, teljesen imadom a dolgot, ugy h harapta mar idegen kutya elegge meg a kezem! paprika spray semmit nem er, 1 flakonnal kapott ameik megharapta a kezem... nalam mas van. -
válasz
philoxenia
üzenetére
Értem, tehát gyakorlatilag nulla tapasztalatod van. Én viszont sajnos már többször voltam ilyen helyzetben, s csak magamnak meg a kutya viszonylag sűrű bundájának köszönhető, hogy még nem érte sérülés.
Én se azért tartok, de mivel fontos számomra a testi épsége, figyelem, mi támadhat rá, hol van másik kutya a gazdájával vagy anélkül - így figyelem, mikor kell pórázra venni. Figyelem, mit akar épp felzabálni, figyelem, mikor akar macska / nyúl / fácán után eredni (bár erről már egész jól leszoktattam), stb. Nem utolsó sorban figyelem, hogy hozzám képest épp hol van, ha szabadon engedem.
Falun meg aztán még annyit se foglalkoznak a kutyával, mint egy városban. Legalábbis, amit én eddig láttam, ott csak "van" a kutya, az utcát csak kerítésen kívülről látja, s örülhet, ha nincs a házához kötve egy lánccal. Háza = valamilyen lom, leginkább valami vashordó szétvágva.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Bialetti kézi kávéőrlő
- Samsung Bluetooth Mouse Slim egér
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest