Hirdetés
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolynet
veterán
válasz
Steady74
üzenetére
Tegnap mi is sétáltunk, húzza a gazdát a kutya (mely még kölyök) és kis csóva után kicsit kikelt magából, emberkedett, de rá nem szólt volna, csak valami ilyet mondott hogy "mit csinááááálsz". Na jólvan menjünk tovább akkor, pedig arra a fejlődésben lévő kutyára is ráfért volna a szocializáció ránézésre.
Azért az ilyen esetekre nem árt ha van valamid eszközöd, hogy ha szét kell szedni két kutyát. Csúnya tud lenni, nekem még nem kellett, de volt hogy nem sok hiányzott. Soma ebből a szempontból is remek kutya.

-
bb0t
őstag
válasz
Steady74
üzenetére
Hát öcsém, Lizának is még az kéne, hogy letámadja két ilyen kutya. A személyleírás pontosan passzol arra is akivel nekünk volt dolgunk. Meg alkalmam volt megfigyelni a neon sárga cipőtalpát is sprintelés közben. Elismerem, hogy vannak jól nevelt kezes bárányok is ebből a fajtából, de én is félek tőlük. Ráadásul Szegeden eszméletlen sok van belőlük. A városban bárhova néztem mindenhol ilyen kutyák voltak. Gondolom státusz szimbólum, felvonulni velük a korzón. Tisztelet a kivételnek persze.
kew: Amire rá van sütve, hogy állati tápnak való, az 8x annyi. Bemész egy műanyagosba, és fedős zárható mindenféle forma méret 1500-3000-ig. Curver, he?
Néha engem is elkap a gépszíj, de egy műanyag dobozért elkérni 11 ezret mégis csak pofátlanság.
Kihasználják, hogy az emberek 1. bármit megtesznek a házi kedvencért 2. szeretik élni a feelinget. 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Parfüm topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Autós topik
- Vicces képek
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Yettel topik
- További aktív témák...
- ÚJ VEZETÉK NÉLKÜLI ROBOTFŰNYÍRÓ GOATBOT H1 RTK GPS AI VISION
- Tomason TN16 Bright Silver 8x18/ET40 - Hankook Ventus Prime4 225/55 R18 DOT 0624 + TPMS+felni kupak
- Rowenta X-Plorer S140+ Animal & Allergy robotporszívó
- HomeAssistant Center - spórolj pénzt automatizálással!
- Thule tetőcsomagtartós kerékpárszállító
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- TAVASZI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- Xiaomi Mi 11 lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Néha engem is elkap a gépszíj, de egy műanyag dobozért elkérni 11 ezret mégis csak pofátlanság.
Kihasználják, hogy az emberek 1. bármit megtesznek a házi kedvencért 2. szeretik élni a feelinget.