- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
z123456789
addikt
(#22336) bb0t
(#22337) jer1cho
Ezzel valamelyest én is egyet értek, és nem vitának szánom. Egy 1,5 éves malamutom volt ezelőtt. Úgy értem 1,5 évesen hoztam el egy hölgy gazditól, akit úgy vett hülyére mint a fene. Nem volt ideje, akarata, esetleg megfelelő tekintélye hogy foglalkozzon vele.
A kutyát átkereszteltem, megtanítottam viselkedni, és egy-két alap dologra. Meg kellett neki mutatni hogy én vagyok a gazdi, az erősebb, és hogy tőlem függ a jóléte. Amit én nagyon szívesen biztosítottam neki mert imádtam. Sőt inkább barátként kezeltem mintsem alá/fölé rendelt élőlényként. És még is megvolt a tisztelet.
Pedig a malamutot is egy makacs kutyának tartják. Csináltam mindezt úgy hogy az első kutyám volt.
Persze nem zárom ki hogy vannak nehezen kezelhető kutyák, de szerintem sem szabad egyből rámondani hogy ez a fajta ilyen."Klikker ugyanitt vaneladó." Gondolkoztam én is hogy ezt beírom.
-
Miért? Tényleg nem lehet vele póráz nélkül sétálni
Ott kezdődik, hogy eleve bringával megyek vele az esetek nagy részében. Ha fogom a pórázt, akkor tolva, ha elengedem, akkor ülök fel. Ha szagot fog, kikapcsol a füle és megy az orra után. Akár úgy is átvág az erdőn, hogy kettőt pislantok és 20m-rel odébb van. S ha bekapcsol az orra és kikapcsol a füle, mit tudok csinálni? Akkor még a kajára sem figyel, ami nála nagy szó. Viszont, ha elrohan az erdőbe és épp meghallja, hogy hívom, akkor odajön. Marad a hosszú pórázas séta, mint megoldás és a beletörődés.
Természetesen a felsorolt ételek nem a napi étkezésének a része, csak ki lett próbálva
Ahogy a sör is, de úgy látszik ő anti-alkoholista, mert nem itta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged