Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- AuraSync kibeszélő topic
- Asszociációs játék. :)
- Egy korszak vége
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Szólánc.
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Új hozzászólás Aktív témák
-
z123456789
addikt
Alszik, és játszik. Bent? Nem szed szét semmit? Gondolom ha ki kell mennie, akkor van valami kutyaajtó. Vagy alom ahova piszkít. Azért ő sem rövid szőrű. Nem tesz neki rosszat a hosszabb ideig tartó benti klíma?
Azon tűnődöm, hogy az enyém mit csinálhat...mert ő nem ugat semmit, csak figyel. Nem tudom hogy ez hogy lehet, de az előző is ugyan ilyen volt. Állt mellette a másik, aki majd megveszett ha jött a postás, ő meg csak figyelt. Most hogy otthon voltam, ezt figyeltem meg a jelenlegi kutyámnál is. Mondjuk az előző az malamut volt, szánhúzókra jellemző hogy inkább csak vonyítanak, de azt is csak akkor ha közlendőjük van. Ha pl. be jön valaki a kapun. Nagyon érdekes. -
Steady74
addikt
egy kerti kutya meg alszik és ugat. - amikor éppen nem foglalkoznak vele.
Csak a saját példánkat tudom mondani, igaz Liza a birkább fajtából való. Kifejezetten élvezi, ha a kertben van, ha nem vagyunk otthon. Ha nem alszik, mivel tele van az udvar játékokkal, elég sokat szokott pl. egy felfújható szamárral játszani, amit a gyerekek használtak régen ugrálni. Emellett ki szokott ülni a bejárati ajtó elé, és kémleli az utcát. Nem ugat meg senkit, csak néz. Aztán alszik 2-3 órát és kezdődik elölről. Párszor kilestem Persze ha otthon vagyunk be szoktuk engedni, azt is nagyon értékeli szerintem, de most a hidegben valahogy sokszor, rövid idő után kikéredzkedik, az isten tudja miért.
-
zolynet
veterán
Épp tegnap beszéltük asszonnyal, hogy a következő kutyát nem kéne beengedni a házba, egyáltalán.
Nejem asztmás és allergiás is, jó kis kombó. No persze akkor olyan szőrzetű kutya lesz ami majd bírja a kinti létet. De erről kár is beszélni, még bőven messze van.
Ja, mákunk van, kertes házban élünk.Épp tüzel a anyósom bernije, iszonyat szaglászik Soma.
Remélem nem talál rést a kerítésen, mint anno és megy át. Este kiderül.Life is too short to stay stock!
-
bajnokpityu
félisten
nálunk szabadon mászkálhat az előszoba és az előkert között. nap közben zömmel kint akar lenni. vicces, de dobi létére télen is. ő attól érzi magát jól, h felügyeli a kecót, a területet. amikor bent van, és van kint valami történés, szabályosan sír, h kimehessen. persze pár órával később meg boldogan jön be.
előző dobi meg nonstop az előszobában akart lenni. alig érdekelte mi van kint. ugyanakkor meg azt se nagyon csipárzta, ha nonstop velem lehetett. szeretett elbújni, egyedül lenni. sztem ez totál kutyafüggő, melyik mit szeret. mostani kint is akar lenni, bent is, sétálni is, igényli a tanitgatást, képzést is, és a futit is a többi blökivel. egyetlen dolog, ami furi nekem, h totálisan semmi humorérzéke. előtő olyan volt, ha nevettem valamin, amit cisnál, akkor azt órákon át ismételgette.
itthon dolgozok, megtehetjük, h ki-be járhasson. egyelőre a kisebbik lányom fél tőle, ezért a lakáson belül nem lehet egész nap.
nemtom mivel magyarázza az a menhely, nálunk nemhogy nincs ilyen, de van, h külön kérik, h XY kutya kerti legyen.
zolynet: én is allergiás vagyok, kutyaszőrre is. játék után azonnal kezet kell mosnom, mert bevörösödik a bőröm., könnyezek, tüsszögök. naés. takaritunk max. másnaponta, és kezet mosok.
[ Szerkesztve ]
-
philoxenia
MODERÁTOR
...én sem ezt mondtam, csak igyekeztem felhívni a figyelmedet, hogy sok más dolog is boldoggá tesz egy kutyát/embert, mint az együttlét...
Eleve van ahol több kutya van, mind nem alhat az ágyadban... sőt van olyan kutyabolond ismerősöm, akinél a háromból csak egy alszik a lakásban, így alakult ki Nála...
Mindenképp vannak kompromisszumok, de sok olyan kutya van, aki még az ágyban is Közéd és a Párod közé feküdne legszívesebben, mert Rá is féltékeny... Nagyon "el lehet kapatni" egy kutyát.
De sok kutya van, aki nem igényli ezt, sőt, bizonyos önállóságot akar, fajta és egyénfüggő ez a kutyiknál is.
Sajnos a kutya rövidebb életű az embernél, nekem így már több kutyám is volt így ötven fölött, mindegyik más volt, a következők is különbözni fognak.
Volt olyan, aki nem igazán volt bújós, sőt. Volt aki az illemhelyre se szívesen engedett volna egyedül, ha rajta múlik....Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest